- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Véletlen akadtam rá a beállítások- alkalmazások menüben az adreno graphics driver programra ami semmilyen adatot nem tartalmaz. Utána olvasva találtam egy két írást ahol azt taglalták, hogy javult az fps telepítés után. Lehet ez már pár évvel ezelőtti dolog mert a galaxy s8+ hoz nem találtam semmit.
Illetve régebben volt mobilokhoz olyan program ami letiltotta a "kutaszdroidokat" és felesleges programokat a telón. Van ilyesmi manapság?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged