- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yanchi8
csendes tag
Hali!
Van egy Samsung Galaxy Tab A-m. (T510)
Tök elégedett vagyok vele, amire vettem teljesen megfelel és tetszik a kijelzője.
Viszont amire szükségem lenne és még nem találtam meg:
Fotósként dolgozom, viszont asztali gépem van és sokszor van olyan, hogy egy-egy helyszínen a semmivel töltöm az időmet, miközben ha lenne egy laptopom akár válogathatnám / utómunkázhatnám a képeimet.
Tudtok ajánlani olyan kütyüt, amivel rá tudom dugni a kártyámat a tabletra és a kártya tartalmát olvasni? Esetleg valami applikációt ismertek, ami tud raw fájlokat megnyitni / törölni belőle? -
Yanchi8
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy használt 10 colos tabletet. Autóban GPS-ként, spotifyon zenehallgatásra és filmnézésre használnám.
Gondolom az olcsóbb modellekben nincsen helymeghatározás. Ha telefonról megosztom a netemet, működik megbízhatóan a GPS?
Nagyjából szerintetek ilyen célra milyen hardver kell legalább, hogy megfelelően ellássa a feladatot?
A GPS és a spotify jó lenne, ha tudna szimultán futni, viszont ennél megterhelőbb dolognak nem lenne kitéve, a social media dolgokat, emailezést stb a telefonomon kezelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest