- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gradient99
tag
válasz
HollywoodBoy #53476 üzenetére
Üdv, látom nem nagyon válaszolnak, azért egy tippet tudok adni
A Concorde fórumán nem igazán vannak megelégedve vele, elég sok a panasz rá, szerintem kerüld -
gradient99
tag
válasz
kelzsoca #53226 üzenetére
Az MMben már kerestem, de se a weboldalon, sem a boltban nincs
A Gubacsi út nekem kicsit messze van, esetleg az Extreme Digitalban mennyi esély van hogy van bemutató darab? Az egyikben ahol jártam már párszor, ott nem nagyon vannak bemutató darab kint, és sajnos amíg nem volt alkalmam megnézni Wayteq 8Q-t addig nem tudok dönteni közte és az Gpad 7 között -
gradient99
tag
Valaki nem tudja hogy Budapesten belül hol van bemutató darab a Wayteq xTAB 8Q-ból?
-
gradient99
tag
válasz
Richee11 #53159 üzenetére
Szia, szerintem ez nem éri meg, még pontos specifikációt sem adnak hozzá.... Ráadásul biztos hogy szoftveres támogatás 0. Egyetlen pozitívuma szerintem hogy HD kijelzője van, és nem az 1024x600 vagy rosszabb
Ezt az oldalon találtam: Slot pre pamäťovú kartu, kérdem én ez mi? -
gradient99
tag
Sziasztok! Az LG Gpad 7, és a Wayteq Xtab 8Q közül melyik jobb általános sebességben, játékok terén, és FŐLEG üzemidőben?
-
-
gradient99
tag
Valaki tud tapasztalattal szolgálni az ASUS Memopad 7 ME70C-ről?
Főként az üzemidő, és teljesítmény érdekelne -
gradient99
tag
válasz
Cingáriusz #52930 üzenetére
Sziasztok!
Korábban kérdeztem már itt, de többen nem ajánlották a kínai átcsomagolt tableteket, szóval, 35000 Ft körüli értékben van valami, aminek jó az üzemideje, és megbízható? Csak is belföldi beszerzésű jöhet szóba
Előny ha 4:3as képarányú, 7, vagy maximum 8 hüvelykes képátlójú érdekelne -
gradient99
tag
Sziasztok!
Edigital oldalán találtam egy bizonyos DPS iQ8 nevezetű tabletet, szerintetek megéri megvenni, illetve mennyire alkalmas netezni, játszani, filmezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- SSD kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest