Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

Sziasztok,
    Első tabletemet vettem meg, videókhoz ötleteket felvázolni/rajzolgatni szeretnék , egy s6 lite-ra esett a választás, jókat írtak róla, és tényleg egész profi az árához képest. 70k volt használtan. Samsung telefonom van reméltem hogy könnyebben kommunikál a két eszköz mint más márkákkal.

Mivel még sosem használtam tabletet, lenne pár kérdésem.

Milyen appot érdemes használni rajzolgatáshoz? nekem inkább vektorosan kellene amit rajzolok, de szeretném ha azért érzékelné azt is milyen erősen nyomom, és segítene a vonalak kiegyenesítésében(AI-ban Fidelity a megnevezése). Nem baj ha fizetős, de ne előfizetős legyen.

Hozzá tudom kötni a gépemhez hogy másodlagos monitorként használjam? referencia képet/ötleteket, google doc/zene/chat appokat raknék rá, hogy ne kelljen váltogatni vágásnál, ez megoldható? A neten többnyire fizetős appokat találtam amelyeknél sokak panaszkodtak hogy nem megy. Nekem jó lenne kábeles megoldás is, ha az stabil.

A harmadik kérdésem az lenne hogy ezen létre lehet hozni több profilt, hogy ha másnak adom hogy használja akkor ne legyenen hozzáférhetőek az adataim?

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák