- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
ztsoft #62603 üzenetére
A jövőre nézve félek ettől egy kicsit, hogy feltelepítem a Box-ot az illetőnek és majd valamikor jön rá egy auto frissítés amitől valami elromlana/rosszabb lenne. Ha meg kikapcsolom rajta az auto frissítést, akkor hosszú távon megint nem jó, mert ha a KODI sem frissül, akkor az előbb-utóbb betehet az add-on-oknak is. Legalábbis ez a teóriám az eddig itt olvasottak alapján, hogy akár be is következhet.
(Ez az illető nem nagyon jártas az ilyen dolgokban és ideje sincs maga szenvedni vele).
----
CE-n van HDR->SDR konverzió, de úgy tudom, hogy elég gyenge minőségű.
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #62603 üzenetére
Köszönöm, de az Amlogic-ot hanyagolnám, elég volt 2 év, hogy kitapasztaljam. Amint jön egy újabb SOC, a régieken rosszabb lesz a rendszer (ahogy most is). - ez nem így van, rosszul látod, régebbi SoC-okhoz nem nagyon nyúltak így erdemi fejlesztés az utóbbi időben nem volt, de amint az új SoC-knál rendbe lesz téve a kernel rész és ezáltal a lejátszás akkor a régiek közül is lehet, hogy az S905X,S912-esek megkapják az új kernelt, ha nem lesz gond, ha igen akkor maradnak 3.14-en.
Az N2, Vim3, Vim3l boxok nem átlagos Amlogic cuccok, sokkal jobbak.
-
mexel
veterán
válasz
ztsoft #62603 üzenetére
A CE Youtube beállításai nem teljesen tiszták még nekem+inputstream. Attól függ hová állítom, nagy változások vannak skip terén.
Itt most azt olvastam hogy a WhiteList-et hagyjam üresen, de én úgy látom ha beállítom a 4k-s felbontásokat simább a kép ( szemre) de nem mindenhol látni különbséhget - most nem Youtube-ról beszélek)A YT 4k igazán nem hat meg, azt nem nagyon nézek, filmeknél meg nem nagyon látok anomáliát. ( 905X és 905D roszabb YT 4K-nál mint a TX9S.)
Ja, és ahogy látom egy valamitől még igencsak függ nálam a YT: ha pendrive-ról megya CE akkor skippel minden, ha Dual-ban emmc-ről akkor nem. Még kipróbálom Csicsóka ext4-ét is, plusz alterbatív megoldásokat is. ( mondjuk látom nálad is emmc-n van)
Melyik régebbi CE lehet az amire még nem mondták hogy van gond? -
mexel
veterán
válasz
ztsoft #62558 üzenetére
Nos teszteltem gyorsan egy "gagyinak" titulált TX9S boxot a Droidmester által linkelt videókkal ( de ahogy látom ő nem is TX9S-el tesztelte mert amin tesztelt abban 3 gb ram van a kép szerint)
Nos érdekes módon nálam nincs semmi drop és skip.
Illetve skip van, mégpedig annyi, amikor indul a videó, már kb az első 1-2 mp-nél, ez változóan 1-3-4. De utána nem változik semmit. Ez nem csak 4k videóknál van, bárminél, és csak az indulásnál az első 1-2 másodpercben.
4K sony tv, 4K-ban lejátszva, legújabb CE.Ami érdekes: Akkor van még 1-1 skip ha nem csak a Ctrl+shift+o-val nézem az infókat, hanem bekapcsolom a ContexMenu-t ( feldolgozási információt) akkor van hogy eldob egy kockát a menü bekapcsolásakor, és volt olyan 4k demó ahol a bekapcsolt context menünél skip-elt egyet egyet. De anélkül soha. ( nos filmet soha nem nézek bekapcsolt menüvel)
Vagy akkor van skip ha beleléptetek vagy tekerek, akkor 1-1 ugrás van, de ez azt hiszem természetes.
Drop viszont egyetlen egy sem volt semminél.Lehet hogy ott a tesztelési módszerrel van valami bibi?
Igaz Droidmester írta hogy egy normális 912-nél is van hiba, tehát a teszt lehet hogy egy normális 912-vel készült, és azt is írta hogy tekeréskor vagy menük nézegetéskor skippel, de szerintem ez teljesen normális, nekem már igen régóta megy a film piszkálás nélkül és semmi.Megnéztem Youtube 4K60FPS-t is, kb mind hibátlan, ott is csak akkor skip-el néha ha bekapcsolom a feldolgozási információt, anélkül soha.
Kivéve a linkelt "Pandora The World of Avatar Full Walkthrough Tour 2019 Animal Kingdom" videónál, de ez szerintem kicsit hibás lehet mert még a menüt sem bírom bekapcsolni, a távvezérlőre sem reagál a box. Ugyanez kb fent van jó minőségben ami normálisan működik és nem skip-el.Ennyit a "sz@r" TX9S-ről.
Mivel teszteljek, valami linket adna valaki amivel a 4k lejátszás hibáit elő lehet hozni?
Hamarosan nézem 905X-el és 905D-vel is.
-
mexel
veterán
válasz
ztsoft #62563 üzenetére
Én Win alatt használom
Valahol az oroszoknál olvastam valamit, de már meg nem mondom hol. Csak az újakra vonatkozott. ( 9.2-től)
Legtöbbször hibátlanul kiírja, de szívtam sokszor az indítással, és amikor nem ausb creatort használtam ez megszűnt. Lehet véletlen is persze. -
junkpod
veterán
válasz
ztsoft #62525 üzenetére
Minden elektronikai eszköz esetében a szoftver fejlesztő csapattól függesz. A kérdés csak az ki sz@rik kevésbé a user fejére.
Én még mindig azt látom, hogy a független, hobbi fejlesztők a legjobb támogatók.
Ha még van egy büdös működő rendszerrel, egyáltalán nem érdemes frissíteni ha elégedett vagy vele. Az új verziók az újdonságok felé mennek, ha nem valtasz hw-et, el lehet lenni évekig az optimálisan stabil verzióval. -
mexel
veterán
válasz
ztsoft #62525 üzenetére
Ez lehetséges, olvastam, de ez nem a soc hibája. Az hogy a CE nem biztos hogy jó irányba megy az elképzelhető ( nekem ez a véleményem, ezért mindjárt kapok másfelől)
De aki annyira csak 4K-t akar nézni az valóban ne 24$-os boxot vegyen, főleg ne droidon akarja nézni. Viszont 24$-ért nem nagyon láttam jobbat ami jobban megérné. ( Gearbest-Geekb. és Banggod-ról beszélek jelenleg, alival én nem nagyon foglalkozom)
Nálam a 9.0.2 volt az utolsó ami még jó volt, azóta nem találkoztam olyan fejlesztéssel ami sokat lendített a régebbi boxokon.
Viszont ha a 912 alapból nem tökéletes akkor a beelink "klón" vagy origi beelink sem lesz olyan jó, szóval akkor az összes drága 912 mehet a kukábaAki megvette nagy pénzért kb fél éve-éve az mit csináljon? Maradjon egy régebbi CE-nél valószínűleg
Letesztelem majd valami brutál 4k-val, ha kapok valami rövidebb demót amivel ezt produkálni ehet kíváncsi vagyok, 65 gigát nem tudok most hová tenni hirtelen.
Több típuson és soc-on is megnézem és több CE-vel is akár.
-
-
-
kovakovi77
tag
válasz
ztsoft #61971 üzenetére
Mindíg van rajtam esd védelem. Tv szervízbe,Nokiánál termék technikusként belém verték.
Egyszer csúszik meg az ember és megvan a baj.
Én inkább azt csodálom, hogy ebből a dobozból nem spórolták ki a védelmet, (sőt túl is van biztosítva)
Nem úgy mint mellettem levő másik 2 vasból. -
-
Beni2360
félisten
válasz
ztsoft #61788 üzenetére
De a df -h parancsra látta a csatolást.
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
devtmpfs 1.3G 8.0K 1.3G 0% /dev
/dev/loop0 5.9G 2.5G 3.4G 42% /
/dev/mmcblk1p1 511.7M 192.1M 319.6M 38% /flash
tmpfs 1.4G 0 1.4G 0% /dev/shm
tmpfs 1.4G 9.0M 1.4G 1% /run
tmpfs 1.4G 0 1.4G 0% /sys/fs/cgroup
tmpfs 1.4G 2.6M 1.4G 0% /var
tmpfs 1.4G 0 1.4G 0% /tmp
/dev/mmcblk1p2 14.0G 2.0G 11.9G 15% /var/media/STORAGE
----------------------
Csicsóka : OKAz X905x2-re is ugyan ez kell?
Vagy mást telepítő csomag? Már elvesztem a rengetegben.
Az Okt.19.-i leírás és csomag már végleges? -
YxVs
senior tag
válasz
ztsoft #61766 üzenetére
Korábban én is ezt használtam, de most már nem listázza.
NTFS-ként még listázta.CoreELEC:~ # df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
devtmpfs 291.4M 0 291.4M 0% /dev
/dev/mmcblk1p1 511.7M 192.3M 319.5M 38% /flash
/dev/mmcblk1p2 13.9G 663.9M 13.3G 5% /storage
/dev/loop0 155.0M 155.0M 0 100% /
tmpfs 402.4M 0 402.4M 0% /dev/shm
tmpfs 402.4M 9.7M 392.6M 2% /run
tmpfs 402.4M 0 402.4M 0% /sys/fs/cgroup
tmpfs 402.4M 2.2M 400.2M 1% /var
tmpfs 402.4M 0 402.4M 0% /tmp -
válasz
ztsoft #61378 üzenetére
X96Max nál hatással volt, kb 2.hónapja, de utána valamit mókolhattak CE alatt a CEC driverrel, mert előtte ha kikapcsoltam droid alatt CE alatt azt írna nem találja a CEC adaptert! TX5Max nál meg most is így van ha kikapcsolom droid alatt nem is látja a CE hogy van!
szóval BOX függő, de ez a kínai BOX okkal mindig is így volt ezért is írják hogy ezekkel a BOX okkal nem minden esetben megy a CEC, nálam szerencsére eddig csak ez a 2.bolx volt ami ilyen bizonytalanul működött, de X96Max már teljesen jó
-
kovakovi77
tag
válasz
ztsoft #61183 üzenetére
Itt a kibontott majd ujra össze rakott kernel.img-vel volt a gond.
Az uj init-el nem bootolt, de a régivel bármi.
Annyit csináltam futtatási jogot adtam az init-nek és így csináltam a reboot-ot.
Így megy rendesen, csak nem értem ez miért kellett az init-nek, emlékeim szerint a simának sem kell.
Minden esetre nekem marad a manual update, amikor úgy gondolom belépek és frissítem az ujjabbra a scriptel. -
Csicsóka
őstag
válasz
ztsoft #61123 üzenetére
Örülök, hogy sikerült!
Köszi az építő jellegű észrevételt. A szkript végére kellett volna egy systemctl start kodi, és vissza jött volna. A következőben módosítom, vagy kiveszem a kérdést, és reboot egyből.Az S912 vasamon a leglassabb amúgy ez a rendszer, még az 1/8-as megogo (S905) is megüti bőven. Pedig az eMMC gyors benne. Nem tudom ez miért van.
-
Csicsóka
őstag
válasz
ztsoft #61119 üzenetére
A telepítő, a size-ből számolja ki felét, és úgy méretezi át a data-t.
Kipróbálhatod, menni fog.
A most írt update szkript, a régi vasakon is működik majd, ezzel olyan lesz az emmc-s ext4, mint az eredeti CE, oda vissza fog frissülni.
Azon még polemizálok, hogy ez automatikus legyen e, vagy SSH-n indítva.
Küldöm neked is az update szkriptet, biztos érdekel.
-
kovakovi77
tag
válasz
ztsoft #61116 üzenetére
A dmesg | grep mmcblk0-logot csak a módosításkor hasznájuk, gyakorlatilag egyszer fut le.
Feladata az offset cím kinyerése. utánna többet soha. Értékét kiirva offset nevű filbe.Későbbiekben a kernel szedi ki az offset címet futás időben offset fileból. tehát gyakorlatilag innentől ő mindig innen dolgozik míg nem le nem cseréled a kernelt valamelyik hivatalosra.
dmesg | grep mmcblk0
kimenet mit mutat? -
gyűrű
addikt
válasz
ztsoft #61093 üzenetére
A nightly topicot linkeltem be..
de másolás épp Pelikan hozzászólására esett...
Nem csak N2-re mindre hibás volt..
Pelican, még fenn van.. legalábbis itt -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ztsoft #60863 üzenetére
Köszi szépen!
Ugyanaz lett, mint a boxra. Megnéztem 4 géppel, utolsó kettő wifiről ment, tök egyforma mindegyik. Egyébként ez mit jelent? Gyenge a box? Igazából csak egy gondom van, hogy a 15MP-es képeket nem tudom nézni. Illetve IPTV alatt nagyon melegszik, le is fagy egy idő után. Mondjuk az más gépnél is probléma volt, néha zöld torz kép lett, gondolom a VGA túl melegedik.
Egyébként van olyan box, aminek ez a kettő dolog nem probléma? -
pinnacle
nagyúr
válasz
ztsoft #60860 üzenetére
Köszi! Elméletileg lefutott, de szinte biztos, hogy nem, mert a HDD ledje nem villogott, illetve amikor saját gépből megnyitottam, egy idő után sikerült csak, pont úgy, mint amikor alszik.
PC-ről HDD-re stabilan 32MB/s, érdekes módon visszafele lassabb, 5-10MB/s, pedig SSD-re megy PC-n.
Mindegy, úgy is az a fő gondom, hogy nem találtam még olyan lejátszót, aminél a saját tápos, ki-be kapcsolós 3,5 "-s külső házban lévő HDD, a box-al együtt leállna. -
pinnacle
nagyúr
válasz
ztsoft #60840 üzenetére
Köszi! WinSCP is úgy jelzi, csak keresésre mutatta ezt.
BeelinkMXIII, írtam is, hogy lehet már régi. Nagy fotók betöltése soha nem ment neki. Nincsen konzol kiegészítő a CE-ből? Megnézném onnan, hogy látja a PC-t.USB HDD tesztjéhez milyen parancs kell PuTTY-ban, PowerShellbe? Mintha fájlba írás nélkül lefutott volna, de szerintem nem, mert a HDD ledje nem villogott.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ztsoft #60835 üzenetére
Köszi! Összefoglalóba is hasznos lenne. PuTTY-ból, PowerShell-ből indítottam. Jól el van dugva a fájl.
Egyébként konzolt, hogy tudok a boxról indítani. Van hozzá kiegészítő? Megnézném abból az irányból mit mutat.
Valóságban PC-ről, Box-ra így néz ki. Odafele nagyon megindul, de közben néha szinte megáll, visszafele viszonylag egyenletes. 9.0.2 CE frissítés óta már nem is tudok 15MP-es, kb. 8-13MB-os fotókat megnézni. Előtte ha lassan is, de betöltötte, most már csak fekete képernyőt kapok. Persze lehet, hogy az újabb boxokkal nincs ilyen gond, és a Beelink MXIII túl régi már. -
ztsoft
őstag
-
FingR86
őstag
válasz
ztsoft #60793 üzenetére
kipróbáltam ilyen public szervert.
most itt nem többet kellene látnom?Connecting to 192.168.0.100 port 22, please wait...
login as:
root@192.168.0.100's password:
##############################################
# CoreELEC #
# https://coreelec.org #
##############################################CoreELEC (official): 9.2.0 (Amlogic-ng.arm)
CoreELEC:~ # iperf3 -c bouygues.iperf.fr
Connecting to host bouygues.iperf.fr, port 5201
[ 5] local 192.168.0.100 port 35846 connected to 89.84.1.222 port 5201
[ ID] Interval Transfer Bitrate Retr Cwnd
[ 5] 0.00-1.00 sec 11.6 MBytes 97.5 Mbits/sec 0 7.51 MBytes
[ 5] 1.00-2.00 sec 11.2 MBytes 94.4 Mbits/sec 0 7.51 MBytes
[ 5] 2.00-3.00 sec 11.2 MBytes 94.4 Mbits/sec 1 7.51 MBytes
[ 5] 3.00-4.00 sec 11.2 MBytes 94.4 Mbits/sec 0 7.51 MBytes
[ 5] 4.00-5.00 sec 11.2 MBytes 94.4 Mbits/sec 0 7.51 MBytes
[ 5] 5.00-6.00 sec 11.2 MBytes 94.3 Mbits/sec 0 7.51 MBytes
[ 5] 6.00-7.00 sec 11.2 MBytes 94.4 Mbits/sec 0 7.51 MBytes
[ 5] 7.00-8.00 sec 11.2 MBytes 94.4 Mbits/sec 0 7.51 MBytes
[ 5] 8.00-9.00 sec 11.2 MBytes 94.4 Mbits/sec 0 7.51 MBytes
[ 5] 9.00-10.00 sec 11.2 MBytes 94.4 Mbits/sec 0 7.51 MBytes
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[ ID] Interval Transfer Bitrate Retr
[ 5] 0.00-10.00 sec 113 MBytes 94.7 Mbits/sec 1 sender
[ 5] 0.00-10.00 sec 113 MBytes 94.7 Mbits/sec receiveriperf Done.
CoreELEC:~ # -
junkpod
veterán
válasz
ztsoft #60781 üzenetére
Hát azért az S912 nagyon sokáig nem működött csak droid alatt. Sokan vették a jobbnak hirdetett paraméterek miatt és emiatt tört körülötte a vita. Több mint egy évbe került mire jó lett.
Az S905x2 még néhány nightly utan stabil CE-t kapott és max ez a 4k60fps hdr nem megy rajta...
Ez jelentős különbség. -
cof
veterán
válasz
ztsoft #60781 üzenetére
Még mindig nem ajánlott igazából (az öf-ban sem szerepel ezért) de viszont az S912 és az S905X árak annyira elszálltak, hogy ezt jobban megéri venni már mint a régebbieket.
Ha meg tényleg csak a 4K 60fps lejátszás a problémája, akkor végül is ajánlható is lenne, filmeknél ez még nem divat, demó anyagot meg ki akar nézegetni...
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #60781 üzenetére
Fejlesztői szempontból nem annyira ajánlott és annyit változott a helyzet a "sokkal" korábbi álláspontokhoz, hogy volt 1-2 fejlesztő aki igenis hozzányúlt a dolgokhoz, csakis ezért működik és csak CE-vel, LE-vel ugyanúgy nem ajánlott. Ezért írom, hogy értelmezni kell a leírtakat. Amúgy az S912 már kiesett az Amlogic által támogatott eszközök közül, szóval kevés a remény a sokkal jobbhoz.
Az, hogy nincs gond az NG boxokkal az nem igaz. -
blakey
titán
válasz
ztsoft #60774 üzenetére
Khm…, érteni kell a leírtakat. Az S922X, főleg az SBC sokkal jobbak, ott csak néhány 4K 50/60fps esetében merül fel ez a probléma, GT-Kinget pl. hatványozottan érinti. Dolgoznak az ügyön, talán egy másik kernel lesz a megoldás, de ahhoz sokmindent rendbe kell tenni. Az új NG boxok sokkal jobbak mint az S912-esek, többminden megy jobb minőségben. A 4K 50/60fps egyedül YT-nál érdekes illetve 1-2 tesztvideónál, de YT-nál pl. korlátozható 30fps-re és akkor más csak a demók maradnak. Természetesen nem kell leírni az S912-eseket, nagyon jók és simán használhatók de ha most vesz valaki egy eszközt akkor inkább az új SoC-ok közül válasszon.
-
válasz
ztsoft #60774 üzenetére
Semmi gond nincs az NG BOX.okkal, egyedül a 4K 60FPS HDR ami nem tökéletes!
De mondjál nekem ilyen filmeket légyszives egy 5-6.db-ot ami ebben a formátumba lenne!
Mert ugye nem azért vesszük ezeket a BOX-okat hogy 2.perces DEMÓKAT nézzünk rajtuk!
És akkor megértem a mizériádat!
nekem is itt van szinte a legjobb S912.es box, de áll a szekrénybe a dobozában, a S905X is nyugdíjba ment, és van még egy jóféle S905.is ami szintén csak áll a szekrénybe!
De hogy újabbat is mondjak van 2.db GT-King-em(egyiken mondjuk halott a LAN port) de ezeket se használom a fő lejátszóm nekem is egy S905x2 X96Max 4/32 LPDDR4 lett.
Nincs vele semmi probléma, és sokkal jobban megy rajta bármelyik 4K anyag mint a S912.esen -
Csicsóka
őstag
válasz
ztsoft #60602 üzenetére
Legalább olvassák majd ezt a fórumot is, mert a nagyvilágnak fogalma nem volt eddig az ext4-ről, mi meg már mióta csináljuk a régi vasakon. De tuti a fejlesztők is elemzik azóta már a kernel-t és az installert, csak balmázs lenne előjönni, vagy hozzá szólni, netán elismerni hogy van az övéken túl is valami. Azt meg tudjuk hogy a sokszáz olvasó közt rengetegen megcsinálták már, és a legtöbb read only módban van. Én is közéjük tartozom mert sosem írtam még ide, de olvastam és használni már sok mindent használtam innen.
-
-
Csicsóka
őstag
válasz
ztsoft #60527 üzenetére
Köszi a figyelmeztetést, több szem tényleg többet lát.
Elírás, pedig hányszor az orrom elé tolta, amikor teszteltem.
Kijavítom majd azért, ne ebbe kössenek bele, ha valaki egyszer majd linkelné a CE fórumra.
CE alól kiadott, reboot recovery-vel sem lép be, csak rossz dtb-vel? -
gyűrű
addikt
válasz
ztsoft #60225 üzenetére
Nem hibás, csak hibásan másoltam ki, elég hosszú nálam az advancedsettings... Azok a sorok nálam kivannak kommentelve most a networknél.. A cp-nél benne maradt.. Köszi hogy szóltál.
A CE nekem alapból mutatja mennyit használ. Egy 4K-s filmnél ezekkel a beállításokkal 50-52% szokott lenni.. 1.5 GB-nél pedig 60%@blakey Amúgy ha valakinek gondja van vele nyugodtan, bátran állítgassa [Kodi wiki Example 5] kisebbre/nagyobbra az értéket, kísérletezhet vele.. Nekem a NAS nem valami izmos, ezért ha két boxon párhuzamosan megy egy-egy 50-70 gigás film akkor valamelyik bufferel, ha kisebb a méret. A faktor pedig azért magas hogy ha van szabad hálózati kapacitás a NAS felől, akkor minél gyorsabban töltse fel. (lehet hogy a 20 is elég lenne, lényeg hogy magas legyen)
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #58898 üzenetére
Olvasd, semmilyen kellemetlen meglepetést nem okozott. 0913-as Nightlyról frissítettem és az előtte lévő 920-val sem voltak ilyen gondjaim, Azért sok a user error, elég keményen, ezt sem árt figyelembe venni. Na meg ugye a sok kiegészítő, ún. "binary add-on" ami előbb töld be, ez sem a frissítés hibája, ki kell kapcsolni ha frissítünk. Mondjuk én ilyeneket nem használok.
-
blakey
titán
válasz
ztsoft #58139 üzenetére
Nem ez felel a hangtovábbításért, - A passtrough módért nem de másért igen, 3.14-es kernelnél lehetőséged sincs mást kiválasztani, hogy mi legyen a "passtrough"-nál. Az ng verzióknál már arra is van lehetőség illetve ha a hangtovábbítást másra állítottam, mint amin nekem jó akkor már nem volt hang, valahol a kettő között van az igazság.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Konteó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest