- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
headhunter
addikt
válasz
Songoman #9271 üzenetére
Ez ugyanaz, mint a T3, csak par dollarral dragabban.
Majdnem "stimmel" a megállapítás...
2.550Ft-tól...
MX3: 38db (Keyboard)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
T3: 42db (Keyboard)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Measy GP811: 47db (Keyboard)
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Songoman #9239 üzenetére
Játékok működnek vele androidon? Gondoltam, hogy venni kellene egy gamepad-et androidra, ez volt az egyik jelöltem. A másik a Gen Game S3 kb. féláron, de a Xiaomi jobban tetszik.
-
blakey
titán
válasz
Songoman #9239 üzenetére
Már miért működne mindennel? Fogadd el, hogy nem működik minden eszklözzel, de ezt írják is.
A95X (S905X) ami BT van, a simának nincs. ATV4-gyel sem működik.
MXIII-mal kipróbálom, ha lesz hozzá kedvem (LE-hez meg nem kell), mert az ATV4 ebből a szempontból sokkal jobb, ott minden működik.
TV boxok 1 éve terjednek. -
komzs
tag
válasz
Songoman #9112 üzenetére
Nekem is GT1 van. Kikapcsolásra már rájöttem, hogy hosszan kell nyomni a power gombot.
Kikapcsolt állapotban a box usb vevő nem működik, ezért, ha hosszan nyomom sem reagál.
A piros TV gombot kell infrán betanítani neki.
Amúgy tökéletesen helytáll a táv.Megj.: Első kicsomagolásnál nem tudtam, hogy kell levenni az elemtartót. Azt sem tudtam, hogy jó helyen feszegetem, mondjuk elég egyértelmű -a hátoldalon alul van.
Nincs benne elem, ezért mindenképp le kell venni és 2 AAA elemet beletenni. Egy kicsit meg kell erőszakolni... -
válasz
Songoman #8945 üzenetére
de csak IR re lehet, mi másra lehetne még? De ugye a TV gombal tudsz váltani hogy IR ként(pirosan villog felül a led) működjön vagy légegér ként amikor zölden villog a fenti led egyszerre nem működik a 2 mód MX3 nál működött a power gomb és az alsó 4 színes gomb is ha légegér módban volt akkor is! De itt T3 nál át kell váltani a TV gombal hogy IR módba legyen amikor bekapcsolni akarod vele a GT1 et
-
válasz
Songoman #8940 üzenetére
Nekem a sima T3 van ezzel tökéletesen megy a GT1 bekapcsolása is! próbáld meg esetleg másik gombra betanítani a bekapcsolást bár nekem a power gombbal is megy, de ugye nem user error van és nem váltod át a T3 -at infra módra mikor bekapcsolni akarod vele a box ot! Nekem a Pioneer erősítőm power gombját nem akarta betanulni de 4-5.próbálkozás után sikerült az is szóval nálad is lehet csak ez a gond!
tozso76 : a GT1 nek elég jó a gyári tápja és a MiniMX III nak az intertek tápja is nagyon jó akár azt is mondhatnám hogy az eddigi összes kínai kütyüm közül ennek a 2 boxnak van a leg normálisabb tápja akár használhatnám is őket a cuccaimhoz, de mint mondtam én semminek nem használom a gyári tápját!De persze attól még megérhet egy próbát a kollégánál egy másik táp használata!
-
törölt tag
-
envagyok
veterán
válasz
Songoman #8394 üzenetére
Lehetetlennek nem tűnik, de számítani akkor érdemes rá, ha vki értő ember nekilát, és már farigcsált rá annyit, hogy hibákkal is, de elindul.
Ez volt az S812-re is. Lett le pár típusra (nem mindre) kisebb hibákkal eldöcögött, de soha nem volt olyan jó mint a kszaq féle s805 verzió -
-
válasz
Songoman #8072 üzenetére
IPTV -m nincs így azt nem tudom megy -e?
A többi amit írtál nálam nincs! egyedül amit írtam hogy a kikapcsolás nem megy csak ennyi! a 105M0 OTA frissítés után csináltál gyári állapotba vissza állítást? én minden frissítés után nyomok neki egy ilyet!
a8l : nekem a GT1 és a MiniMX3 is egyformán jó nem tudom olyan irányba fordítani az infrás távot hogy ne érzékelje még ha a tenyeremmel teljesen letakarom a távon az infra ledet még akkor is irányítja
***********************************************************************************
Más : úgy látom volt ma kora este 6 óra környékén egy Developer verzió de törlésre kerülhetett -
válasz
Songoman #8061 üzenetére
igen én is a 2.0.8-as USB Burning Toolt használom!
a memória kártya melletti USB kell az a update port és semmit nem dugsz a boxra tápot se csak az USB -t és közben nyomod a reset gombot van hogy elsőre nem jelenik meg a progiban hogy csatlakozva de ha kihúzod meg újra vissza dugod már megfog jelenni hogy kapcsolódva!
igen amit linkeltem S912 gyári szám kezdetű GT1 hez van
-
válasz
Songoman #8057 üzenetére
itt leírtam mit csinálj USB Burning Tool -al felteszed a 104M0.img -t és arra fel fog menni a 105M0 OTA
-
Hyena
senior tag
válasz
Songoman #8016 üzenetére
Nekem van kikapcsolas, ujrainditas, es alvo mod is , par perce kapcsoltam ki gond nelkul.
A tul sotet kep pedig azon a tvn amire most van kotve nem jelentkezett eddig sem igy azt nem tudom kiprobalni.
Egyebkent en ugy gondolom, hogy a tvtol is fugg ez a sotet dolog valahogy a tv kepjavito eljarasait bolonditja meg. A masik tvnel amire volt kotve ott az altalam keszitott felhasznaloi profil kepbeallitasnal besotetedett, de ha valamelyik gyari profilt valasztottam, (elenk, sport...) akkor nem.
A telepites gond nelkul elindult annyi zokkeno volt, hogy ujrainditas utan kinaira allitodott a nyelv es vissza kellett navigalni a nyelv beallitosokhoz es ujra magyarra allitani.
Aztan mikor az uj cec menuben matattam ujra kinaira allitodott mert abban van egy nyelv szinkronizalas opcio is. A nyelv szinronizalast kikapcsoltam ujra visszatettem magyarra es azota minden jo.
Reggel ota ment meg vagy 2 orat es tovabbra sincs zold villanas.
Egyebkent en is lattam a hivatalos forumot , hogy tobbeknek van problemaja ugy tunik nekem szerencsem van, eddig minden ota update gond nelkul felment az utolso ketto raadasul wifin. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Songoman #7569 üzenetére
Köszi! Kínában is látni kellene merre jár? 11.-én adták fel, de semmi nyoma. Egyébként mindegy, hogy melyik postával kérem?
-
Beni2360
félisten
válasz
Songoman #7543 üzenetére
Nem is értem miért kellene a 60 Hz? A droidban is akkor lehet állítani a frki váltást ha 50 Hz-re van állítva.(ha működne)
Nekem 3 készüléken semmi bevillanás nélkül is 50 Hz van mert amikor 60 Hz állítottam valami nem volt kóser lejátszás közben. Ugye eleve a TV 50 -100 Hz vannak és felturbózások is innen indulnak gondolom én. Monitor az más Tészta ott 60 Hz a megfelelő. -
válasz
Songoman #7440 üzenetére
Sajna csak most lett időm....
Tehát Beelink GT1 minden gond nélkül kezeli a 64.Gigás MicoSD-XC kártyát! Kingston 64GB UHS-I U3 RED kártyával tesztelve (W:80.Mega/sec R: 90.Mega/sec)
-
Beni2360
félisten
válasz
Songoman #7463 üzenetére
Oda írtam, hogy másoltam az idézetet - igaz nem néztem át a helyesírási hibákat pedig a böngészőm jelzi egyből. Picit elsiettem a hsz-t. Szerintem a megrendeltem értelmesebb és szebb magyar kifejezés. Még utána olvastam és ezek a szavak az angol nyelv szegényes mivoltából szakad.
-
Hyena
senior tag
válasz
Songoman #7449 üzenetére
Eleg gyakran csak azert van 32GB megadva mint hasznalhato SD kartya meret limit mivel az a hatara a FAT32 es FAT filerendszernek.
Felette mar muszaj NTFS, exFat, vagy ext... rendszert hasznalni ezert neha csak biztos ami biztos alapon adja ezt meg a webshop mert lustak rendesen utananezni. -
a8l
aktív tag
válasz
Songoman #7467 üzenetére
Lehet hiba volt mert nem fog működni, sok a kamu kártya ami használhatatlan, én is megjártam már ilyen szarokkal, azóta csak ebay-ról sincer....-től veszek kártyákat és pendrive-okat, nincs bajom évek óta.
Ilyen noname kártya lehet akár 4GB-os is 64-re formázva, ami használhatatlan, persze vissza kellett küldenem és úgy lett refund, a mocsok csaló erre épített hogy úgysem küldi senki vissza. Elsőre teszteld h2testw programmal pc-n, ha átmegy a teszten utána kezdheted használni, én is mindig ezzel kezdek minden flash tároló esetében, h2testw, utána meg egy cdm sebesség teszt és ha minden rendben után használom.
Egyébként pl az audi kézikönyvemben is az van írva hogy max 32GB sd kártyát kezel az MMI oprendszere(ami Linux alapú) de ennek ellenére már 2éve egy 64-es micro sd adapterben szolgál a hátsó egységben és soha semmi baja nem volt, gyerek mindig arról néz filmet, mesét stb. Szintén 64-esről szoktam fw-t és térképet is frissíteni, tökéletesen olvassa, pedig a kézikönyben egyérttelműen szerepel a max 32GB.
Ki fogom próbálni 128-as kártyával is, csak ilyenem nincs itthon. -
a8l
aktív tag
válasz
Songoman #7449 üzenetére
Vegyél nyugodtan, amúgy is filléres tétel pl egy samu evo plus 64-es.
Ha a sokkal régebbi minimxIII tudja kezelni akkor a gt1 miért ne tudná, a 905-ös boxoknál is mindenhol a 32gb korlát van írva. Én is feltettem ezt a kérdést mielőtt felraktam volna az LE-t 64-es kártyára mert nem volt más itthon.
Nekem nem hogy kezeli a minimxIII hanem az LE is egy 64-es kártyán van.
Íme a bizonyíték:Rendszert futtatni vagy adattárolásra nagyon ajánlott a GB-s mixza kártya.
A 16-os kerül ezer ft-ba. Lassan ír 10MB/s de nagyon gyorsan olvas 80-90MB/s ami nagyon jó ennyi pénzért. Ha 64-es veszel akkor meg az samu evo plus az ár érték bajnok. Ilyen van a telefonomban.
20-25MB/s ír, és 80-90MB/s olvas. Nyilván a box lassabb kártyaolvasójában valószínű nem tudja ezeket az értékeket, de kb 4500ft-ért nincs ennél jobb. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Songoman #7449 üzenetére
Kösz, hogy beraktad ezt a képet bekarikázva, így már a vizuális típusok is jobban boldogulnak, amúgy se árt az ismétlés.
Majd ha valaki kipróbál a GT1-ben egy 32-nél nagyobbat és működik, akkor lehet azt mondani rá, hogy igen, vegyél.
Most néztem, hol vannak a kártyák, amit szeptember 10.-én rendeltem. 2016-09-26 17:30 CZPRGA(Czech Republi, Célországba elküldve / Item sent abroad. Gondolom lenyúlták a postán. -
-
KTU
addikt
válasz
Songoman #7232 üzenetére
Én is ezt használom, boxokra a legjobb, navigációs gombokkal lehet lépkedni, mint a kodiban.
épp írni akartam, és hát kattintani egyszerűbb,
De hogy a kereső is megtalálja:
YouTube for Android TV
Ami a Play-en van, azt mondta nem kompatibilis egyik eszközöm se.
De persze teljesen rendben működik.Lehet be kellene rakni az összefoglalóba, mert tényleg az "alap" YouTube az érintőre van optimalizálva, és boxon szenvedés használni.
-
válasz
Songoman #6548 üzenetére
Senki nem állított mást... Nehogy már letolj, mit merre hogyan...
1. szeretek újonnan beszerezni valamit, ha megtehetem, ha nem megyek az apróra
2. néztem a tiédet is, de az összefoglaló szerint 905x verzió nem ajánlott. Változott azóta az ajánlás?
3. a többi hirdetés egyéb dolgok pl szerelt ram vagy rom miatt kiesett. Vagy jegelve volt.
4. nem értem miért is magyarázkodom, főleg, hogy nem kértem tőled féláron, sem egyéb felvázolt dolgot a hozzászólásodból.
5. ha félreértem a hozzászólásod és csak sztorizgattál az "aprózás" rejtelmeiről és tapasztalatiról akkor elnézésedet kérem, mert nekem ez egy kicsit számonkérésnek tűnt!
6. béke -
-
a8l
aktív tag
válasz
Songoman #6453 üzenetére
Filmet nézni házimozi erősítőn szoktak általában többcsatornás hanggal DD, DTS. (hd hangokat ne keverjük ide mert szinkronos nem igazán van), nekem is egy öreg erősítőm van meg egy DVD amit már nem használok, annó 2004-ben 700ezer volt a kettő.(Pio Ax5i és Pio868), hozzá egy B&W 604,602, LCR600, sub675 szettel, ez még ennyibe került kb. Nekem megfelel, ebben nincs még hdmi az AVR-ben, így a kép közvetlenül a projiba megy, a hang meg optikán vagy coax-on az AVR-be, eddig soha nem volt olyan egyetlen eszközzel sem hogy nem ment volna ki a DD,DTS hang hibátlanul az erősítőbe.
A gt1-ről is kimegy csak döccen egyet a hang kb 5-8másodpercenként, ami élvezhetetlenné teszi a használatát. Nekem a kép megfelelt volna.
Jó lenne HDMI-s modern erősítő, de most nem akarok erre költeni inkább a projit cserélem le HW10-et HW65-re, aztán majd meglátjuk.
HDMI-n se megy ki a hang rendesen a gt1-ből. Dolby PLII stereo hang hibátlan, csak azzal nem lehet házimozira használni.
Még kísérletezek a gt1-el azért, van vmi passthrough fix amit kipróbálok, meg mx playerrel is próbálkozom hátha van olyan bármi amivel kimegy a hang hibátlanul AVR-be.
Addig is jó lesz egy S905 box LE-vel.
Majd ha lesznek szinkronos filmek DTS HD meg atmos stb szabvány-al is akkor fogok AVR-t upgradelni, addig semmi értelme szerintem. -
-
a8l
aktív tag
válasz
Songoman #6443 üzenetére
Nekem is megfelelt volna a gt1, de a hangtovábbítás kifogott rajta. NEm gondoltam volna hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem tud android alatt. Jó lesz azért a tv-hez, azon úgy sem nézünk filmet ahhoz kicsi(65").
Hátha lesz hozzá LE majd egyszer, de addig is egy bőven elég belőle. Mellette meg MinimxIII lesz a fő lejátszó a projektorhoz. Szegény kis MXQ box remélem usb-ről működik még, az meg jó lesz itt a dolgozóba a szabad monitoron tudok rajta nézni vmi ha éppen az kell, meg tartaléknak ha a minimxIII behal. Sajnos a gt1-et még tartaléknak se tudom használni mert többcsatornás hang nélkül elég élvezhetetlen minden film. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Songoman #6432 üzenetére
Most látom az aláírásodban, hogy S905X chipes Nexbox A95X dobozod is van. Próbáltad már rajta a LE 007-et? A LE fórumon pont ugyanilyen dobozra írták azt, hogy működik gond nélkül 007-el.
schawo: "drótos wifi" ez olyan, mint a "wireless kábel"?
És kérjük vissza Safraneket! -
azbest
félisten
válasz
Songoman #6291 üzenetére
Lehet újra kellett volna indítanom vagy ilyesmi. Az 1 dolláros donglevel ment a hangerő állítás is. De lehet csak a felület nem engedte a megfelelő hangerőt állítani.
Viszont nekem fülessel hallgatva a mini mx táppal nagyon zajos votl a nagy hangkártya. A kicsi nem annyira, de az is.
Amúgy meg is lepődtem volna, ha nem megy, mert androidos mk808-cal is használtam már őket. Ha csak stereo módban is, de illik működnie a legtöbb hangkártyának.
-
válasz
Songoman #6283 üzenetére
Majdnem!
fogpiszka nem fér be csak kihajlított gémkapocs és mélyen van (KB:1.centi) és pont úgy kell mind ha LE.t telepítenél tehát táp kihúz gombot nyomva tartod táp bedug és vársz még kb 2-3.sec ig utána elengeded a gombot!
bejön ez a menü és itt Wipe data/factory reset
és én ahogy a képen látod még a 104.es frissítés után is toltam neki egy reset.et! a zöld villogás nem szűnt meg sajnos, de legalább már van Root
Ja és a h265 10.bit 4K videók álom szépen mennek kodiban is, de nálam eddig se volt ezzel gond! nem tudom mit irkálják hogy nem megy!
-
azbest
félisten
válasz
Songoman #6224 üzenetére
Mindkettőnek van hangja mini mx androidján és libre 007 alatt is. Viszont android alatt nem lehet állítani a hangerejét. Hiába nyomogatom akkor is ugyanolyan hangos.
Libre alatt működik a hangerő. Ellenben eléggé behalltaszanak oda nem illő elektronikus zajok, gondolom az usb táp nagyon zajos és ezt nem szűrik ezek a filléres hangkártyák.A monitor hdmi-ről levett hangja sokkal stabillabban csendes, mivel nem szedi fel a zajt a dobozból. Raspi alatt ennyire nem zajosak, bár arra eleve jobb minőségű táp is van kötve. De úton van musb - dc átalakító hogy jó tápot köthessek erre is.
-
-
Lifeforce
őstag
válasz
Songoman #6079 üzenetére
Mindkettőtöknek igaza van, de már erről beszéltünk.
A kici kínai ráírja, hogy mediaplayer (ez vám köteles), neked pedig váltig kell állítanod, hogy az nem mediaplayer (önmagában nem képes lejátszani semmit), hanem egy androidos miniPC....
Az androidos miniPC-k nem tartalmaznak semmilyen vevőegységet, tehát sem tunerrel, sem rögzítő funkcióval nem rendelkeznek.
Funkcionalitásukat tekintve HDMI csatlakozással ellátott, ARM arhitektúrával készült adatfeldolgozó processzort tartalmaznak, az-az miniPC-ként szolgálnak, mely készülékek a 847-es vámtarifaszám alá tartoznak (8471 30 00 00), az-az vámmentesek. (ki is másolhatjátok akinek kell).
Tehát megfizeted a 27% áfát, és némi pénzmagot a 0% vámolásért/vámeljárásért. -
a8l
aktív tag
válasz
Songoman #6068 üzenetére
Nekem ma megjött a lemaradt MXQ PRO 4k doboz is 8nappal később mint a másik ugyanilyen egyszerre lett feladva mindkettő. Persze ez értékhatár alatt volt(22$) de sajnos a 22eur se 22eur hanem 6000ft, tehát akár ebbe is beleköthettek volna. Szerencsére mindenem megjött amit az elmúlt pár hétben rendeltem és nem akadt fenn semmi.
Most rendelnék egy MinimxIII-at hogy legyen még egy LE-s S905 boxom.(#6072) DroiDMester
Akkor téged nagyon nem szeretnek. Nekem nem volt még soha gondom. Nyilván nem sértődök meg ha egyszer mégis megakad valami. -
a8l
aktív tag
válasz
Songoman #6013 üzenetére
Azért adtam el mert számomra használhatatlan mediaplayerként sajnos. A képi megjelenítéssel elégedett vagyok, csak ez a hang továbbítás(DD, DTS) hogy nem megy ez borított ki, pedig annyira alap dolog, nem gondoltam hogy a 21.században ez nem működik mindenen. A másik rá van kötve a TV-re oda jó a tv hangszóróján, mellette meg ott a 6500ft-os MXQ Pro 4k s905-ös box ami LE007-el a hibátlan médialejátszó a projektornak. Ez van. Újabbat modernebbet akartam, erre tessék a régebbi legolcsóbb a legjobb.
Próbált alkudni a vevő,mondtam hogy ennyi nekem 15,5ezerbe van, de ez itt van, az meg ott, várni kell, erre meg nem. Nem érdemes olcsóbban odaadni mert ha beszívok egy vámot a következőnél akkor már többre is jön ki. Így legalább ami megmaradt csak egy tizesbe van, annyit meg megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged