- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
viharhozo #53386 üzenetére
Szia, ehhez mit szólsz? 9.7" 2048*1536, GPS, stb... a többit megtalálod a leírásban:
9.7'' CUBE Talk9X Octa Core 3G Phablet Android 4.4 2G+16GB IPS 1.6GHz GPS Tablet ~57e Ft.
Több: 9.7'' CUBE Talk9X Octa Core 3G Phablet Android 4.4 2G+16GB 1.6GHz IPS GPS Tablet
-
zka67
őstag
válasz
Richee11 #53219 üzenetére
Szia, ehhez mit szólsz? Cube Talk7X 7" Quad core DUAL SIM Cameras Android 4.2 8GB GPS 3G Phone Tablet PC
Itt többen is ajánlják ezt a típust.
-
zka67
őstag
Sziasztok, bocs, hogy beleszólok az akkus dolgokba, de lehet kapni u.n. Power Bankokat, egész elérhető áron, pl: 12000mAh to 50000mAh Power External Battery Charger For Mobile Phone/DV YH B20d
Egy 50000mAh-sat feltöltötök, és két hétig megy róla bármelyik tablet.
Továbbá szerintem még mindig Best Buy a 7"-os tabletek között a Cube Talk7X 7" Quad core DUAL SIM Cameras Android 4.2 8GB GPS 3G Phone Tablet PC vagy ha éppen lehet kapni a jd.com-on, akkor onnan érdemesebb megvenni.
-
zka67
őstag
Itt épp kifogyott: [en.jd.com]
-
zka67
őstag
Sziasztok, van egy Alps F721B típusú tabletem, amiben a Hardware Info szerint van egy AKM8963 típusú Orientation és 3-axis Magnetic Field sensor.
Ezt hol lehet engedélyezni vagy letiltani, mert semmilyen alkalmazás nem tud belőle adatot kinyerni?
A segítségeteket előre is köszönöm.
-
zka67
őstag
Nos, az ACUBE TALK7X tablet szerepel MALI-400-as GPU-val, Immersion.16 GPU-val, PowerVR GPU-val, 2700mAh-s akkuval, 3000mAh-s akkuval, 4GB ROM-mal, 8GB ROM-mal, úgyhogy most már fogalmam sincs.
-
zka67
őstag
Szia találtam egy összehasonlítást az Immersion.16 vs MALI-400 GPU-król:
-
zka67
őstag
válasz
Tálydi #50600 üzenetére
Szia, ehhez mit szólsz?
Cube U25GT-C4W 7" Quad Core 1GB/8GB Android 4.4 GPS HDMI WIFI Tablet PC Camera
-
zka67
őstag
válasz
sitotomi #50587 üzenetére
Ha 40 ezret kellene elköltened tabletre, mit választanál?
Szia, én vennék kettőt belőle, és az egyiket megtartanám
Ízlések és pofonok, de nekem pl. nem tetszenek a nagyobb kijelzőjű tabletek. Szerintem - de itt hangsúlyozom, hogy ez csakis az én magánvéleményem -, a 7" az a méret, amit még kényelmesen lehet kezelni. Se nem túl kicsi, se nem túl nagy, nem túl nehéz. Az enyémhez vettem még egy tokot:
Micro OTG USB Keyboard PU Leather Cover Case Bag For 7" Tablet
Az első nap, amikor megjött, a billentyűzetet bedugva hagytam, kb. 2 óra alatt teljesen leszopta az aksit, úgyhogy azt azóta nem használtam. Viszont arra tökéletes, hogy megnézzem az esti sorozatot, ha épp lemaradtam róla, ha el akarom vinni valahova, akkor is jó dolognak tartom, és egy mozdulat kivenni belőle a tabletet, ha épp úgy van rá szükségem.
Egyébként ahogy CineDOG1 írta, itt valóban olcsóbb, de én még nem rendeltem innen:
-
zka67
őstag
válasz
sitotomi #50571 üzenetére
Szia, 7"-os tabletek között mindenki ezt tartja a BEST BUY-nak:
Cube Talk7X 7" Quad core DUAL SIM Cameras Android 4.2 8GB GPS 3G Phone Tablet PC
IPS kijelzője van, 1024x600-as, telefon, GPS, 3G, G-Sensor, 4 magos proci, stb, stb, gyakorlatilag minden van benne ezért a pénzért.
A következő sem néz ki rossz vételnek, de nincs benne SIM kártyahely, nem tudsz vele telefonálni és 3G sincs benne:
Cube U25GT-C4W 7" Quad Core 1GB/8GB Android 4.4 GPS HDMI WIFI Tablet PC Camera
-
zka67
őstag
válasz
satz18 #50368 üzenetére
Szia, én ugyan nem vagyok egy tablet guru, csak pont láttam a mediamarkt hirdetését, ha esetleg ez szóba jöhet nálad.
Ha IPS panellel szeretnél nem túl drága tabletet, én most épp ezzel szemezgetek: 7" Quad-Core CUBE-7X Android 4.2 3G Dual-Sim GPS Phablet HD 8GB IPS Tablet PC.
-
zka67
őstag
Sziasztok, én még új vagyok ebben a témában, ezért kérném a segítségeteket. Kaptam ajándékba egy ilyen tabletet/telefont.
Egyenlőre nem akarok bele SIM kártyát, amíg ismerkedek a rendszerrel, viszont a telefon része SIM nélkül is fogyasztja az áramot.
A kérdésem: létezik-e olyan program és ha igen, akkor melyik az, amivel ki-be tudnám kapcsolni a telefon részét a tabletnek, úgy, mint ahogy pl. a wifi-t és a gps-t lehet (magyarul nem véglegesen szeretném letiltani, csak akkuspórolás miatt lenne rá szükségem)? A repülős üzemmód nem jó, mert akkor a wifi-t is letiltja.
A segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest