- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EarFun Clip – cimpazaj
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Első tabletemet vettem meg, videókhoz ötleteket felvázolni/rajzolgatni szeretnék , egy s6 lite-ra esett a választás, jókat írtak róla, és tényleg egész profi az árához képest. 70k volt használtan. Samsung telefonom van reméltem hogy könnyebben kommunikál a két eszköz mint más márkákkal.Mivel még sosem használtam tabletet, lenne pár kérdésem.
Milyen appot érdemes használni rajzolgatáshoz? nekem inkább vektorosan kellene amit rajzolok, de szeretném ha azért érzékelné azt is milyen erősen nyomom, és segítene a vonalak kiegyenesítésében(AI-ban Fidelity a megnevezése). Nem baj ha fizetős, de ne előfizetős legyen.
Hozzá tudom kötni a gépemhez hogy másodlagos monitorként használjam? referencia képet/ötleteket, google doc/zene/chat appokat raknék rá, hogy ne kelljen váltogatni vágásnál, ez megoldható? A neten többnyire fizetős appokat találtam amelyeknél sokak panaszkodtak hogy nem megy. Nekem jó lenne kábeles megoldás is, ha az stabil.
A harmadik kérdésem az lenne hogy ezen létre lehet hozni több profilt, hogy ha másnak adom hogy használja akkor ne legyenen hozzáférhetőek az adataim?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest