- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #5919 üzenetére
A LibreELEC-ben az audió kimeneti eszközök beállításnál van bluetooth is. Ezt próbálta már valaki? Ha ez működik, akkor egy BT fülhallgatóval mehet az esti mozizás.
Nekem volt régebben egy vezeték nélküli fülesem, a töltőbölcsőből kapta a jelet infrán. A bölcsőn pedig egy pár RCA volt a bemenet. -
Songoman
aktív tag
-
Songoman
aktív tag
válasz
junkpod #5894 üzenetére
A GT1-esemet BT-transmitterrel hasznalom.
Van egy analog Yamada-8700-es analog hazimozi erositom 5.1-es.
A kep az oreg Panasonic Vieramra HDMI-vel megy ki, a hang meg BT-n a BT transzmitter segitsegevel analog modon az erositore. Mert ugye a GT1-esnek nincsen A/V kimenete, csak HDMI es SPDIF.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
junkpod #5687 üzenetére
ha normális elnevezéssel megtaláltam volna ebben a TVben, hidd el, már megoldódott volna.de olyan idiótaságokat csinálnak LGnél, hogy hajam égnek áll. 1x már meg tudtam oldani, de azóta vagy 3 nagy rendszerfrissitésen túl van a jószág, és most éppen nem tudtam normális működésre bírni. és már rémlik, h pont erre az 1-es számú hdmi bejáratra állítottam be anno jól, és helyesen jelent meg, de most valamiért mégse működik.
viszont, mivel másik kijelzőre nem tudtam rátenni, ezért nem voltam biztos abban, h nem-e esetleg az új mp szivat.
szóval gondolj bele, overscan kikapcsolást úgy tudtam anno megcsinálni, hogy beállítottam az input fajtáját, hogy ez egy PC. értem én, h átlag user örül ennek, de olyat is meg lehet vele csinálni, hogy a hdmi melletti ikon egy PC, de az input fajtája nem PC, és máris overscan.
a kérdésem arra vonatkozott, hogy LE alapesetben 1:1es kimenetet küld, vagy ezt még valahol be kell állítani?
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #5616 üzenetére
A PT megoldható lenne android alatt is (más lejátszókkal nincs probléma, csak a Kodival), de pl. az automata képrfissítés váltáshoz a kernelt kellene módosítani lejátszónként, az pedig már nem az ő hatáskörük, amúgy is csak a box gyártója tudná megtenni.
LE007: SSH-n kiadott installtointernal (vagy installtonand, egyszer ezt írja kszaq, egyszer azt) telepítést írja a 007-nél, a nyitó hsz-ben, az alján. SD kártyáról kell indítani a LE-et, és ha minden működik, akkor ezzel a paranccsal le lehet gyalulni az android-ot az eMMC-ről, és felmásolni az SD-n lévő LE-et a helyére. Azt is írja, hogy a script menti a recovery.img-t és device tree-t is az androidból, bár ez utóbbi nem mindig lehetséges. Ezek hasznosak lesznek, ha később recoverybe akarunk bootolni, mert ha a LE már eMMC-re van telepítve, akkor a recoveryt már csak SD-ről tudjuk betölteni.
Ha a doboz nem standard Amlogic partíciós táblával rendelkezik, mint ami a device tree-ben van, akkor nem sikerül a mutatvány, és téglányosított állapotba kerül a doboz, csak SD-ről tud bootolni. -
a8l
aktív tag
válasz
junkpod #5628 üzenetére
Nem hardware hiba, mert a gyári video player alatt nem akad a hang(csak nagy túlzással lehet azt a szart playernek nevezni) és archos alatt sem akad a DTS és DD sem, csak ez is egy szar lefagy mindentől, egy kezelhetetlen szar, de a kép és a hang rendben van. Ettől még használhatatlan bármire.
GT1-ről van szó természetesen. Vidon verzió az összefoglalóban linkelt talán 16.1, de mindjárt ránézek, törlöm és rakok fel egy frisset az oldalukról. -
jojoker08
tag
válasz
junkpod #5535 üzenetére
Addig el sem jutottam, feldobtam újra a droidot, beállt egyből a doboz alján található MAC-re, SD-ről futtattam a LibreELEC-t, továbbra is jó volt minden, DE!, SSH-n kiadható egy installtointernal parancs, és az meg is keveri a lapokat, ott folytatta, ahol abbahagyta!
Random címeket dobált minden indításnál, én mindenképp lebeszélnék róla mindenkit, aki hasonlóan használná! Lehet, hogy direkt SD-ről eMMC-re nem csinálja, nekem most jó lesz így kivehetős verzióban.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
a8l
aktív tag
válasz
junkpod #5531 üzenetére
Nekem csak szimpla DD és DTS továbbítás kéne, az elég nagy baj hogy nem működik, mert ezt leszámítva számomra teljesen használható médiaplayerként a gt1, de ha nincs hang akkor nem sokra megyek vele.
Állítólag az s905-ök hangja(DD, DTS) is akad android alatt, csak LE alatt hibátlan.
A DD, DTS optikai hangtovábbítást az ősöreg asus mediaplayerem is tudja hibátlanul, fel sem merült bennem hogy egy mai kis boxnak ha rajta van egy ilyen csatlakozó akkor nem tud erősítőnek kiadni hangot csak sztereót.
Találtam itthon egy jack rca átalakítót, kipróbálom hamarosan a 905-ös boxon LE-vel hogy működik. -
Hyena
senior tag
válasz
junkpod #5532 üzenetére
Heheh
Az emberek mar csak ilyenek, es ebben legalabb van kihivas
Unalmas lenne ha mindig mindenki ugyanazt csinalna.
Egyebkent az ilyen kerdesekre gyakran nincs is valasz, en is rakerdeztem a 3D ISO lejatszasra vagy 4x de pusztaba kialtott szo volt...
Mellesleg egy vita lehet epito jellegu is. -
-
Tinky
tag
válasz
junkpod #5279 üzenetére
Köszi az infót, Yahhher kollégának működnek ezek az appok. Irigykedek rá
.
Azért még nem adom fel. Hátha lesz még hozzá valami FW update. Ezek nek a kütyüknek eléggé hasonló a bele kb. 90%-ban. Van valami infó róla hogy esetleg bírják ha Mini mx iii FW-ét rápakolnák az én kütyümre? -
dugesz77
őstag
válasz
junkpod #5131 üzenetére
A fő gond az,hogy ez egy újracsomagolt 1/8 -as A95X(ugye nincs benne Bluetooth, és bár 16GB-os lenne de csak 4,66 GB szabadot mér az antutu tehát inkább 8-asnak néz ki) mindez 22 ezer forintért (majd 80$). És akkor a szoftveres gondokról ne is beszéljünk. A garancia ugyancsak kérdéses(nem találtam róla infót) EU/Magyar mifene. Ennél mindenki tud jobb ajánlatot adni.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #5033 üzenetére
Hűha, ezt a sokat kár volt leírnod, mert tisztában vagyok vele. Azt is leírtam, milyen erősítőm van, milyen kábellel, és ez hogy működik OE alatt egy fél éve.
Amit első blikkre nem találtam a 007-es LE-ben, az a transcoding opció, mintha hiányozna belőle. DTS HD-ből eddig a DTS core szépen kiment az erősítőbe (ehhez sztem nem kell semmilyen átkódolás), de tegnap csak sztereóig jutottam. Ma újra próbálkozok. -
Mankó
veterán
válasz
junkpod #4981 üzenetére
Zyxel-en nekem létre kellett hozni egy külön nfs nevű mappát és arra tudtam nfs megosztást tenni. Az abba másolt tartalmat már megtudtam osztani nfs szerveren a régi medx600-on. (3d iso-hoz már kellett az nfs, kicsi volt már a 310 hardvere, de nfs-sel még jó volt)
Az új xpenelogy-s épített szerveremen meg pikk-pakk az egész meghajtóra ki tudtam adni az nfs - t, úgy hogy már tartalom is volt rajta. Nem rossz ez a dsm szoftver. -
junkpod
veterán
válasz
junkpod #4952 üzenetére
gyors teszt LE 007 Beelink MX64
passthrough ok
freki váltás ok
most már van DD+ is tökéletes ez is (bár erre még csak ezt az egy tesztfájlt láttam amit egyszer letöltöttem)
BD lemez fájlszerkezet mappáról indítva főmenüvel mindennel ok
USB kulcsot egyelőre nem mountolta fel, de majd holnap megnézem mi a baj...
kikapcsolás ok (stand by-t nem próbáltam, de leírás szerint nem is kell, de nekem jobb a kikapcs, mert CEC miatt tartaná az erősítőt is)Hogy tudom legkönnyebben migrálni az adatokat? régi rendszeren rendszer mentés és itt visszatöltés?
DIY: OTG nevűt, persze fogpiszka, először azt hittem, hogy nem fog menni, mert a kikapcsolt (CEC) TV-t nem kapcsolta be és nem tudtam mikor engedjem el, de elengedtem és bekapcslva a tv-t már a LE logo fogadott. -
válasz
junkpod #4937 üzenetére
Látod már megint jártatod csak a szádat!
Nem unod még az ócsárolást?
A belinkelt videóban a gyári Kodi van! azzal persze hogy nem tudja! viszont SPMC -vel minden további nélkül tudja! Már megint csak okostojás akarsz lenni, ez már baromi UNALMAS!
Fogok csinálni egy újabb videó tesztet kizárólag csak hang tesztre mit és hogy tud, sajnos csak 1 hét múlva lesz erre időm mert 7közben nem igen van időm egy ilyen átfogó tesztre!
-
Csicsóka
őstag
válasz
junkpod #4934 üzenetére
Lehetne erről találgatni, most néztem a két rendszert, kísérteties a hasonlóság.
Kernel szinten teljesen egyformák, a modules.alias 211.5KB méretű a balbes, és a kszaq rendszerben is, ez a teljes azonosságra utal. Most erről vagy megegyeztek, hogy használhatják egymásét, vagy nem. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #4932 üzenetére
LE fórumon MX64-en ment egy embernél egyből, de az OTG aljzat nem működött, azért csinált rá kszaq külön dtb-t.
Az eredeti, image-ben lévő dtb-vel még nem próbáltam. A fogpiszkálós indítás minden új verziónál kell, vagy a fekete képernyő azt jelzi, hogy próbál bootolni, csak nem sikerül?
SSH-n küldtem neki egy reboot recovery-t, amikor futott az OE és beraktam neki a kártyát, az bejött, de nem kezdett hozzá semmihez se. -
-
interstate76
addikt
válasz
junkpod #4887 üzenetére
Van, de nem teljesen jó: lehet használni, de kézzel kell leállítani játékok indításakor, mert magától nem áll le. Nem egy kezelhetetlen hiba. Nekem a játékokkal vannak gondjaim, ugyanis sajnos elkeveredett a kazettáim egy jó része, annyira meg nem izgatja a fantáziámat a dolog, hogy újra beszerezzem őket (sok címre már nem is emlékszem), ezért nem tettem fel még sem PC-re, sem droidos mini PC-re Commodore-emulátort sem.
-
envagyok
veterán
válasz
junkpod #4877 üzenetére
38000 vs 41000 antutu. Az s905x meg 33000
Hasra esni nem kell tőle.
Szerintem sokan azt hiszik, hogy ez a 912 majd húha lesz. De nem.
Az s805,s812 között sem volt érzékelhető különbség openeleccel.
Azoknak ajánlott az s912, akik androidon játszanának tv-n, senki másnak.
Arra ott a tablet, a telefon.
Játékra meg inkább egy xbox360 45 körül újan, 25 körül használtan. -
a8l
aktív tag
válasz
junkpod #4875 üzenetére
Nekem is megfelel az android ha jól működik a lejátszás alatta.
Hd hangokat az erősítőm se tudja (2004-ben vettem pio ax5i)
Magyar szinkronnal nem igazán van hd hang. Azért meg nem fogom angolul nézni hogy hd hang legyen. A 4k se nagyon van még alig 4filmet találtam 4k felbontással. 60hz volt eddig az asus oplay-nál is. Szóval nekem megfelel a 912.
Ettől függetlenül vettem 905-ös boxot is hogy tapasztaljam a különbséget. -
-
válasz
junkpod #4843 üzenetére
Figyu........... Van neked S912 Boxod?
Megsúgom....... NINCS akkor meg nem kéne ennyire ellenezni mikor max képeken/videóban láttál ilyen boxot, azt sem tudod milyen? akkor mit károgsz itt róla
Nekem a gyári GT1_102M0 ROM al SEMMI probléma nem volt hang se akadt egyedül annyi hogy nem ment az automata freki váltás, de egyébként ha nem látom a TV-n hogy mennyi a kép frissítés észre se veszed hogy 60.al ment, mert film közben semmit nem lehetett észrevenni belőle!
Nagyon új még az S912, én csak ~3.hónapja vettem az első S905 boxomat így az már volt annyira régi hogy ezek a kezdeti problémák már nem voltak jelen!
Lemerem fogadni hogy mikor megjelentek az első S905 BOX ok azokban sokkal több probléma/bug volt mint most itt az S912,nél, és egész biztos hogy az S905 nél is voltak olyan frissítések amiktől rosszabb lett mint volt, most meg halára dicséred az S905 öt, nem kell izgulni pár hónap múlva ez is szuper BOX lesz, tudnillik minden kezdet nehéz!Egyébként sz.ted én mért rendeltem S905 ös T95 Max ot, vehettem volna olcsóbban(~10.dolcsival olcsóbb lett volna a GT1 előrendelése mint a T95 Max) GT1.et is mivel mikor vettem a T95 Max ot még szó nem volt róla hogy GT1 et nyerek tesztelésre! Tudtam hogy nem lesz tökéletes mivel még baromi friss cucc a S912, nem is számítottam rá hogy már így az elején hiba mentes lesz nekem pozitív csalódás volt, főleg hogy nem került 1.Ft omba se a Beelink GT1
-
Hyena
senior tag
válasz
junkpod #4817 üzenetére
Az akadozas nem jo kifejezes a jelensegre.
Veletlenszeru idokozonkent jelentkezik, neha sokaig nem, es nem is minden anyag alkalmas a tesztelesehez.
pl egy koncertfilm ahol folyamatosan szol a zene jo ra, es nem akadasrol van szo hanem alig eszrevehetoen mintha elcsuklana vagy megbicsaklana 1 kicsit.
altalanos felhasznalas eseten nagyon ritkan eszlelheto. (pl lehet eppen 1 csendes resznel tortenne)
Hozzateszem , hogy a csajom szerint nem vagyok normalis o ugyanis semmit nem vett eszre ebbol.ezen kivul kb 3 ora hasznalat alatt (1 komplett film vegignezese es tobb masik tesztelese kozben) 1x durvan megakadt a hang es ugyanakkor a kep is szetesett es mindenfele zold kockak jelentek meg.
visszatekerve ugyanott meg 1x nem produkalta.
Osszehasonlitasi alap az Intel processzoros asustor 5104t ott soha semmi ilyen nem volt tapasztalhato.mindent osszevetve reszemrol megtartom, az ember ennyiert ne akarjon forma 1et
kivancsi lennek , hogy 1 ennel kissebb teljesitmenyu S905-os cucc , hogy muzsikal ehhez kepest.De ha valaki valaszolna esetleg a 3d isos kerdesmre orulnek neki. (marmint, hogy van e mod android alatt beelink gt1en 3d iso lejatszasara)
-
válasz
junkpod #4789 üzenetére
leírtam hogy a Freki váltás nem megy, itt S912 nél sem ahogy a S905.nél sem! pass-through ra ott a teszt videóm láthatod hogy nincs hang akadozás! direkt azért teszteltem annyi féle formátummal!
Képminőség meg miért lenne minden cuccon azonos! PL: van itthon 3.db BluRay lejátszó Samsung BD-F7500 , Samsung BD-E 8900 , LG BD670 és még a RDT1186 SOC -s Eminent EM7485 is ami ugye elég komoly média lejátszókban szokott lenni (pl Popcornhour A400, Mede8er MED800X3D) a 4 cucc közül az LG a leg olcsóbb(pedig az is ~60.e volt annó) és ezt látni a képminőségén is!
és mind a 4 cuccnak eltérő a képminősége, szóval ne mondj olyat, hogy nem lehet jobb az 1ik mint a másik!
-
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #4635 üzenetére
Működik a CEC, valahogy beállítottam a Kodiban, és megy!
A System -> Settings -> System -> Input Devices -> Peripherals -> CEC adapternél a sokadik beállítás egy csúszka volt, amit HDMI2-re állítottam, és beindult. Eddig a beállításig sose jutottam el, csak a legfelső Enabled-et kapcsolgattam ki-be, és mivel mindenkinek promptra működött a CEC, nem hittem, hogy van esély beüzemelni.DroiDMester: SD és HD anyagoknál nekem az előre-hátra lépés (jobb-bal nyilakkal a távirányítón) nagyon gyors, minimális csak a megakadás, kb. mint egy PC-n. Nagyobb méretű anyagoknál se vettem észre lassulást, bár 15GB-nál nagyobbat hirtelen nem találtam.
-
azbest
félisten
válasz
junkpod #4738 üzenetére
szerk, na felfogtam mit írtál második nekifutásra
a tv saját lejátszója vagy box-os kodi?
Mert attól hogy olyan felbontású, még a videó lehet kisebb. A kodi addonban is hiába állítasz be fullhd-t, ha csak 720p a max, nem ad többet a google azon az apin át. Így a hozzá legközelebbit használja. -
dethroner
veterán
válasz
junkpod #4504 üzenetére
1: Pont a beállításhoz kérek segítséget.
2: Igazad van, a képmentés a vga által adott képet adja vissza, de a kijelzőn is ezt látom, szóval ez alapján kell megítélnem hogy tetszik vagy sem.
3: A programokat igaz hogy monitoron próbálom állíthatni, de a tévére is kiraktam és ott is ezt tapasztalom. Filmet természetesen tévére kirakva szoktam nézni.
4: Monitor DVI-D, a tv HDMI kábellel van a gépre kötve.
5: Ha tudsz jobb beállítást filmnézéshez, javasolj valamit. Mellesleg azért mert valami régi, még lehet ma is helytálló. A levegővételt is jó sok millió éve kitalálta valami élőlény és még a mai modern kor embere is ugyanezt teszi -
azbest
félisten
-
envagyok
veterán
válasz
junkpod #4561 üzenetére
Optikai van minimx-en és ki pluson is
A tuner dologról vitatkoznék. Nekem is van mindkét tv-ben sat tuner, de számomra az használhatatlan. A tvheadend/oscam páros sokkal használhatóbb. A felvétel is bárhol megnézhető (a tv-n csak azon a tv-n),plusz az összes telefonos/tabletes android kodin, a PC-s kodin, és az összes libreeleces kodin nézetem a tv-t/felvételeket akár házon kívül is.
De erre is ott a ki plus olcsón, bár ebben az egyben verhetetlen a wetek play régi a két tuner miatt. -
interstate76
addikt
válasz
junkpod #4432 üzenetére
Nem értem, miért kezdené el beszkennelni? Annyit kellett volna megnézni, hogy elindul-e a PMS kiegészítő. Egy 2 perces install plusz egy sor bepötyögése a böngészőbe. Sztem ennél bonyolultabb kérések tömkelegét teljesítettem már a különböző mini pécés topikok látogatóinak (van olyan is, akivel kb. 80 levelet váltottam a különféle kérdéseiről, ebben a topikban is aktív, mégsem jutott eszébe segíteni), szóval inkább hagyjuk.
Mki = mindenki
Téma részemről lezárva.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
junkpod #4419 üzenetére
Az optikai S/PDIF se megy a 006-al, a 007-ben fog menni, azt írta kszaq.
Sokakban az nem tudatosult még, hogy itt egy új dolog készül, egy univerzális LE verzió, ami nagyon sok féle Amlogix S9xx lejátszót támogat már most is. A fejlesztés elején tart még kszaq, és sok minden fog még változni, lehet, hogy a "váz" lesz meg a végleges verzióban, és a lejátszónkénti adaptációt a közösségnek kell majd elvégezni, mert ahány lejátszó, annyi hülye megoldást lehet látni a kínaiaktól fw szinten.
-
Multibit
nagyúr
válasz
junkpod #4389 üzenetére
A napokban vettem két Bigas Luna filmet BD-n a spanyol Amazonról. Sajnos csak tavaly adták ki ezeket FHD-ban. Az egyikek pl. ilyen gagyi hangsávok vannak
Ja, amúgy a mono hangsáv 24 bites PCM.
Bocs az OFF-ért, de ne csak a száraz technikáról essen szó, hanem néha arról is, amit nézünk, hallgatunk rajta -
syler123
veterán
válasz
junkpod #4389 üzenetére
Na ez nagyon off, de!
Én is általában az eredeti hangot részesítem előnyben, 80%-ban angolul nézem a sorozatokat, de akadnak kivételek. Pl a Trónok harca szinkron szerintem kiváló minőségű (Ezt simán ajánlom kipróbálásra), akkor ott van Big Bang Theory, Family Guy.
De van ellen példa, pl a Braking Bad szinkronja nézhetetlen. Szóval nem leszünk attól többek, mert eredeti nyelven nézzük a filmeket és igenis vannak jó szinkronszínészeink, csak nem sok van belőlük.Gagyi forrásról meg annyit hogy egy sorozatnál azért nem mindegy mekkora helyet foglal egy évad és nem is mindegyik sorozat a látvány miatt jó. Ennek ellenére kell az erősebb gépezet, mert némelyik közülük megérdemli a jobb minőséget.
DoItYourself: Bocsi, nem gondoltam hogy ez is szerepel az összefoglalóban
A T95M távirányítója nem tanítható a videóban szereplő módon. Hosszon nyomva a set gombot nem áll át folyamatos világításra, csak villog ahogyan egyébként is szokott.
-
Mankó
veterán
válasz
junkpod #4389 üzenetére
Én is jobban szeretem a minőségi hangot - ezért tartok nast is, de asszonynak, szülőnek elég a 2 csatorna is.
Főleg, amikor csak le ül a box elé és tekergeti a sorozatos addont és ami megtetszik neki arra nyom rá. Azon pedig csak sztereó hang van. Én meg igyekszek kihozni mindenből a legjobbat, amit lehet. -
Patice
nagyúr
válasz
junkpod #4381 üzenetére
Hát, a NAS-ról streamelés az azt jelenti, hogy a NAS a médiát kis csomagokban kezdi el küldeni, de a lejátszáshoz ennek az ég világon semmi köze. A média ugyan úgy kódolt formában marad, csak továbbítania kell a NAS-nak, lejátszania nem.
Az effektív lejátszás - ami a kódolt formából való kicsomagolást, demuxolást és kimenetkre (kép és hang) küldést jelenti, az a lejátszó eszközön történik.
(#4378) Mankó:
Kitalálom: a NAS-ról sztímelt sztereó hangsávos anyagoknak MP3 a hangsáv kódolása, a netes forrásoknak meg inkább AAC.
MP3-ra meg be van idomítva az erősítő, hogy azt 5.1-re ki kell kevernie. Ez csak kikapcsolható gondolom én.
-
syler123
veterán
válasz
junkpod #4381 üzenetére
Pl sorozatok? Kb az összes szinkronos sorozat? Kb az összes angol nyelvű sd minőségű sorozat?
Szerintem te vagy az időutazó és nem kis hazánkban élsz. Amikor a magyar bluray-re, ha egyáltalán van ilyen az adott filmből ráteszik a 384kbit / sec-es dolby digitalt, akkor nem tudom miről beszélünk...
-
Mankó
veterán
válasz
junkpod #4313 üzenetére
Na meg is fogalmazódott pontosan a hiba oka.
Filmek esetén, amelyeket a nasról streamel a box, a sztereó hangot felkonvertálja az erősítő több csatornásra.
Viszont amit a netről nézek, sorozatbarát vagy movieshark addonnal azt nem.
Ha bekapcsolom rendszerben a sztereo felkonvertálását, akkor nincs hang pl, csak a nasról jövő filmeknél.
Lehet ezt valahogy orvosolni vagy a netes tartalmak ilyenek és kész? -
Bence01
tag
-
-
Mankó
veterán
válasz
junkpod #4256 üzenetére
Nem kell droid, factory reset után felment az LE, minden beállítás megvolt, és hibátlanul megy eddig nandról.
Most is Youtube megy róla.
Ha ez az állapot marad, akkor nem.
Nem tudod hogy tudom megoldani, hogy telefonról lehessen zenéket, youtube videókat küldeni a lejátszón keresztül a tv-re?
-
Mankó
veterán
válasz
junkpod #4235 üzenetére
Ezzel a verzióval bejött a recovery. Felraktam az LE-t. Most nandról bejön az LE logó, bal felső sarokba kiírja:
Error in mount_storage: mount common: Colud not mount /dev/data
can't access tty: job control turned offInnen hova tovább? Most megint nem tudok bemenni a recovery-be.
-
-
Mankó
veterán
válasz
junkpod #4188 üzenetére
Bemásoltam a dtb fájlt is, már azzal ment fel a 006. De 1-2 dolog nem úgy működött, mint az Mx-eknél, ez a videó hozzáadása gomb hiánya, pl teljesen kiakasztott.
A 002-vel meg már a Libreelec felirat se jön be. Fogpiszka módszerrel, csak a logóig jut el, sd nélkül meg csak Fájl rendszer hiba van. Azért ez elég furcsa, az mx-re gond nélkül feltudtam rakni 3 LE-t is, mindegy, hogy nandba vagy sd-re tettem.Remélem megváltást hoz a Burning program, vagy tényleg elküldöm Kínába vissza, vagy valamelyik kísérletezni akaró fórumtársnak.
junkpod: Ugyanúgy csináltam mindent az mx-eknél 5 perc alatt ment és működik mind2 tökéletesen, itt meg mindjárt nem? Kissé furcsának találom. Nem fogom megtaposni, de éreztem rá kísértést.
-
envagyok
veterán
válasz
junkpod #4079 üzenetére
Nem, baj, vegyék csak.
Legalább ha megjelenik rá a LE, lesz kinek tesztelni.
Valahol el kell kezdeni.
A minimx-et én is megjelenéskor megvettem.
Végigszenvedtem vele 5 android verziót (még most se jó), kipróbáltam vele tucatnyi Openelecet,libreelecet, Linuxot, és kb. pár hete használható, azóta fixen üzemben van.
Megjelenéskor én hívtam fel rá alex és kszaq figyelmét, akkor szereztek be ők is egyet. Talán ezért minimx-en megy a legjobban a LE.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest