- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
doncortio
senior tag
Üdv!
Valaki letöltené Marketről az OnLive-ot és átküldené nekem az .apk-t? Megköszönném! -
doncortio
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kérni tanácsotokat abban hogy melyik tabletet vegyem meg? 7"-esre gondotam, nekem az a lényeg, hogy netezzhessek rajta és talán egy-két filmet is megnéznék és talán pár egyszerűcske game is jöhet. De a legfontosabb szempont az ár, a legolcsóbbak érdekelnének a legjobban. -
doncortio
senior tag
-
doncortio
senior tag
ja igen, erre én se kaptam választ
-
doncortio
senior tag
ja meg van a hiba: a safari alapjáratban az angol google-t használja
kösz! -
doncortio
senior tag
jó cikk lett grat!
Mi a véleményetek így látatlanban a PlayBookról? A RIM (BlackBerry) nagyon megfogott mostanában és el is vagyokaz egyik modeljükkel ezért fog érdekleni a PB, de magyar hivatkozást nem nagyon találok (a google-ból eltűnt a csak magyar találatok négyzet) -
doncortio
senior tag
A nexus one? A 3g-s iapdban tudtommal van gps de ezek szerint a netről szipkázza le az adatokat?
Mi a véleményetek az Alcor e-Padról?
-
doncortio
senior tag
Egyébként szerintem várni fogok tabletvásárlással addig amíg be nem jönnek a Tegrás készülékek.
Amúgy miért a Motorola vállalta magára a referencia Tegrás Android 3.0-ás modellek gyártásátmiért nem maga a Google? Telót bezzeg tudnak maguk kiadni
-
doncortio
senior tag
Na, nem nagyon lettem okosabb
Tabre mi kéne? Vmi AndroidOffice, hogy órán jegyzeteljek, jópár játék, stb. iGo van androidra?
iPad viszont nekem marhára bejön, de én a PlayBookra leszek majd kíváncsi. iPadben van GPS vevő ugyanúgy csak szoftvert kell szedni hozzá, nem? -
doncortio
senior tag
Hali skacok!
Vennék egy tabletet, de kicsit nagy bajban vagyok: nem ismerek csak párat
Valami márkásat vennék, nem valami ócsó dzsunkát, de jelenleg ezeket ismerem:-Apple iPad (az etalon, szerintem)
-Samsung Galaxy Tab (ez megy a tévében)
-Blackberry PlayBook (szerintem még meg sem jelent)
-Motorola Xoom (ő meg biztos, hogy meg se jelent)
-LG Optimus Tab (ő sem biztos...)Árban annyit tudok, hogy iPad-et 140.000-től tudom beszerezni magamnak, Galaxy pedig ugyanott van. (uyge z041AK?
)
-Ugyanúgy 16Gb-s mindkettő
-Az iPad-ot talán be tudom szerezni annyiért 3G-sen, de a tab alapból az
-iOS vs. Android FroYo. Utóbbi a jobb, szerencsétlen FroYo nem tabletekre készült, de a Xoom már 3.0-ással fog kijönni és az igen
-iPadra több a játék, program, gyorsabb, gördülékenyebb, látványosabb
-Galaxy viszont tud flasht és telefonálni is lehet vele ellenben néha röcögA maradék 3ról viszont tényleg nem tudok semmit
így róluk kéne egy kis felvilágosítás!
Ja, és ha tudok az lső kettőhöz ajánljatok már jó programokat (játéktól kezdve minden)Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest