Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Hasonló cipőben járok én is... próbálom ésszerűen meghúzni azt a határt, amit tabletre költenék, mert tudom, hogy csak egy másodlagos eszköz lenne (otthon netezgetni ágyból, ha nincs kedvem bekapcsolni a gépet, néha játszani kicsit, olvasni jegyzeteket, pdf-eket). Ez az összeg nálam valahol 35K körül lenne, amit nyugodt lelkiismerettel kiadnék egy tabletért. Viszont hosszas keresgélés után arra jutottam, hogy ha gyors, problémamentes működést, rendes supportot és normális akksiidőt akarok, akkor tovább kell lépnem a 35 ezres kategórián. Így jutottam el az 50-ig ,ahol ha az előbbi dolgokat nézem továbbra is, akkor marad a Nexus 7 refurb, vagy a Samsung Tab 2 7.0. Szóval a Nexus refurb a legesélyesebb, és inkább fizetek érte kicsit többet.
A következő lépcsőt (16GB gyári Nexus 7 - 70k) viszont már nem lépem meg. Ha belegondolok mire használnám, annyit nem érne meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX