- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovA
tag
válasz
Bence01 #48504 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de az én Vorke-m amit 2-án rendeltem, 5.-e óta áll BP-en
Tegnap előttig ez volt a csomag állapota :
"A kiszállítást végző kirendeltségen.
Helyhiány miatt a csomag nincs továbbítva."Tegnap reggel változott erre : "A kiszállítást végző kirendeltségen."
De még ma sem hozták.
-
ttt
senior tag
válasz
Bence01 #48449 üzenetére
Én pont a KII-t hagynám ki, mivel 100-s lannal van, illetve nem tudok gigás lanost. A sattal nincs tapasztalatom, nincs tányérom, de tele van a net videókkal, amikkel csak ezt tesztelik.
A droidos tv app eléggé múlt századi és lassú a csatorna váltása, LE/CE már jó a TVheadend, de arra fel kell készülni, hogy minden egyes build-el jönnek elő problémák. Idő kell míg kitapasztalod és már rutinból tudsz oda nyúlni, ahova esetleg kell.
Egyelőre mai tapasztalatokat nem tudok megosztani, mert kb. 1-1,5 hónapja pihennek a boxaim, más van priorban. de vannak itt többen is ilyen boxokkal - főleg KI -, gondolom fognak ők is segíteni, ha elakadsz. Az én javaslatom a KI, bár rosszabb a távirányítója, de nálam simábban fut, bármennyire is erősebb a KIII. -
rooney8
aktív tag
válasz
Bence01 #48449 üzenetére
itt van egy összehasonlító táblázat.
én KII PRO-t biztos nem vennék, az sima s905-ös.nekem KI PRO-m van 4k tv-vel, én DVB-C-vel használom, megy rajta minden, egy kis mókolással még az android is egész használható rajta (mondjuk android alatt a tuner nálam kb használhatatlan lassúságú volt), de végül áttértem CE-re, azért az sokkal stabilabb és jobban is fut, mint android alatt a kodi. Tvheadend-del megy a tuner, teljesen jó (illetve nálam digi van és a közszolgáltai csatornák nem akarnak bejönni, de lehet a jelszinttel van baja, mindegy, annyira nem érdekel, úgyhogy nem foglalkozom vele).
az újabb KIII PRO már s912-es, ez android alatt jöhet jól, szóval ha droidot is szeretnéd használni rajta és nem okoz gondot a kb. 5 ezerrel magasabb ár, akkor lehet megérné elgondolkozni rajta. a többiek beszámolója alapján CE már s912-n is szinte hibátlanul fut, szóval az sem lehet hátrány. tuner része nem tudom hogyan muzsikálhat, de gondolom hasonló, mint a KI PRO-ban.
amikor én vettem, én is elgondolkoztam s912-n, de akkor még LE volt, az pedig nem igazán futott jól ezeken a boxokon. ha droid nem érdekel, akkor szerintem sok előnye nincs s912-nek (sőt), úgyhogy attól függ mire akarod használni.
-
Bigpapa_
csendes tag
válasz
Bence01 #23138 üzenetére
Nem tudom, hogy tTorrenten van-e erre lehetőség, de uTorrenten van olyan opció, h a tárhelyet foglalja le egyben előre. Azt gondolnám, h így végeredményben kevésbé kellene töredeznie a fáljrendszernek, mert nagyobb az esély h összefüggő területre íródik ki az adott tartalom.
-
Beni2360
félisten
válasz
Bence01 #23136 üzenetére
Azért egy táppal megtámogatott usb hubbal lehet neki plusz tápot adni. Vagy egy Y kábellel is megoldható. Igaz ez csak USB 2.0 De van itt USB 3.0
A töredezettségmentesítést meg utána gondolva nagy fájloknál nem is végzi el ha jól emlékszek. -
Beni2360
félisten
-
slecht
aktív tag
válasz
Bence01 #23122 üzenetére
Igaz nekem csak 250-es vinyó van, de én exFAT-ra formáztam anno, Android látta, LE látta, WIN10 látta. Soha semmi probléma nem volt vele, igaz csak félig van. Nálam megy rajta a torrent is, mindegy volt mekkora fájlmérettel. Töltöttem le vele 51 G-s iso-t is Transmission-nel. tTorrent-tel sem volt gond Android alatt.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Bence01 #23122 üzenetére
Az NTFS tudja a 4GB-on felüli méretű fájlokat is kezelni ezen a téren úgy tudom nincs más alternatíva egyéb megoldáson törd a fejed.
Milyen sűrűn törlöd-másolod rá az újabb filmeket? Esetleg ha van egy nagyobb tárhelyed oda mindent áthúzhatnál ezután formázod majd visszamásolod ezután legalább elvileg egy ideig megint nem lesz töredezett.
-
junkpod
veterán
válasz
Bence01 #14174 üzenetére
Nagyon meg kell fontolni, mert (ha a többséghez tartozol akkor) 64bites a 11-es és előtti verzió, de a 12-es már csak 32bites van. Működésben ez nem hátrány, sőt jobb. De az átállás belakott rendszerről nyűgös lehet, mert az addonokat is 32 bitesre kell frissíteni. Jobban járhatsz egy tiszta-telepítéssel másik kártyára.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Bence01 #14174 üzenetére
008-ról 009-re egyszerűen lehet frissíteni, mindkettő 64 bites. Leírás az összefoglalóban!
device tree:
Az adott verzió könyvtárából töltsd le az img.gz végű fájlt, és a device tree könyvtárból a lejátszódnak megfelelő dtb.img-t. Ez verziónként változik, erre figyelj!A 012-ből már csak 32 bites van, frissíteni nem olyan egyszerű, a LE fórumon le van írva a menete (linkek fentebb). Lehet, hogy egyszerűbb a 008-ról egy mentést csinálni a Kodi backup addon-al, és egy tiszta 012d telepítésre visszatölteni.
(#14173) bekacsabo: korábban volt róla szó egy link erejéig, de nem tudok róla, hogy valaki vett is volna ilyet. Nem látom az előnyét egy normál dobozzal szemben, drágább is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest