Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
bippeti #73604 üzenetére
Köszi a tippeket!
Ezt a gumis felfogatásos dolgot inkább kihagyom, elég kókány
Valamelyik teleszkóposat fogom megvenni, csak még nem döntöttem, hogy melyiket. Hátul középen sosem ül senki, így senkit nem vág pofán ha véletlenül csattanunk.
A kodi-t már sikerült összevarázsolni, a "távirányítós" telefonon bekapcsoltam a mobilnetet, csináltam egy hotspotot. egy másik telefonra a Kodi Centert telepítettem. Ezen a mobilon nincs mobilnet, csak a wifit kapcsoltam be, amivel meg rácsatlakoztam a "távirányítós" telefonra.
Ip-címet megnéztem, az alapján rácsatlakoztam a távirányító programmal... Eddig tökéletesen működik. Már csak valami filmet kéne rányomni, hogy ki tudjam próbálni.Kérdés, hogy a Centeres gép mindig azt az IP-t kapja-e a Hotspotos telóltol .... Ha nem, akkor minden indulás előtt újra kell konfolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest