- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
"Akku időtartamban nekem irreleváns, mert szobában használom, ahol még a kijelző minősége sem mérvadó, mert nem vakító napsütés alatt kell teljesítenie"... majd pár sorral később "Valamint azzal, hogy ez akkor is egy mobileszköz"
Alapból meg sem kellett volna venned, sőt, szerintem add is el nyugodtan, mert az is Önellentmondásból is látható, hogy nem tudod, mire való, nem alakult ki benned az, hogy mire érdemes/jó használni, vagy ha ki is alakult, akkor sem vagy vele elégedett, ha csak a WiFi miatt nem, akkor sem.
"És maximum okostelefonokkal van egy szinten, nem pedig Windows alapú számítógépekkel"
Ebből is az előbbi kijelentésem igazolódik, nem vagy tisztában vele, mire való: egy tabletnek nem kell desktop élményt nyújtania.
Gépeléshez meg rakd fel a Swype-ot.
Egyébként szerintem ez az 50 ezerig kategória pedig arra jó, hogy legyen egy tableted... a lényeg, a felhasználói élmény nagy része elveszik a spórolás közepette. Mégegyszer: szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- Adobe Lightroom topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Xbox Series X|S
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX