Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
patwasinginm
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
9 " alatt nem szeretnék venni, fogtam egy-két tabot a kezembe és a 8-as nekem még kicsi, a 9 már egész jó de még mindig nem az igazi, de azzal már megelégednék
Másrészt hívogató a xtab-9-nél a kijelző felbontása
Ennyiért ez nagyon jó ajánlat csak kérdés hogy a hardver bírná e,lennének döcögések vagy tökéletesen működne? Hát nyilván ez csak akkor derülne ki ha az ember használatba venné
Olvasgattam utána egy kicsit és eddig nem nagyon panaszkodtak rá hogy lassú lenne. A Concorde-ot meg azért néztem mert az ugye már 10", igaz a hardver gyengébb valamivel, de ugye ott a plusz billentyűzet ami valamennyire vigasztal. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Másrészt hívogató a xtab-9-nél a kijelző felbontása
Dr.NX