Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
válasz
randras
üzenetére
Szerintem 47 ezer forintért egy ma kapható tablet minden téren kompromisszum kötésére kényszeríti az embert, ami nyilván rossz érzéssel is elönthet (pláne, ha ez az első közeli tapasztalat).
Ez nincs így. Az ára miatt csak még jobb érzéssel tölthet el, hogy mennyire jól megúsztam, e téren messzemenő következtetést ne vonj le. Tehát ár/érték aránya nagyon jó. Hazai boltokban ez a gép legalább 60-70e Ft körüli.
Kompromisszumot semmiben sem kell kössek. Egyébként [erről a cucc-ról] beszélek, ami vasban a ma kaphatók között erősen megállja a helyét.
Akku időtartamban nekem irreleváns, mert szobában használom, ahol még a kijelző minősége sem mérvadó, mert nem vakító napsütés alatt kell teljesítenie, de azt írtam is, hogy nem retina kijelző szintű, ellenben a piacon ma is az 1024x768-as felbontásúak vannak többségben.Ami viszont tény, hogy itteni és más fórumos beírásokból is kiderül, a tabletek wifi minőségben még a jobb típusúak sem érik el a netbook-ok, notebook-ok szintjét.
Ismerem továbbá mik vannak a piacon, sokat nyomogattam üzletekben másféle tableteket is.Hanem magával a kihasználhatósága kapcsán merültek fel a kételyeim. Valamint azzal, hogy ez akkor is egy mobileszköz. És maximum okostelefonokkal van egy szinten, nem pedig Windows alapú számítógépekkel. Nekem ez utóbbi a fő problémám a használhatóságot tekintve, ha a netezésen kívül másra is szeretném használni.
Másik pedig a beviteli eszköz. Ezt a jelenlegi hozzászólásomat biztos kínszenvedés lett volna egy tableten megírni, még egy 9,7"-oson is, pedig még egy magyar keyboard-ot is feltettem rá. Szóval ezek a fő problémáim egy tablettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Crimson Desert
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Blu ray írás és írási hiba
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX