- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Első tabletemet vettem meg, videókhoz ötleteket felvázolni/rajzolgatni szeretnék , egy s6 lite-ra esett a választás, jókat írtak róla, és tényleg egész profi az árához képest. 70k volt használtan. Samsung telefonom van reméltem hogy könnyebben kommunikál a két eszköz mint más márkákkal.Mivel még sosem használtam tabletet, lenne pár kérdésem.
Milyen appot érdemes használni rajzolgatáshoz? nekem inkább vektorosan kellene amit rajzolok, de szeretném ha azért érzékelné azt is milyen erősen nyomom, és segítene a vonalak kiegyenesítésében(AI-ban Fidelity a megnevezése). Nem baj ha fizetős, de ne előfizetős legyen.
Hozzá tudom kötni a gépemhez hogy másodlagos monitorként használjam? referencia képet/ötleteket, google doc/zene/chat appokat raknék rá, hogy ne kelljen váltogatni vágásnál, ez megoldható? A neten többnyire fizetős appokat találtam amelyeknél sokak panaszkodtak hogy nem megy. Nekem jó lenne kábeles megoldás is, ha az stabil.
A harmadik kérdésem az lenne hogy ezen létre lehet hozni több profilt, hogy ha másnak adom hogy használja akkor ne legyenen hozzáférhetőek az adataim?
Köszönöm
-
trialboj
őstag
Üdv,
Nem tudom hallott-e itt valaki az Allview márkáról, de az AX4 Nano model 17,000 Ft-ért kapható jelenleg. GSM Arena
Ingress-re lenne használva (3g és gps szükséges). + szimulátorhoz műszer kijelzőnek, esetleg e-book olvasásra, habár a kijelzője rettenet szóval ez utóbbi nem valószínű.
Szóval érdemes pénzt és agysejtet áldozni rá, vagy teljes mértékben pénzkidobás bármennyire is olcsó?
Kösz
-
trialboj
őstag
Van valakinek tapasztalata/véleménye a Lenovo Yoga Tablet 8-ról?
Most hogy sikerült elhitetnem magammal, hogy nem is olyan fontos az az FHD kijelző, igen szépnek találom. A fogása jónak tűnik habár még nem tudtam kipróbálni, és a 6000 mAh-es akksi is biztató.
Bármi hiba érdekelne ami felmerülhet vele kapcsolatban, pl a legjobban attól félek, hogy a láb pár hónap nyitogatás után magától fog kinyílni vagy lötyögni kezd, illetve hogy bármi tervezésbeli hiba miatt hamar elkezd akadni, stb.
Köszönöm
-
trialboj
őstag
Üdv,
Érdekelne, hogy a samsungnak van 7"-es tabletje, ami nagyjából egálban van a nexus7-el? A nexus tökéletes lenne, de eléggé rondán néz ki a vastag szélekkel, illetve a 3 menü gomb sem jön be, főleg mivel digitális.
olvasásra, skypera és néha navigációra lenne használva, csak 3g-s változat érdekel.
kösz a tippeket
-
trialboj
őstag
Üdv,
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire szokatlan, vagy zavaró dolog, tableten könyvet olvasni? Fárasztóbb mint a nyomtatott papírt?
Többnyire erre kellene, illetve Ingress-t is kipróbálnám vele. (3g, nagyobb aksi szükséges, és android szoft)Lenne valami opció ami mindkét elvárásnak megfelelne?
kösz
-
trialboj
őstag
Üdv,
nézzétek el nekem, hogy nem néztam utána és tulajdonkéépen egyáltalán nem érdekel az okos cuccok piaca, viszont lehet mégis vásárolnom kell majd egy tabletet, és szeretném megkérdezni hogy megfelel-e az általam tervezett dolgokra?
Egy családtagnak lenne kiegészítő ajándék, nem tudom mennyivel tudja helyettesíteni a laptopot, és hogy úgy igazán mire lehet használni, de néha én is használnám mégpedig, verseny cockpitbe, telemetria, adatok kivetítésére, illetve ha nem túl zavaró, könyvek olvasására.
Aki nem tudja túltenni magát a tényen, hogy nem értek a témához, legyen szíves ne szemetelje a fórumot.
a választ köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest