- iPhone topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Láng Tibor
tag
Alcor access 0819m-et imei szám hiányával kaptam én is.A szervízben ezt két nap alatt megcsinálták ugy hogy küldtek hozzám futárt a készülékért.A szervíz budapesten van én meg miskolcon. A szoftverfrissítéssel feleződött a tárhelyem is ami nagyon jó az 1,4gb\12 helyett lett 6\7gb igy több minden telepithető. Szerintem sok gyártó nem mondhatja el ezt ugyanigy magárol hogy ilyen szuper kis szervize van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest