Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 3G a mobil internetet jelenti, az akkor hasznos, ha nincs a közelben wifi kapcsolat! A Xoom-nak az előnye valóban az, hogy van belőle 3G-s verzió is, de jó drágán, és ugye kell bele venni egy mobilnet előfizut, ami meg drága, ha mondjuk az okostelefonhoz is van már egy (mint esetemben
).Azért mondtam ezt a másik kettőt, mert a belsejük közel azonos, a Xoom csak annyiból van előrébb, hogy referenciamodellként (remélem jól mondom) elsőként kapja meg az android frissítéseket! A gépelés tableten nem egyszerű, tapasztalatból mondom
Azért vettem Asus-t, mert a dokkolós billentyűzet kimondottan hasznos íráskor! Persze mindenki maga döntse ezt el 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPad Pro 11 3. gen (M1, 128 gb / wifi)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Azért vettem Asus-t, mert a dokkolós billentyűzet kimondottan hasznos íráskor! Persze mindenki maga döntse ezt el 
Dr.NX