- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom hova írhatok még, saját topicjába írtam, de ez jobban pörög, így idézném a problémám.:"Adott egy TF701-es táblagép. Olyan jó tulajdonsága van, hogy kb 4-5 percenként ledobál a wifi hálózatról, majd egy idő után visszacsatlakozik. Kicsit idegesítő...
A router egy TP-Link wr4300, 2,4 és 5GHZ-en megy, olyan sávokon, amit az égvilágon körülöttem senki sem használ. Laptopok, másik tábla, telefonok, Note 2 tökéletesen üzemel, soha semmi bajuk nem volt, pláne ilyen.
Router természetesen újraindítva, többféle beállítást próbáltam, semmi sem segített.
Gyári visszaállítást, wifi fixert is megpróbáltam, nem volt már más ötletem, gondoltam hátha, de természetesen az sem segített. Térerő erős, router 5m-re, semmi ötletem..."Drága, kiváló" Asus szerviz alaplapot is cserélt elmondásuk szerint, de ez sem oldotta meg a problémát.
Nem csak itthon, mindenhol ezt csinálja, de nyilván itthon tudom a pontos wifi paramétereket.Nincs valami jó tanácsotok ezzel kapcsolatban? Ti tapasztaltatok már ilyen hibát?
Szerviz kilőve, menthetetlenek, 2,5 hét alatt kétszer volt náluk, nem sikerült a problémát orvosolni, na őket nem kívánom senkinek...
Hova tudnék még írni, segítségkérés ügyében?Köszi
"
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest