-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olvastam én is a tesztet, de nem tudok egyetérteni ezzel a résszel sem, bár az írójának igaza is lehet. Én még nem találkoztam olyan tablettel aminek alapból jobb hangja lett volna. Nem olyan bődületesen hangos, viszont vannak korrekt mély és valódi közép hangok. Mondjuk túlzottan sok tabletet sem használtam eddig, de talán abban egyet tudunk érteni hogy a fizikailag nagyobb és nagyobb házban lévő hangszórók nagyobb eséllyel tudnak nagyobb frekvencia tartományt kiadni magukból.
Ez a Netflix téma felizgatott, majd próbálom tesztelni. -
-
Nekem nagyon bejött, imádjuk. Én olvasok és netezek, a párom youtubeozik és filmet néz rajta.
Nem tudom mivel adna többet ha fürgébb processzor lenne benne, nagyon jól használható cucc. Volt kisebb tabletem (8") és ipadem is, egyiket sem volt ennyire kényelmes használni.Tisztelem a véleményed, de azért a többieknek jó szívvel ajánlani tudom. Lehet hogy nem ez a legjobb gép papíron, talán nem is kell annak lenni, de tényleg egy nagyon jól használható cucc.
És sokkal kényelmesebb fogni mint egy sima lapos csupakijelző cuccot.Keresőnek: Lenovo Smart Tab 10" 4 / 64 GB.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Köszönöm, az egyiket megveszem.
-
-
Samsung A7 2020 vagy Lenovo Smart Tab? A nr1 felhasználás: újságok olvasása. Nem tudok dönteni....
-
válasz
cidalain #83735 üzenetére
Igaz én új vagyok itt, de nem is értem a futtatott eszmét, ez itt nem az "Androidos tablet" topik?
Akinek apple gépe van, miért itt héderel és gyűjt vita alapot?
Aki androidos tabletet akar, azt vesz. Pont tojok rá mennyire erős az ipad, ha nem tudok rá pc-vel összekötve fájlt másolni és a fényképezőm sd kártyáját beledugni. Vagy pl a drága pénzen vásárolt szoftvereim sem szeretném újra megvenni.Szóval ha van aki akar Android vonalon segíteni és nem Apple toborzást folytatni, az nézzen már rá ezekre: [link], [link], [link], [link], [link], [link]
Dizájnra nekem a yoga tetszik, de tény hogy sosem fogtam még a kezemben.
-
Sziasztok!
Tablettát szeretnék venni, igényem: 10", lehetőleg Android (egy halom megvásárolt appom van playen), 4 GB ram. Lte jó lenne, de nem feltétlen fontos.
Elsősorban laptapír és egyéb ebook funkciók kellenek, de gyűlölöm ha lassú a rendszer. Főképp magyar forrás lenne jó.Köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest