- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
én hosszabb távra tervezek, így a minél újabb droid alapfeltétel volt kb, és a 32 GB belső memória is jó.
a mostani tabom is 4,5 éves, így a hw-sw vonalon ezt bírni kellene. 6-os droiddal már nem biztos, hogy menne, illetve a 16GB ramot is kinőném szerintem. (ok, mostaniban csak 8 van, de már sakkozgatnom kell, hogy mi legyen felrakva, mi ne)jelenleg a lenovot 160 körül látom, ahhoz képes a 15 dollár felár nem sok, sőt, semmi. fénykorában átlag 130 körül lehetett venni, de az 1 éve volt. ahhoz képest azért bő 10000 plusz a xiaomi. de annyival jobb is.
ha lenne Huawei T5 8"-ban hasonlóan agresszív árazással, mint a 10-es itthon, akkor azt vettem volna.
chuwin gondolkoztam még, de a 9-es nagy, a 8"-ban meg csak 2GB ram van. -
felsatan
tag
Köszi a tippet! Szerintem igen, egyszer már volt rá frissítve, de egy factory reset ezt eltüntette, ebből gondolom, hogy újra youtube és facebook kompatibilissé lehetne így tenni. Meg fogom kérdezni xda-n, csak félek senki nem követi már ezeket a régi linkeket, meg hát abban bíztam találok egy szervizt, ahová el tudom vinni.
Egyébként soha nem fogom megérteni, hogy miért nem számít 2-3x árkülönbség az informatikusoknak, de ez legyen az én problémám
Van egy öregecske tablet, amit ha ~10 ezer ft-ból alkalmassá tudok tenni arra a célra, amire kell, akkor nem veszek 25 ezerért másikat. Ha nem tudom, akkor veszek. -
Shy
tag
20-25 körülre gondoltam de már látom hogy 2 giga rammal ez esélytelen 39 körül kezdődnek. lehet marad a kompromisszum 1 giga ramos kapcsán, erre így tudsz adni tippet?
Gyerekeknek játékra lenne, de ha 1 giga ramossal akad majd mint atom, akkor lehet átgondolandó ez a terv. de hát ugye 2 dbot is venni kellene ketten vannak.
-
Csababá
tag
Köszönöm, mobilon valahogy nem láttam a klasszikus nyitóposztot.
Letérdelt (akku, hdd) az eleve használtan vett, több mint 5 éve csak youtube és filmnézés céljából használt Lenovo SL 510. Arra gondoltam, a feltámasztás költségén talán tablet is lehetne a dologból. A felhasználási terület maradna, tehát min 10" jó lenne. Kb mindegy mit és honnan, de minél olcsóbb és megbízhatóbb legyen. Amolyan belépő bestbuy érdekelne, ha jól sejtem. Van erre reális esély? Köszönöm -
kiraly.andra
aktív tag
Azt írják, hogy "magyar ügyfélszolgálattal, magyar garanciával". Ha tőlük veszem, akkor itthon veszem, ami azt jelenti, hogy nekem nem Pekingbe kell menni javíttatni, hanem a Ceglédi utcába. Az, hogy ők rendelik meg kintről, az nekem jó, az meg nem érdekel, hogy mennyi ideig tart, amíg ideér.
Ami érdekes lehet, az a kínai ROM, de ha ez angol nyelven is működik (ahogy írják), akkor nem tudom, miért lenne rosszabb, mint a német, piréz vagy bármilyen ROM.
-
demike93
tag
Hm, köszi. Addig nem akarok várni, akkor inkább beszervezek valakit még
Felmerült bennem még a kérdés, hogy posta hozza vagy futárszolgálat?
Illetve, hogy kapok-e valami részletesebb tájékoztatást arról, hogy pontosan mikor jön meg a csomag vagy leadom a rendelést és várok, hogy a portás szóljon 10-18 nap múlva, hogy átvett egy csomagot nekem? -
Somatom
veterán
és BluEyes:
A tablet típusa jelen esetben tulképp mindegy. A GSM hívásra alkalmas eszköz más adó és engedélyezési kategóriába tartozik. Android OS részről a phone.framework a függősége. Ha ezt nem tartalmazza a ROM, akkor hiába hegesztenénk rá Telefon (Phone) alkalmazást, akkor sem lehetne vele GSM hívást bonyolítani. VOIP -ra van lehetőség akár úgy is, hogy a GSM számunk jelenjen meg a hívottnál. A GSM számunkra érkező hívást viszont nem tudunk így fogadni. GSM helyett, kell egy un. nomadikus telefonszám, amin készüléktől függetlenül elérhetőek lehetünk (ha van net). -
.Szaki.
addikt
-
Somatom
veterán
Köszi!
Kilátástalan dolog ez a rendelősdi. Olyan egyszerűnek tűnik. Megrendel, átvesz. Ehhez képest most meg kell tanulnom angolul ahhoz, hogy a Geekbuying -tól valahogy visszaszerezzem a pénzemet. Érdekes, hogy a megrendeléshez nem kellett különösebb angol tudás. Plusz, holnap indulok németbe két hétre melózni. Ha közben jönne a cucc, akkor nem tudnám átvenni. Kezd tele lenni a hócipőm ezzel az egész tabletesdivel. -
Beni2360
félisten
Köszi addig én is eljutottam lejjebb linkeltem is a másik topikban. Van 40-58 $-ig, A drágább már kerettel együtt van és nem kell ragasztgatnom. De itt a sarc már kérdéses. Gondolom a keretes verzióba csak a másikból kell ez elektronikát átpakolnom.
-
Somatom
veterán
Nem a kártyás fizetés a lényeg, hanem a kártya hiánya. Ez a Geekbuyingos ügy kivételes eset. Aliról szoktam rendelni, ott elég a kártya és van biztosíték. Valamint, Eurós boltokból. Közben kiderült, hogy van egy ezer éves PP fiókom, csak eddig még nem használtam. Be is tudtam lépni, DE! Ha nincs kártyám, akkor bankon keresztül kell feltölteni a PP egyenlegemet, de az meg csak Forintot tud fogadni. Nekem Eurós számlához tartozó kártyám van (illetve volt), tehát, normál esetben, ha kártyával fizetek, akkor nincs Euró -> Forint konverzió, ami most, a PP egyenlegfeltöltésnél elkerülhetetlen. Tehát, az Eurómat átváltom Forintra, hogy aztán fizetésnél átváltsák Dollárra.
-
cidalain
veterán
Pedig direkt nem is válaszként írtam, hanem új bejegyzeskent
(#77218) Petreszku
exFAT fajlrendszer kell neked, úgy jó lesz.(#77214) coolpet
Amit kineztel jó lesz. Kicsit nagyobb mint az LG, több a ram, ami jobb, egyébként korrekt. Hogy mi baja lehet az LG-dnek nem tudom, de az enyém nem csinálja. Factor resetet érdemes lehet megjátszani, esetleg ha frissitetted annó android 5-re, akkor downgrade 4.4-re esetleg. -
Köszönöm szépen. Gondolom még mindig érvényes az, mint kb. manapság minden nem top kategóriás termékre, hogy android főverzió frissítést már nem kap egyik sem, ugye?
t72killer: Kérdés, hogy mennyi az annyi, mert azért a 425 vs 660 nem elhanyagolható különbség. Ahogy nézem kamerában is bőven az alap felett van. Annyit még ráér a várakozás nekem, nem hajt a tatár. Köszönöm neked is a tippet.
-
Elolvastam, ha megnézed onnan vannak a kérdések is kivágva... Viszont a dátum szerint majd 7 hónapos a legutolsó frissítés, közte pl: Lenovo Tab3 A7-10F Andy lite ami a legtöbb helyen már nem is kapható. Továbbá, ha kezdésnek elolvasod az egész hozzászólásomat, akkor írtam pár kritériumot, amire nem kaptam választ az összefoglalóból.
-
t72killer
titán
Jogos, látom hogy nulla verseny, egyedüli pacák a piacon - így aztán annyit kér, amennyit nem szégyell.
Mindenesetre gyászos a pen-es felhozatal, egyelőre ez a helyzet:
Samu P585 (aka Tab A 10.1 LTE, 3GB) - ez lenne a favorit az ára miatt is: nincs, usa-ba kéne repülni érte
Zenpad Z500M/KL/stb - akksiideje a pincében, nem olcsó, ráadásul külön venni kell hozzá a cerkát
Mediapad M5 10 PRO - szintén USA-ba repülős, német használtpiacon 450EUR körül találtam példányt/drága
Tab S3 - használtan garival 380EUR környékén tudom beszerezni (magyar Hardveraprón is látok ennyiért).
LTE-s iPad-ek: a bőséges kínálat miatt már ugyan 300EUR körül akad, viszont meg kell hozzá venni a pencilt közel egy százasért - kb azonos ár az s3-al, viszont nincs microSD bővítés+iOS-re is át.Ahogy nézem, az egyetlen értelmes választás, amit meg is lehet kapni értelmes pénzért, az a használt de garis Tab S3 - ha ragaszkodom a ceruzához. Ami nem tetszik benne, az a képaránya és az, hogy a samsung kigyilkolta az adoptable storage-lehetőséget, azaz meg van lőve az ember a piac 99.9%-át alkotó 32GB-os modellel
Ha versenyképes áron adnák az M5 PRO-t, lehet benyelném a gyengébb akksiidejét a jobb kijelzőméret és a nagyobb tárhely miatt, de ne vicceljenek már, hogy egy kínaikacat drágább a samsung később használtan ténylegesen eladható csúcstabletjénél...
-
Feherfy
tag
Megtörtént a deszka nézés, annyit mondott hogy 7-8" számára kicsi.
(#76818) t72killer: hivatkoznék a #76810 hsz-emre, nem vár tőle csodát, csak azért lett megemlítve, hogyha egy modell jobb szenzorral-optikával szerelt mint egy krumpli, akkor az döntő szempont lehet.
Eredeti témához visszakanyarodva, eddig ezek lettek kinézve:
- Lenovo Tab4-X304L 10" (ZA2K0022BG)
- Samsung T561 Galaxy Tab E 9.6
- Huawei MediaPad T3 10Ezek közül melyiket ajánlanátok?
-
LantosBerry8
senior tag
-
cidalain
veterán
Jah, a Lenovo P8 mar erosen kifuto szeria volt. A tab4 sorozat mar vagy egy eve a piacon van, ez meg tab3 sorozat volt. Az a baj, hogy a tab4 plus meg 200 dollar folott van, pedig allat biznisz lenne az is 150 kornyeken (vagy olcsobban)
Masik. Ugy imadom a kinaiakat. A pro az altalaban csak annyi hogy belecsesznek egy fullhd kijelzot. Ramot meg veletlenul sem tesznek bele pluszban, nehogy 3 giga legyen neadjisten 4. Majd azt elsutik 2 honap mulva, ha megjelenik a P80 ultra mondjuk. vagy a P80 power.
-
cidalain
veterán
(#76556) Zirowe
illetve ha hozzávesszük a 70 körüli árat, az jön ki hogy nem lesz nagy upgrade.
70-ért manapság éppen befér egy Huawei Mediapad M3 8 Light, a 10 már nem. És ezekben csak 3 GB ram van, és csak fullHD felbontás. A 4GB ram, és jobb felbontás 100 fölött kezdődik.
-
anadroid
senior tag
-
Breki
veterán
Lehet nem pont ettől van, hanem a programtól.
Az az érdekes, hogy a másik Tablet-en is akkor raktam fel a Malwarebytest, hogy megnézzem, és a Lenovo is ezt kezdte el mielőtt összetörtem. Ezért kapcsoltam össze a kettőt.
Egyébként pont ez van nálam.
Ha valakinek van tippje a megoldásra szívesen venném.
-
t72killer
titán
Köszi
Húderég jártam ezen az oldalon, akkor még HTC Kaiser-t és WiMo 6-ot "írtunk"
Kicsit bogarászva az oldalon Tab s2-re találtam LinageOS-t, lehet inkább egy használt márkás darabot veszek, mint egy ilyen nagyonkínait
-
Beni2360
félisten
Köszi de csak a gyári visszaállítással jött rendbe.
De van egy másik gondom. nem tudom kitenni egy wifi ikont-modult sehol nem találok. Még az a ronda fekete sávot sem. Régebben a baterry doctort használtam de ez most nem működik. Az újnak 2018 meg nincs modulja. valami ötletetek volna? -
varázsgömb
aktív tag
Telefonban a Lenovo phab 2-t néztem, ami 6.44”, de két probléma van vele. Egyik, hogy az Alza árulja, akivel sok a gond, illetve a Lenovo szervíz nehézségek.
Biztos létezik tablet amivel lehet telefonálni is. Többször láttam már ferde szemű turistákat akkora tepsikkel telefonálni, hogy eltakarta a fél fejüket. 😃
Illetve találtam tableteket telefon funkcióval, csak azok nem tudták a B20-at. -
abban esetleg tudnál segíteni hogy az sp tools-al hogyan tudom feltölteni az fw-t ? én annyit csináltam hogy a zipet ( iPlay10(U83 ALLDOCUBE)FW ) kicsomagoltam , abban találtam egy scatter.txt-t , azt betöltöttem az sp toolsba , majd nyomtam donwload-ot , és utána rádugtam a tabletet , az sp tools ok-val lefutott , na azóta van fekete lcd
-
-
nekem már csak annyi kérdésem lenne hogy ha sikerült ugy elintéznem hogy az lcd-n semmi változás nincs ha nyomkodom a gombokat de ha megy az sp tools , elinditok egy download gombos műveletet és rádugom a tabletet akkor elindul valami ( tehát gondolom a tablet usb-n reagál ) igaz nem fut le , ilyen állapotban még vissza lehet hozni vagy ne pazaroljak több időt rá ?
-
a rootolás sikerült vele de csak mert lépésről lépésre le volt írva , sajna a magisk managerrel is probálkoztam utána na az már nem sikerült , ott nem volt leirás , probálkoztam , azért kellene ujra raknom
nem tudom hogy így látatlanba , leirás nélkül , probálkozással nekiugorjak-e az fw felrakásnak az sp flash toolsal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest