Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Első tabletemet vettem meg, videókhoz ötleteket felvázolni/rajzolgatni szeretnék , egy s6 lite-ra esett a választás, jókat írtak róla, és tényleg egész profi az árához képest. 70k volt használtan. Samsung telefonom van reméltem hogy könnyebben kommunikál a két eszköz mint más márkákkal.Mivel még sosem használtam tabletet, lenne pár kérdésem.
Milyen appot érdemes használni rajzolgatáshoz? nekem inkább vektorosan kellene amit rajzolok, de szeretném ha azért érzékelné azt is milyen erősen nyomom, és segítene a vonalak kiegyenesítésében(AI-ban Fidelity a megnevezése). Nem baj ha fizetős, de ne előfizetős legyen.
Hozzá tudom kötni a gépemhez hogy másodlagos monitorként használjam? referencia képet/ötleteket, google doc/zene/chat appokat raknék rá, hogy ne kelljen váltogatni vágásnál, ez megoldható? A neten többnyire fizetős appokat találtam amelyeknél sokak panaszkodtak hogy nem megy. Nekem jó lenne kábeles megoldás is, ha az stabil.
A harmadik kérdésem az lenne hogy ezen létre lehet hozni több profilt, hogy ha másnak adom hogy használja akkor ne legyenen hozzáférhetőek az adataim?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX