-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Láng Tibor
tag
Az alcor access 0819m anyaghasználata nagyon gyenge.Erős gépezet még nem találtam semmit amit ne vitt volna el akadás mentesen.De ez a gyenge müanyag egy kicsit zavaró.
-
Láng Tibor
tag
válasz
annulus #57770 üzenetére
Ha netezni használod csak vagy filmnézésre elég jól birja. GTA S.A val játszom na az egy másfél óra alatt lehuzza.Persze még mobilnettel nem próbáltam csak wifivel.Sorzatokat szoktam rajta nézni ha három részt megnézek ami fejenként átlagba 40perc akkor is még csak 65-70%-os az aksi.
-
Láng Tibor
tag
-
Láng Tibor
tag
Alcor access 0819m-et imei szám hiányával kaptam én is.A szervízben ezt két nap alatt megcsinálták ugy hogy küldtek hozzám futárt a készülékért.A szervíz budapesten van én meg miskolcon. A szoftverfrissítéssel feleződött a tárhelyem is ami nagyon jó az 1,4gb\12 helyett lett 6\7gb igy több minden telepithető. Szerintem sok gyártó nem mondhatja el ezt ugyanigy magárol hogy ilyen szuper kis szervize van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces videók
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest