- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!!
Erről valaki tudna véleményt mondani?
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
valaki erről vélemény? megéri?
http://www.csak1nap.hu/termek/nap/?product_id=60496&utm_source=csak1hirlevel&utm_medium=email&utm_content=button&utm_campaign=10-25
bocsi de telefonról nem tudok linket csinálni
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Max 25 ezer forint értékben keresek tabletet. (Tudom, hogy ennyiért nem nagy a választék)
Amire használnám:
- böngészés
-filmnézés utazás közben
-hírek olvasásaIgény:
- 1 gb RAM
- 8 GB memória
- 7' kijelző
- mondjuk egy 3 órás utazás során ne merüljön le 100-ról teljesen
- Instagram, Facebook, Facebook messenger futtatása
- játék lényegtelen, max szókeresőAmilyen márkákat néztem: TrekStor (Lidls), Wayteq
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Nemrég voltam Lidl-ben, ahol láttam Tbaletet 20 ezer forintért (TrekStor SurfTab Xiron 7.0 HD). Gondolom senkinek nem mond semmit a neve, de érdekelne, hogy szerintetek a linkelt specifikáció alapján, megéri e az árát?
Nem igen akarok sokat áldozni tabletre, de arra, hogy filmezzek a vonaton, vagy facebookozzak az ágyban lehet, hogy a 20 ezer forint nem olyan húzós). Valaki esetleg tudna segíteni?
Előre is köszi!
-
Richee11
senior tag
tudtok olyan viszonylag elfogadható árban lévő tabletet amihez lehet kapni billentyűzetet, és legalább 10.1 colos?
-
Richee11
senior tag
tudtok olyan oldalakat, ahol viszonylag jó áron lehet tabletet venni, és hozzá tartozékokat, pl dokkolót?
-
Richee11
senior tag
80 ezer forint értékben milyen tabletet vegyek, amihez lehet kapni dokkolót? méret 10.1
-
Richee11
senior tag
40-45 ezer ft értékben milyen tabletet ajánlotok?
-
Richee11
senior tag
én ezt a gépecskét néztem, és nagyjából ugyan olyan célra mint te. Többnyire jegyzetek olvasása, tárolása, esetleg szerkesztése lenne a cél, mellette néha filmezés meg persze Internetesére. (beszélgetés, böngészés). Szerinted ennyi pénzért magyarországon megfelel a céljaimnak?
-
Richee11
senior tag
válasz
buta29030 #28282 üzenetére
Félreértés ne essék, nem akartam megtámadni az állításod, és nem is vonom kétségbe azt amit írtál. Én csak arra akartam utalni, hogy nem csak tablet függő, hanem mondjuk film függő is. Tehát lehet egy 5 gigás filmet nem visz döccenő mentesen a gép,de ha egy más félórás film, kb 700mega vagy 1.4 giga, azt lehet gond nélkül elviszi. Amikor arra utaltam, hogy filmezésre használnám, akkor ilyen filmekre gondoltam.
-
Richee11
senior tag
válasz
buta29030 #28277 üzenetére
nyilván nem 5 gigás filmeket akaork nézni rajta, de mondjuk az LG optimus black telefonom is lejátszik egy 500 megás sorozatot gond nélkül. Arra hogy egy 1 órás vonatúton megnézzek a 45 perces sorozatot, szerintem ez az eszköz tökéletesen megfelel. Vagy arra hogy az egyetemi jegyzeteimet amik doc.ba meg pdf.be vannak tudjam olvasni és ne kelljen elővenni egy laptopot az utazás során. Nem vakít Chaser hozzászólása, örülök neki hogy legalább segít a döntésben.
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Szeretném segítségeteket kérni tablet vásárlás ügyében!
A prestigo gépről lenne szó! (konkrétan róla )
Mennyire tudjátok ajánlani ezt az eszközt! A tulajdonságai eléggé tetszenek, főleg hogy friss a rendszer, van hozzá tok, otg kábel, játsza a full HD-t. De azért hozzáértőbb emberek véleményét is szeretném kikérni. Anyagi forrásaim nem nagyon engednek meg nagyobb árszegmenst. -
Richee11
senior tag
sziasztok. 60ezer forint értékben milyen tabletet tudtok ajánlani?
-
Richee11
senior tag
nexus 7 tetszik, de nekem kicsi a képernyője, 70-80 ezer ft értkékben van 7"nál nagyobb? ami mondjuk megéri az árát, lehet akár 40-50 is.
-
Richee11
senior tag
Szaisztok!
Tablet vásárlásban szeretném kérni a hozzáértők véleményét! Ha nektek lenne 80 ezer ft Tabletre, akkor ti milyen Tabletet vennétek? Fontos lenne, a frissíthetőség, sokat néznék rajta filmet, és tanulnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Automata kávégépek
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest