- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bizonytalan #75116 üzenetére
Klassz! Igazán örülök.
Végül melyiket tetted fel? Amit link-eltem, vagy amit Te találtál (és azt hol)? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bizonytalan #75107 üzenetére
" ... az Acer szerviz szerint ez a rendszer ... "
A leírás alapján (ami az oldalon van) tényleg azt lehet hinni, hogy ez a rendszer. De méretéből fakadóan tuti nem az. Utóbbit esetleg jelezhetnéd nekik. Kíváncsi lennék, hogy mit reagálnak.
Egyébként marha kevés infót találni erről a készülékről a neten (vagy csak nekem nem volt szerencsém). Kb. ugyanazt megtaláltam még 1x, amit már elküldtem (itt nem említik az akkumulátor kivételt, mivel az gondlom egyébként se lehet).Ááá... most nézem / olvasom, hogy az A1-830 Intel-es. No, akkor - jó eséllyel - mindkét leírás egy kalap ... mivel az SP Flash tool, MTK-s SoC-hoz van...
Na, talán ez: "7. Acer Iconia A1-830 Link (Guide – Link)"
Utóbbi legalábbis Intel-es chipset-hez való.Azt a ROM-ot hol találtad? És, hogy próbáld feltenni? Gyári recovery?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bizonytalan #75104 üzenetére
Ezzel próbálkozol? Nekem ez - mivel kb. 72 Mbyte csupán - sokkal inkább tűnik frissítésnek, mintsem egy komplett rendszernek. Aztán ott van ez a "GEN1". Lehet van "GEN2" is? A tiéd vajon melyik lehet?
Gugliztam kicsit: gyári ROM flash (van benne letölthető ROM: ~ 1 Gbyte). Fusd át, hátha segít. -
csendes
addikt
válasz
bizonytalan #54237 üzenetére
Papíron sokkal erősebb a négymagos atom Z3745 az MT8125-nél. Viszont néhány olyan alkalmazásnál, ami "natívan" csak ARM-ra érhető el, bináris fordítás kell, ami viszont lassú, de ilyenből egyre kevesebb van.
-
csendes
addikt
válasz
bizonytalan #54235 üzenetére
Ha nem lóg rajta egész nap, akkor a brutális akku annyira nem fontos, elég a jó akku. Olcsóbbak a Yoga-nál:
8" négymagos MTK, Mali 450 GPU: [Wayteq xTAB 8Q
10" négymagos Intel Atom SoC:
[Asus Transformer Pad (dokkoló nélkül)] -
csendes
addikt
válasz
bizonytalan #54227 üzenetére
Először érdemes megkérdezni, hogy mekkora tabletet szeretne (7", 8", 10"), illetve milyen méretarányút (4:3, 16:10, 16:9), és az operációs rendszert is. Ha már hozzászokott egy 10" tablethez, nem biztos, hogy elégedett lesz kisebbel; illetve W8.1-re nem biztos, hogy elérhetők a kedvenc játékai, alkalmazásai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged