-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
djnice #105471 üzenetére
Nem sajnos. Az az igazság, hogy a nappali fehér falas és nem igazán optimális a jelenlegi helyiség a vetítésre. A projektoros topikban többen vettek adamantium szövetet, de én nem akarom beborítani a nappalit vele. Majd a dedikált moziszobába lehet hogy megejtem a dolgot. Ha odajutok, akkor lehet megkereslek privátban a témával. Ha nem gond.
-
mexel
veterán
válasz
djnice #105375 üzenetére
Igen, írtam hogy ezt találtam és X4-en próbáltam. Azt hittem van másik is, mert az előbb X3-at írtad hogy megy rajta. Ez a build eléggé összevissza volt, igen sok DV filmnél elvérzett, és ezzel nem ment a YT-on sok minden stb stb. Szóval nem az igazi azért. Azt hittem van valami más azóta.
-
mexel
veterán
válasz
djnice #105340 üzenetére
Nem találom sehol. Milyen X3-al? Y4-en próbáltam egyszer valakivel, van egy linkelt rendszer hozzá, de elég siralmas volt az eredmény így ejtettük a projektet. Igez sok időm nem volt tesztelni mert nekem nem DV-s a tv-m, havernál szórakoztunk vele de a sok hiba miatt hamar meguntuk. De az egy X4-es volt
-
-
blakey
titán
válasz
djnice #104114 üzenetére
Küldtem néhányat, de még lenne, ahogy korábban is írtam, mindez hardveres gyorsítással problémás, szoftveresre állítva a burosch jó lesz, 1-2 videó jó lesz, de nem az összes. A DVD ISO-k is problémásak, vagy ott a régebben emlegetett Yello Touch DVD, hardveres gyorsítással az is sz@r.
-
joydrv
aktív tag
válasz
djnice #103864 üzenetére
Nem mindig jön elő.
Pl mostanában három sorit néztünk,
Gyűrűk Ura - A hatalom gyűrűi 4K DV - ezen észrevehető.
Emily Párizsban 1080p DV - ezen is.
Tulsa királya 4K NEM DV - ez jó.Vagy filmekből,
Vigyél a Holdra 4K DV - ez jó
A majmok bolygója - A birodalom 4K DV - ez is jó
Rebel Moon 2. rész 4K DV - ezen észrevehő
Az éhezők viadala - Énekesmadarak.. 4K DV - ezen is. -
Beni2360
félisten
válasz
djnice #103632 üzenetére
Igen át vált ki is írja , hogy DV.
Érdekes hogy két videonál nem az alap zöld szín jönn elö az O gomb megnyomásával hanem lila. És tartalom lekérésénél a kis poszter kép teljesen színhibás, a sárga szín átmegy zöld színárnyalatba.
Olyan az arcuk mint Hulké. Ez az új film: Vigyél a holdra meg a Twisters -
-
Beni2360
félisten
válasz
djnice #103594 üzenetére
Mindent frissen telepítettem, át állítottam a leírtak szerint az Update után, el is indulnak a DV videók (96 max +) de borzalmas silány a minőség. Fakó színek életlen a kép. HDR10-ben sokkal szebb színek képek vannak. Ugyan ezek a videók a Zidooban gyönyörűek.
Tudom, hogy ennek is örülni kell na de szvsz semmikép a minőség rovására. -
BullZeye
veterán
válasz
djnice #103594 üzenetére
Mint írtam ezek sajnos nem elegendőek. Amit az imént linkeltél az is fontos volt nálam, mert anélkül fekete kép van és hang.
Dolby Visionhöz:
3840x2160 @ 25Hz
12-bit
4:2:2Ami számomra még rettentően fura, van egy Ghostbusters Frozen Empire, Dovi+HDR10 és ha elindítom és megy 21:9es képaránnyal, aztán gondol egyet pár másodperc után berak alul-felül még egy fekete csíkot pluszba
és így már 3:1-es képarány van kb
Ha beletekerek vagy léptetek 10 másodpercet, akkor megint pár másodpercig jó, aztán képből kitakar egy jelentős részt. Más fájlnál ezt nem tapasztaltam.
-
zazenke
őstag
válasz
djnice #103542 üzenetére
ez már így veszett és nálam le lesz cserélve ha találok valami olyat android fronton ami felveszi a versenyt az apple tv vel . Hangsulyozom hogy ezen a téren mert tudom az apple tv meg másban nem jó . Bár ha jól sejtem az ugoos am6b+ az utolsó ami p7 fel-t helyesen lejátszik de ez nem fog meggátoloni a cseréjében
-
zazenke
őstag
válasz
djnice #103540 üzenetére
majdnem feleennyi az ugoos sk1 . de legalább most már értem hogy minek teszik bele a widevine drm-et. Mert ugyan netflixre nem lesz jó de a többire igen MAX stb . Még azóta is jár az agyam egy ú androidos eszközön de már meg meg kell várni a jövőhónapot s905x5M . ügyben mert az ugyan gyengébb lesz cpu számolási teljesítményben de másban meg korszerűbb jövőbemutatóbb mint az s928x
-
Archttila
veterán
válasz
djnice #103251 üzenetére
Termeszetesen atvalt, csak a HDMI Diag. valamiert HDR Type -ra SDR-t ir.
C2-n nezte Chros forumtars, ott DV-t ir.
Mondjuk megneztem Player-Led modban, ott sem jo [link] mert ha minden igaz akkor itt meg YCBCR 422 12 bit HDR -t kellene mutatniaElore is koszi!
Ja igen, dovi.co a helyén
ugoos:~ # ls -la /flash
total 250368
drwxr-xr-x 6 root root 4096 Jan 1 1970 .
drwxr-xr-x 13 root root 245 Aug 4 02:04 ..
drwxr-xr-x 3 root root 4096 Jul 18 14:26 Android
drwxr-xr-x 2 root root 4096 Jul 18 14:26 LOST.DIR
-rwxr-xr-x 1 root root 237363200 Aug 4 16:08 SYSTEM
-rwxr-xr-x 1 root root 48 Jul 14 10:36 SYSTEM.md5
drwxr-xr-x 2 root root 4096 Jul 14 16:21 System Volume Information
-rwxr-xr-x 1 root root 1466 Aug 4 01:50 aml_autoscript
-rwxr-xr-x 1 root root 2193 Aug 4 01:50 cfgload
-rwxr-xr-x 1 root root 5993 Aug 6 09:53 config.ini
drwxr-xr-x 2 root root 8192 Aug 4 16:08 device_trees
-rwxr-xr-x 1 root root 1292544 Jul 14 14:34 dovi.ko
-rwxr-xr-x 1 root root 75532 Aug 4 16:08 dtb.img
-rwxr-xr-x 1 root root 10108 Aug 4 16:08 dtb.xml
-rwxr-xr-x 1 root root 495 Jul 18 14:33 fs-resize.log
-rwxr-xr-x 1 root root 17567744 Aug 4 16:08 kernel.img
-rwxr-xr-x 1 root root 48 Jul 14 10:36 kernel.img.md5
-rwxr-xr-x 1 root root 2120 Aug 4 12:54 remote.conf
-rwxr-xr-x 1 root root 921 Aug 6 09:53 resolution.ini
-
Imi1981
veterán
válasz
djnice #101388 üzenetére
Most csak érdeklődtem mik vannak . Jelenleg nem akarok venni majd talán év vége fele meglepem magam karácsonyra. Belegondolva nincs szükségem rá csak egy mánia amit próbálok elnyomni
.Igazából lokális lejátszásra a coreelec volt a legjobb és legfürgébb . Ha meg coreelec alatt is dv képes az azért nem rossz de most akkor se veszek .
-
xtend
senior tag
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
djnice #98083 üzenetére
Szia!
Nem,nincs ilyen feltétel.AtHoS:
Köszi!
Igen,néztem a kommentedet,és vissza is kerestem a linket,majd az írásod alapján keresgélni kezdtem. Rosszfogáson van is egy,állítólag új 14K-ért. Megnézem hétfőn,hátha szerencsém lesz. Amúgy a 27K sem rossz,annyit még beletolnék.
P.s.:az USB-t elírtam,a külső HDD csak 3.0-ás. -
esicyhun
tag
-
gyűrű
addikt
válasz
djnice #93889 üzenetére
Hát azok vagy hdr ben mennek most, vagy dv de lila beütéssel.. A nem p7 fel azok általában jók. Kb. most azokat tudja mint a shield tv pro 2019. De a hang továbbítás is fura. Hol van true HD, de akkor a streaming nél hiányzik az atmos, Ha meg ott van, akkor nincs truehd máshol, beállítástól függően. Szóval van mit rendbetenni, plusz még nincs afr sem..
-
Joshi
titán
válasz
djnice #93876 üzenetére
Már mind1, ma nem tudom megnézni a filmet, mert már késő van. Holnapra kiderítem, hogy az Oppo 203 CFW-vel hogy lehet régiót váltani. Basszus, legszívesebben kipenderíteném az összes sz@r lejátszót a francba. Nagyon idegállapotba kerültem.
Meg ez a fos PH is sz@rakodik, tiszta gáz ez a nap.
-
blakey
titán
válasz
djnice #90241 üzenetére
Szép lassan nem lesz ki foglalkozzon a CE-vel. Jelenleg a Ugoos tudna bármit is segíteni DV ügyben, de nem fog.
Jelenleg a CE-t, felhasználói szinten, "elengedtem", a boxok hónapok óta "pihennek", 1,5 hónapja nem is használom egyiket sem, jobban megfelel a Stick 4K Max, mindent visz és csak Kodival használom. -
interstate76
addikt
válasz
djnice #89802 üzenetére
A Fire TV 4K Stick már 2020-ban is megvásárolható volt hazai garival 20e Ft-ért. Ha médiaplayerként üti az S905X3 + CE vonalat, akkor ezek szerint évek óta nem éri meg a mókolás.
Marketplace-en pedig találtam 12e Ft-ért (újat). Gari nyilván nincs, de a kínai kütyüknél is max. próbagari van, szóval ugyanott vagy vele.
-
blakey
titán
-
mikrofon
veterán
válasz
djnice #89670 üzenetére
Ezt könnyű lenne eldönteni. Mert android alatt ha nagyobb a belső tárhely mint 32GB akkor az a 64GB-es 100Mb-es.
Amúgy miért vagy te ebben biztos?
Link se oda mutat és a képen sincs rajta hogy 1000Gb LAN. Amúgy ezt is lehetne tesztelni. Közvetlenül rá kellene kötni a routerre kábellel. Azután egy sebességtesztből kiderül egyből. -
vargalex
Topikgazda
válasz
djnice #89665 üzenetére
Szerintem amit a kolléga linkelt, az nem a gigabites verzió. Igaz, mobil linket adott (de abban is látszik a product ID a végén), de az elejéről az "m."-ot levéve ide jutunk. Elég az URL végét nézned. A tiéd a 421660-as product ID, míg a kollégáé a 421661-es... Utóbbinál egyértelműen le is van írva, hogy 100 Mbps-es.
-
®abstract®
őstag
válasz
djnice #88198 üzenetére
egyébként mikrofon kollégának igaza van
droid felület abszolút felhasználó barát,nem egy zárt rendszer,mint a CE vagy LE meg nemtom mik.szamomra is csak egy jó droid rendszerre volt szuksegem,a többit megoldottam.
A kodin kívül kedvencem az mx player & vlc.ez a 3 as evek ota Szentháromság nálam
az,hogy médialejátszókent remek a box=amazon prime video,digi online,hbo go,hbo max,netflix jó nálam & hd ben,fullhd ben is faxa=ez köszönhető az ismeretségi körömnek,hogy kaptam segítséget-hozzaferest az alkalmazásokhoz=mert hülye azért nem vagyokhogy előfizessek ennyi mindenre..az a probléma ezekkel a szolgáltatókkal,hogy semmilyen szinkronos tartalom nincs egyiken se
mindenhol angol nyelv van,a felirat pedig vagy jo vagy nem..
ezen kívül a droid alkalmas a megszokott alkalmazasok futtatására.szoval mindezeket figyelembe veve,miert korlatoznam le a lehetosegeimet egy zart rendszerre? -
djnice
veterán
-
mexel
veterán
válasz
djnice #88157 üzenetére
Na ezt nem hiszi. Ő a drágában hisz, és hiába nem megy a popcorn ahogy kellene, szerinte az csak jobb lehet mindenképpen. Sőt a Samsung tv lejátszója mindnél jobb. De azt sem hiszi hogy talán ugyanolyan beállításokkal tesztelje a tv-n minden bemeneten.
Nehéz eset.
köszönöm az infókat, azért elmondom neki -
mexel
veterán
válasz
djnice #88155 üzenetére
Köszönöm! Szóval nem érdemes Amlogic CE-ről arra váltani ha csak a filmezés a cél. van egy ismerős aki nem hajlandó elfogadni hogy az Amlogic ennyiért is jó lehet CE-vel, ő csak Popocorn, Dune és Nvidia amit emleget. Csak Popcornja van, de az nem tud 4k HDR-t, ezért teszteli az Amlogic-ot, de azt monjda inkább Nvidia-t vasz majd mert az drágább ( nyilván akkor jobb is
)
Nekem nincs tapasztalatom azokkal a lejátszókkal, ezért inkább nem mondtam semmit. -
Roland8622
aktív tag
válasz
djnice #87774 üzenetére
Szia. Köszönöm.SmartTubeNext tényleg odakerült a listába és a + jellel hozzá is adható a többihez a főképernyőn lévő sávba.
Viszont nem működik az egérrel a görgetés. 2 sor után visszaugrik
Az egérre valami tipp esetleg? Mármint a "gépelésre", hogy ne a távirányítóval keljen. -
Roland8622
aktív tag
válasz
djnice #87764 üzenetére
Az okés, de nem látszódik az alkalmazásoknál amit felrakok, csak ha nekiállok kikeresni.
Launcher sem akar menni.
Valahogy kicserélem a felületet nem android tv-s verzióra. Viszont lehet akkor meg bukom a Netflix támogatást ? Mármint a HD/4k felbontást és csak SD-ben fog menni. -
Joshi
titán
válasz
djnice #87212 üzenetére
Nekem van egy Amazon Fire Stick 4K és azon is ugyan úgy működik ahogy bármilyen más eszközön. Felsorolom hogy én min próbáltam eddig, és mindegyik eszközön szarul működik.
Amazon Fire Stick 4K
Sony 65A1 TV
Samsung Galaxy A41 mobilteló
Samsung Galaxy Tab A7Még biztosan volt más is de nagyjából ezek jutnak így elsőre szembe. Szóval én elengedtem ezt az appot.
-
nemox
csendes tag
válasz
djnice #87196 üzenetére
Köszi, közben rájöttem, összefoglalóban megtaláltam:
31b. Android firmware frissítés Amlogic USB Burning Tool-alezt az image file-t nem az SD-re kell írni, hanem a belső flashre íratni magával a tv box-szal.
Szerencsére volt itthon USB-USB kábelem azt dugtam az USB 3.0 portba másikat a PC-be , a leírás alapján jártam el. És működik is. köszi
(Persze a blootooth nem megy
)
-
®abstract®
őstag
válasz
djnice #87037 üzenetére
Én miután megnéztem az oldalát meg alaposan elolvastam hogy miket ír megad a tv boxok hoz tárgyaltam vele megkérdeztem tőle jó pár dolgot, segítőkész volt és válaszolt persze nem mindenre
egy valami bizonytalan nála: garancia idő. Az kb három hónap vagy ki tudja.
Egyébként rájöttem én is hogy lecserélt módosított programokat alkalmazásokat, néhány aktuális a dolgot feltelepített azt annyiajándék csak neked csak most satöbbi,ezek már mind a marketing szövegének a részei semmi több
utánajárással simán telepítheti Bárki azt amiket ő kínál.
-
trance89
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest