- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
foxi69 #60161 üzenetére
Elvileg hivatalos viszonteladó, szerepel a Sony oldalán is.
Alternatíva a Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE (SM-T705) lehet. -
jFox
addikt
3G támogatás hiánya (a mai napig pofátlanul szerepel a specifikációban)
Az ilyesmi Kínában nem tesz semmit. Nemrég kaptam meg a tab-om javításból. (Konkrétan cserélték egy másik típusra.) GPad G15 lett belőle. A forgalmazó honlapján (Pandawill) szerepel, hogy támogati a Flash 10.2-t. A fórumon felvetették, hogy nem nagyon van benne flash, a Pandawill írta, hogy sorry, tényleg nincs. DE a honlapon azóta is fent van a specifikációban.
-
megalover
tag
Istenem, áldom a szent napot amikor megvettem inkább a Dell Streaket... most van egy kisebb, könnyebb, kompaktabb, és mindenekelőtt használhatóbb (mini) tabletem. /No jó, inkább PDA-m/ De ettől az még használható, és amire nekem kell (főként net, illetve Skype akármikor - és akárhol) azokra több mint tökéletes, kezes kis jószág!
És mégiscsak az van a hátuljára rávésve, hogy Dell.... amely név önmagáért beszél.
-
foxi69
tag
"Az adapter várhatóan július 20-ától lesz elérhető. Átvehető lesz telephelyünkön, kérésre postázzuk. Az adaptert a szériaszám alapján tudjuk kiadni. Az erről szóló hír honlapunkra felkerült."
Csak nem olvasgatnak?
OTG adapter, mobilnetes stick kompatibilitás
Alakul, mégha lassan is...
-
foxi69
tag
"Tisztelt XY!
Nagyon megtisztelt gyors válaszával, ami sajnos nem vitt közelebb a megoldáshoz. Szíveskedjen megadni, hogy melyik az a "megfelelő" USB adapter, amivel a hirdetett funkciókat végre használhatom és hol tudom ezt beszerezni (ha már ekkora gondot okoz a Wayteq számára egy 2,20 USD/2 db áron postaköltséggel egyébként beszerezhető alkatrészt alapból tartozékként biztosítani).
Válaszát előre is megköszönve, üdvözlettel:
foxi"
"Tisztelt foxi!
A kérdéses adaptert díjmentesen pótolni fogjuk néhány napon belül. Ennek menetéről a honlapunkon tájékoztatást fogunk közzé tenni.
Üdvözlettel:
XY"
Gyors válasz jött
, de semmi konkrétum
-
hun_gery
aktív tag
google "mini usb otg kábel" találatai közt semmi?
nokia n8-hoz való jó lesz, vagy vatera.... 8x annyi, mint a kínai, de hamar imegvanházibarkács:
házibarkács -
foxi69
tag
Azt kell gondolnom, hogy az XPAD leírásában a következő 2 pont sajnos alaphelyzetben baromi nagy kamu:
Hálózat: Külső 3G modem támogatása
USB kapcsolat USB 2.0 OTG.Én ezt akkor írnám csak le, ha buherálás nélkül működne (nekem mondjuk buherálással sem megy még).
or 2.2:
1) ROOT is needed
2) You need to install Q5 usb memory manager
3) In the "Root Explorer" make new dir in the root folder and name it "usb_drive"
4) Plug ur USB stick and wait untill the led activity stops
5) In Q5 usb memory manager press "Mount File System"
6) Your USB stick is in "usb_drive" directory..Information
http://android.gval.biz/Q5_USB_Menory_Manager.phpEgy ilyet találtam, de nem vágnék bele, mert tartok a garancia elvesztésétől.
-
foxi69
tag
A probléma reggelre szerencsésen megoldotta magát. Lemerülés után töltés, bekapcsolás és minden OK. Várom már azt a bővebb kezelési utasítást, mert ez azért nem egy elegáns "megoldás"...
#5431) CHIPman Nem találtam reset nyílást és a gombok hosszabb nyomására sem csinált semmit.
-
CHIPman
nagyúr
Hatalmas, eredetileg nem terveztem ilyen cucc vásárlását, de ez az xPad-70 nagyon megéri az árát, elgondolkodok rajta.
Amúgy milyen mobilod van? Esetleg a megosztást is megpróbálhatnád, mégiscsak hitelesebb forrás vagy képekkel, mint a feljebb említett.
szerk.: Ja, hogy nem tölti ki a képet. Kár. :/ -
foxi69
tag
Írtam mailt a Wayteq honlapján levő címre ma reggel. Délután itt volt a válasz:
Tisztelt XY!
A bővebb használati útmutató néhány napon belül elérhető lesz honlapunkon. Addig szíves türelmét kérjük
Az USB OTG adaptert pótolni fogjuk. Ez szintén néhány napot vesz igénybe. A pótlás menetéről később tájékoztatni fogjuk.
Üdvözlettel:
WZ
Respect Wayteq
-
Ditker
csendes tag
A héten beszereztem az xpad-70 tablettát, pénteken már vágtáztam is a wayteqhez hogy adjanak OTG-s USB átalakítót.
Válasz, hogy pótolják ingyen mindenkinek, kimaradt a csomagból.Leírásra is rákérdeztem, napokon belül kirakják a 100 oldalas magyar használatit az oldalukra.
Még egy jó hír, augusztus végére kiadják a 2.3-ast, ebben lesz már magyar nyelv is.
-
foxi69
tag
Nem lesz könnyű bármit is kipróbálnom. Valamit sikerült rajta elnyomkodnom:-( Az első bekapcsolásokkor szépen megtartott minden beállítást és a letöltött néhány alkalmazás (Task Killer, Flash 10.3, AB) mind működött. Nézegettem a beállításokat majd kikapcsoltam. Azóta mindig újra be kell állítani mindent, a telepített alkalmazások eltűntek és nem is enged letölteni semmit ("nincs elég hely").
Esetleg valami ötlet?
-
hun_gery
aktív tag
nem jó a link...
erre gondoltál? -
Drag77
senior tag
-
hun_gery
aktív tag
egyik alma, másik körte...
azon mívül, hogy A9, nincs sok hasonlóság... (mali400 vs sgx530, AML8726 vs NEC Renesas, 800x600 vs 1280x768)
A linked egy Rena3, az számít valamit, hogy most adtam el?
sd videókat viszi, hd-t nem próbáltam, mert mindek 800x600-ra, betekintési szög átlagos, AKKUIDŐ KIRÁLY, színek rendben, kapacitív funkciógombok, ami a halálom, Gameloft játékokban a hd2-m alázta.
Kb ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest