- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
7colos tablet kellene. 60K a maximum!
A márka teljesen mindegy. Új és droidos legyen.
Mit tudnátok ajánlani? Hja és az erő a lényeg..minél bikább legyen -
Sirandrish
legenda
Heyho. Egy egyszerű kérdésem lenne. Van bármiféle mód android platformon az olyan videók lejátszására amikhez flash player kéne?
-
Sirandrish
legenda
Srácok...van arra lehetőség hogy WIFI-n keresztül összekötöm a tabletet a PC_vel és amit PC-n lejátszok zene azt a Tableten halljam? Teszem azt egy klippet, mp3at, youtubet, etc?
-
Sirandrish
legenda
Hála egy nagyon szerencsétlen kb 50centis zuhanásnak, a Navon Pred7em 1 hétig bírta..kettétört az érintője..
Így most azon filózom hogy kéne még egy, de akkor már rákérdezek hátha. 45K-ig mit ajánlotok? Játékra kellene?
Hja és olyan érdekelne amit ilyen nagy áruházakban mint Tesco, MM, vagy hasonló be lehet szerezni, mert sűrgősen kell..nincs kedvem rendelgetni.. -
-
Sirandrish
legenda
Skacok..egy ilyen Navon Predator 7-et mennyi idő feltölteni?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #48735 üzenetére
Leszedtem egy 3. FTP-s progit, és ezzel gond nélkül megy..
Ezek szerint szoftveres gond volt -
Sirandrish
legenda
válasz
this is life #48734 üzenetére
Leszedtem ezeket, de itt el is akadtam..
Mit is kellene csinálnom ezzel?Ugye telón ez kb úgy néz ki hogy elindítom a WellFTP-t, majd PC-n Total Commander segítségével FTP-n keresztül csatlakozom a telóhoz..ezután már úgy működik mint egy vezeték nélküli Pendrive..
Csak sajna ezt a tabon nem tudom összehozni egyelőre -
Sirandrish
legenda
Tudna valaki ajánlani valami wifis FTP progit mert az általam használt WellFTP nem akar működni valamiért.
Vagy csak szimplán elb*szom..nem tudom, de már idegel..Vagy az is elég ha elmondjátok hogy ha adatkábellel összekötöm a géppel akkor miért nem engedi böngészni és módosítani? A Total Commander látja...de ha rányomok a "meghajtóra" akkor elküld a picsába hogy nem nyert...
-
Sirandrish
legenda
válasz
this is life #48729 üzenetére
Tyüüü...köszi...megnézem majd ezeket
-
Sirandrish
legenda
Nah végül is a Navon Predator 7 lett a választott...még tegnap este meg is vettem és tetszik is.
Viszont néhány tipp/trükk/javaslat jól jönne, lévén ez az első tabletem és az összefoglalóba nem találtam válaszokat.
Tehát.
Ti folyamat bekapcsolva hagyjátok mint egy telót vagy ha nem használjátok akkor off?
Böngészőt mit érdemes rá? Opera mini? Az bejött telóknál nekem
Hja és van köztetek olyan aki használ tableten emulatort? N64,NDS,PS tökmindegy..Köszi előre is
-
Sirandrish
legenda
Srácok!
Lehetséges hogy lassan én is befizetek egy tabletre. Nem is oly rég (kb 2éve) tapasztaltam meg az Android által nyújtott lehetőségeket és nagyon tetszik. Telefonom is Androidos viszont csak 1 magos proci van benne, így komolyabb alkalmazások futtatására alkalmatlan. Nahmármost, gondoltam arra hogy veszek egy komolyabb telót, de aztán rájöttem hogy nekem arra amire használom tökéletes...játékra meg talán csak-csak alkalmasabb egy tablet, már csak a kijelző mérete/felbontása miatt is.Amire használnám:
-Játék
-Netezés
-Zenehallgatás (talán)3 lehetséges cuccos között vacilálok...durván 1 árban vannak..+-1-2K..
Orion Tab-700 QC
Wayteq Xtab S7M
Navon Pred 7Vélemény?
Az Orion talán kiesik a kevés RAM miatt..
Segítsetek pls mert délután vásárolnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- LTE frekvenciák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged