- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
Archttila #103423 üzenetére
Meg is jött az ugoos ur2 remote , beállítottam IR módra. A bekapcsoláshoz a második power gombot be kellett tanítani az eredetiről, kikapcsolás jó mindkettővel.
Be is programoztam a többi gombját is, tv, és avr hangerő, ki/be kapcsolás stb.
Jó kis cucc
Más eszközökkel is használható. -
Archttila
veterán
válasz
Archttila #103222 üzenetére
Na szoval a megoldas tomoren:
Esetemben nem a remote.conf fajlt kellett szerkeszteni mivel (mar full kiment a fejembol) BT-n hasznalom, szoval SSH utan vagyunk:cd /storage/.config/hwdb.d/
touch akarmi.hwdb
nano akarmi.hwdb
nalam igy nez ki a + funkcio az enter mellett (a Player Process Info-t hivja meg a Volume Down)
(arra figyeljetek, hogy a KEYBO... sorok elott egy szokoz tavolsag legyen)# ugoos ur01-ble remote
evdev:input:b0005v005Dp0001*
KEYBOARD_KEY_c0041=enter
KEYBOARD_KEY_c00ea=o
ctrl+x, Y, enter
systemd-hwdb update
udevadm trigger -s input
a fenti ket parancs utan mar nem kell reboot...
de itt van a teljes keys lista Ugoos UR-01 remote-hoz
Mar az uj Ugoos UR02 taviranyitohoz is megvan minden a fenti főzet elkeszitesehez
Mondtam en, hogy nem kell plugin
-
blakey
titán
válasz
Archttila #103218 üzenetére
Ez az eredeti és működik?
factory_code = 0xff000001
work_mode = 0
repeat_enable = 1
repeat_delay = 130
repeat_peroid = 120
release_delay = 20
debug_enable = 1
key_begin
0x14 116 # KEY_POWER
0x58 114 # KEY_VOLUMEDOWN
0x0b 115 # KEY-VOLUMEUP
0x03 103 # KEY_UP
0x02 108 # KEY_DOWN
0x0e 105 # KEY_LEFT
0x1a 106 # KEY_RIGHT
0x07 97 # KEY_ENTER
0x48 102 # KEY_HOME
0x13 125 # KEY_MENU
0x01 1 # KEY_BACK
key_end
repeat_key_begin
0x58 114 # KEY_VOLUMEDOWN
0x0b 115 # KEY-VOLUMEUP
0x03 103 # KEY_UP
0x02 108 # KEY_DOWN
0x0e 105 # KEY_LEFT
0x1a 106 # KEY_RIGHT
repeat_key_end
Ha működik, akkor inkább a KEY_HOME vagy KEY_MENU gombokkal próbálkoznék, nem biztos, hogy a hangerővel működni fog.
Gondolom látod, hogy a tiéd hol hbázik. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Archttila #103179 üzenetére
Köszi! Nem nagyon tudtam még tesztelni, de mintha Nexuson jobban menne. Érdekes módon a Player Debug Info-tól viszont szaggat.
S905X4 nem leállításkor nem kapcsolja le az USB-t, vagy csak a Vontar X4-nél van ez? Nekem Androidon, Nexuson, Omegán is ment a ventillátor kikapcsolt boxnál. Erre nincs valami szoftveres megoldás? A HDMI-t is bekapcsoltnak jelzi, igaz kép nincs rajta.
sony309 persze, hogy jó. Nekem áttervezett házal, ventivel tökéletes. Vontar X4 BT hangszóró csatlakozásban jobb. Remélem van megoldás az USB lekapcsolásra.
-
Archttila
veterán
válasz
Archttila #103128 üzenetére
Vegul sikerult... büdös nagy PEBKAC volt
inkabb le sem irom
Egyebkent$SSH_ARGS
-al szepen testre lehet szabni az SSH-t, pl.:cp /usr/lib/systemd/system/sshd.service /storage/.config/system.d
change ExecStart line in/storage/.config/system.d/sshd.service ExecStart=/usr/sbin/sshd -D $SSH_ARGS -p 2200 meg amit akarok...
-
vargalex
Topikgazda
-
kenand
veterán
válasz
Archttila #53211 üzenetére
Nem igazi 905x, inkább 905w....CoreEleccel azért használható....(vagy mexel dualjával)
(#53219) syler123
Remélem nem kapok felfüggesztett azért amit most mondok : sajnos a kínaiak ilyenek , nagyon sokszor hazudnak, csalnak, hamisítanak... még is veszünk onnan mert jó áron van, de ez ember előbb-utóbb belefut ilyenbe.. vagy abba hogy hamis, fake....az áru..
pl a youtube tele van videoval Liitiokala 18650 callák hamisak, szabványtalanok még az Official store-ból vettek is olyanok....(mielőtt megvettem, nem gondoltam volna....azt gondoltam a Liitiokala nem tesz ilyet, főleg nem az Official store...) -
tcsaba007
tag
válasz
Archttila #53211 üzenetére
Az N4-ben és az N5-ben lévő S905X nem úgy viselkedik, mint a többi boxban. Egy ideig azt hittük, hogy átverés és valójában S905W van bennük, de nem. Kiderült, hogy azok a videók, amiken az S905W elhasal, ezeken mennek, de négsem teljes értékű S905X-ek. Mexel készített hozzájuk olyan dual firm-et, amivel használhatóak és jobbak, mint egy 905W box. Ezért a pénzért így jó vétel, de ha 905x-et keresel, ezt jó tudni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged