- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
bippeti #73604 üzenetére
Köszi a tippeket!
Ezt a gumis felfogatásos dolgot inkább kihagyom, elég kókány
Valamelyik teleszkóposat fogom megvenni, csak még nem döntöttem, hogy melyiket. Hátul középen sosem ül senki, így senkit nem vág pofán ha véletlenül csattanunk.
A kodi-t már sikerült összevarázsolni, a "távirányítós" telefonon bekapcsoltam a mobilnetet, csináltam egy hotspotot. egy másik telefonra a Kodi Centert telepítettem. Ezen a mobilon nincs mobilnet, csak a wifit kapcsoltam be, amivel meg rácsatlakoztam a "távirányítós" telefonra.
Ip-címet megnéztem, az alapján rácsatlakoztam a távirányító programmal... Eddig tökéletesen működik. Már csak valami filmet kéne rányomni, hogy ki tudjam próbálni.Kérdés, hogy a Centeres gép mindig azt az IP-t kapja-e a Hotspotos telóltol .... Ha nem, akkor minden indulás előtt újra kell konfolni
-
tonermagus
aktív tag
Másik kiválasztott:
http://www.infolex.hu/termekek/adatlap/43609/univerzalis-fejtamlara-szerelheto-tablet-pc-autos-tarto-roxa-ct08
Itt van róla videó, de nem sokat mutat:
https://www.youtube.com/watch?v=DU229gJ75IoMelyikre mernétek rábízni egy Pixi 3 10-et ?
-
tonermagus
aktív tag
-
tonermagus
aktív tag
Úgy néz ki, hogy az Alcatel Pixi 3 lesz a befutó. Kicsit keveslem az 1GB RAM-ot, de olcsó
Az ilyen típusú fejtámlára szerelhető konzolról mi a véleményetek? Használható? Sajnos a sima ülés mögé szerelhető verzió nem jöhet szóba, mert ha beleteszem a Pixi3-at, a kisfiam tuti szétrugja
-
tonermagus
aktív tag
Halihó!
Szeretnék egy tabletet vásárolni a kocsiba. Lehetőleg nagy kijelzőjű legyen, mert rajzfilmet szeretnénk rajta lejátszani a kisfiamnak. A felbontás annyira nem lényeges, de azért élvezhető képe legyen. Mit tudnátok nyugodt szívvel ajánlani 35e Ft környékén? Pár éve akartam már venni egy 10" körüli tabletet 30k körül, és az eladó lebeszélt róla, hogy nagyon sokat visszavisznek belőle. Az ALCATEL Pixi 3 10.1" 8GB mennyire jó választás? Nem problémás széria?
Illetve még egy bónusz kérdés: Én ugye elöl vezetek. Kisfiam jobb hátul. Menet közben mivel tudom azt megoldani, hogy rajzfilmet/zenét váltsak anélkül, hogy hátra kelljen nyúlnom és matatnom a kijelzőn vakon?
Létezik valamilyen bluetooth vezérlő hozzá? vagy telefonról tudom valahogy irányítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest