- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
paparazzi2 #106282 üzenetére
Ahogy a kolléga is írja, de egyébként 9.2.8-as CE tökéletesen működik rajta. Édesanyámnál is van 2 db S905-el szerelt box. Nyilván a python3-at igénylő kiegészítők nem fognak működni, de minden más igen.
-
hunaqua
addikt
válasz
paparazzi2 #106282 üzenetére
Talán LibreElec van az S905 dobozra. Egy próbát érhet.
-
mexel
veterán
válasz
paparazzi2 #105369 üzenetére
Egy sima x4-et normál áron és felrakod az emuelec-et.
-
cof
veterán
válasz
paparazzi2 #98616 üzenetére
A storage/configfiles/rc_keymaps mappába kellene bemásolnod a gt1 fájlt.
Az rc_maps.cfg-t meg csak simán a configfiles mappába.
-
cof
veterán
válasz
paparazzi2 #98609 üzenetére
Sajnos az alap távirányítót nem tudtam beüzemelni. Van rá valami leírás?
Ugyanígy mint itt is csináltad: [link]
-
blakey
titán
válasz
paparazzi2 #98611 üzenetére
A képen láthatóan nem az "Install"-ra klikkeltél, ráklikkelsz, feldobja, hogy miket fog telepíteni és Install.
-
zsiga68
őstag
válasz
paparazzi2 #98609 üzenetére
Van müködö net kapcsolat? #98568
-
cof
veterán
válasz
paparazzi2 #98592 üzenetére
Itt kicsit másképp van mint CE-nél. A gyökérben kell módosítani az uEnv.ini fájlt a megfelelő .dtb-re.
S912-höz a gxm_q200... kell.
-
cof
veterán
válasz
paparazzi2 #98588 üzenetére
Van rá friss LibreELEC Nexus Kodi-val.
-
válasz
paparazzi2 #88605 üzenetére
Emuelec-ből van Amlogic verzió, Wetek HUB-on szépen futott.
Szerk. Gyűrű gyorsabb volt
-
gyűrű
addikt
válasz
paparazzi2 #88605 üzenetére
-
lali303
tag
válasz
paparazzi2 #87909 üzenetére
Slimbox rom is fut rajta.
-
djnice
veterán
válasz
Igen, CE hibátlan, sztem nagyon jó box.
-
válasz
HK1 ugyanaz mint a Vontar X3, megy rajta a CE Matrix, van hozzá itt a fórumon remote.conf és vfd.conf is.
-
djnice
veterán
válasz
paparazzi2 #87902 üzenetére
-
JimPike
csendes tag
válasz
paparazzi2 #77918 üzenetére
Szia.
Kodi y@utube addon api key-t kell beállítani. Yt-on is rengeteg videó van fent. ;)
-
Zsadi
őstag
válasz
paparazzi2 #77662 üzenetére
[link] Paramétereiben mint az X96Max+
Családban van egy, tökéletesen megy Android alatt, és CE+Kodival is. Spanyol vagy Belga raktárból is küldik. -
Marcsello31
őstag
válasz
paparazzi2 #77626 üzenetére
H96Max X3 $45.99
Szia! Szerintem ez jó választás lehet, nekem is ilyen van, én már nagyjából ki ismertem, VAn rá custom android, CE, az sd kártyáról indul akadás mentesen. CE alatt wifi lan bluetooth ok, mindent lát, Játékra androidot használom, filmre CET. Te döntésed, de szerintem ez egy jó masina, eddig még nem ment tönkre (:. HA ezt választod át küldhetem a cuccaimat neked majd. -
sasquach
csendes tag
válasz
paparazzi2 #77628 üzenetére
Szia!
1. Jó kérdés, nem tudom mért nincs benne. Talán mert ezen a fórumon kevesen használják.
2. Van , de a gyorstalpalóban is le van írva, hogy hogyan lehet megcsinálni. -
Zsadi
őstag
válasz
paparazzi2 #77628 üzenetére
Vagy itt van másik [link] , ha nem tetszene a delfines bazári (szvsz) kinézete.
Bár lányodnak szerintem tetszene. -
sasquach
csendes tag
válasz
paparazzi2 #77626 üzenetére
Szia!
Csehországból, kiszállítással H96Max X3 $45.99. Nekem 1 hét alatt itt volt.
CE megy rajta, Gigbites ethernet porttal. Még van 2 db.
-
nfsu17
veterán
válasz
paparazzi2 #72292 üzenetére
Nekem nem gond ha itt van, csak gondoltam szólok, hogy ha van ennek megfelelőbb topik is, akkor előbb tudnak válaszolni.
.....
mikrofon
Szerintem az X96 max plus továbbra is ajánlott, ha eltekintünk, hogy nem a legjobb a hűtése.
35$ körül van ferdeszeműektől.
De X88 pro X3, vagy X99 max plus is kb tudja ezeket, ha eltekintünk a fake ram esetleges előfordulásától.
Vagy még ennél is olcsóbban lehet szerintem, de azokat én sosem figyeltem.losslessonly
Passz. De nem kellene így viselkednie. Még a leglassabb sd kariról is vígan ment a CE és egy gyorsabbról a 4k60 folyamatosan.
A drop és skip frameket nézd meg, hogy mikor akad videó eesetén, akkor nő-e az értékük.
Hogy ezt hogy kell, azt most mobilról nem írom le.
Playerdebuginfo, így keress rá.Dale Cooper
Lehet csak egy rendes remote.conf fájl kell neki, hogy be is kapcsoljon, és akkor megy a gyári távval is elsőre.
-
nfsu17
veterán
válasz
paparazzi2 #72289 üzenetére
Lehet én nem vágom, de ennek az amlogic topikban mi helye?
-
paparazzi2
tag
válasz
paparazzi2 #70100 üzenetére
Köszönöm
-
korcsi
veterán
válasz
paparazzi2 #70100 üzenetére
A felírt SD kártyán lesz egy device_trees mappa, amiben megtalálod azt "sm1_s905x3_4g_1gbit.dtb" amelyikre szükséged van.
-
Flowtation
őstag
válasz
paparazzi2 #61014 üzenetére
Hello!
Nekem igaz LE alatt de van usb wifi adapter (nem pont ilyen, valami 1000 éves tplink max 5MB-ot tud). Amikor bedugtam nem volt semmi, de egy sima újraindítás elég volt neki.
-
válasz
paparazzi2 #61011 üzenetére
android alatt valószínű nem is fog menni!
CE alatt elvileg mennie kellene, nem kell semmi beállítás hozzá!
-
paparazzi2
tag
válasz
paparazzi2 #59918 üzenetére
Sziasztok!
Megérkezett az USB wifi stickem az aliról. Ha bedugom nem indul el, gondolom nem ismeri a drivert alapból.
Tud valaki egy kis segítséget nyújtani a beállításában?
Realtek rtl8188 procit tartalmaz a telepítő lemez szerint, mely linux drivert is tartalmaz.
Köszi Jani
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
paparazzi2 #59963 üzenetére
Az összefoglaló 15. pontjában van kettő is linkelve.
-
paparazzi2
tag
válasz
Megvan az oka. Nincs driver. Ezt lehet érdemes lenne feltüntetni az összefoglalóban.
"CoreELEC TeamJun '18
Sorry we don’t have the driver for this box, we have requested it from the manufacturer multiple times and they have refused our request so there is nothing we can do about it.
I also have a Tanix TX3 mini so you are not alone in this, generally once it is configured and connected then it is fine."Milyen USB wifi stick-et vegyek? Van ajánlott aliexpress, gearbest típus?
Köszönöm -
blakey
titán
válasz
Ha a linkeltet vetted akkor az 2GB RAM-os, ez a db kell:
gxl_p281_2g
-
lacko6
senior tag
válasz
kb. nem támogatott a chip
-
Tommee
aktív tag
válasz
paparazzi2 #59899 üzenetére
Nálam 9.20-al megy a wifi.
Viszont az interlace-es anyagok(iptv) akadnak, semmilyen beállítással (interlace,noise reduction stb) nem jó.
Más valakinek? Egyedül mexel féle dual rendszeren jó libreeleccel, semmilyen mas rendszeren nem. -
Beni2360
félisten
válasz
Próbálkozzál a 9.2.0 verzióval és szerintem a dtb. img-vel lesz a gond. Nálam nem volt lan mer rosszat használtam de minden ment.
Linkelhetnéd a boxodat. Én ezt találtam
És ahogyan CoF is írta. -
cof
veterán
válasz
Van olyan doboz ahol nincs wifi CE alatt, LE alatt meg van, driver hiány. Ha jó dtb-t használsz akkor driver hiány.
USB wifi sticket is használnak páran.
-
paparazzi2
tag
válasz
paparazzi2 #59832 üzenetére
Válaszolok magamnak, hátha később hasonló problémára keres valaki megoldást.
Tökéletes a kompatiilitás.
Csak a helyére kellet másolni a két filet és működik is.1 problémára keresek még megoldást. Ha találkoztatokmár ilyennel, kérlek segítsetek.
A Tanix TX3 mini 1 g rammal szépen fut.
Azonban a wifit CE 9.02 verzió alatt nem tudom működésre bírni, pedig android alatt van.
Van ötletetek, mit kell állítani, módosítani?
Köszi Jani
-
paparazzi2
tag
válasz
paparazzi2 #59743 üzenetére
Megpróbáltam a fórumon ajánlott leírás alapján.
CoreELEC (official): 9.2.0 (Amlogic.arm)
CoreELEC:~ # systemctl stop kodi
CoreELEC:~ # systemctl stop eventlircd
CoreELEC:~ # ir-keytable -t
/sys/class/rc/: No such file or directory
No devices found
CoreELEC:~ #Beírom a parancsokat és a 3.nál elakdok, mert nem találja a fájlt vagy a könyvtárat.
-
paparazzi2
tag
válasz
Ezt használom.
Tanix TX3 Mini 1G/8G S905W gxl_p281_1G
Jónak kellene lennie.
-
blakey
titán
válasz
A Tanix TX3 Mini távja alapból működött nálam amig el nem adtam, tehát friss telepítés után már működött, semmit nem kellett másolni. Jó dtb-t használsz?
-
paparazzi2
tag
válasz
paparazzi2 #59739 üzenetére
Nem működik.
Android alatt működik a távirányító, libreelec és coreelec alatt nem.
Pedig más dobozokra raktam már fel egy párat. -
cof
veterán
válasz
paparazzi2 #59741 üzenetére
Jó az IP? Mi a hiba? Most nincs előttem PC de nem kell semmit állítani, csak IP címet beírni, root/coreelec belépéshez.
-
cof
veterán
válasz
paparazzi2 #59739 üzenetére
Igen.
-
Cold5
senior tag
válasz
paparazzi2 #59734 üzenetére
-
Csicsóka
őstag
válasz
paparazzi2 #51830 üzenetére
-
hunaqua
addikt
válasz
paparazzi2 #50309 üzenetére
A CE kell már nekünk.Az fejődik az Amlogic vonalon.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
paparazzi2 #21677 üzenetére
Ezt nem
-
junkpod
veterán
válasz
paparazzi2 #21673 üzenetére
Hát én nem szívesen használnék kodit céges gépen...
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
paparazzi2 #21673 üzenetére
Úgy látszik van: portable Kodi.
-
L4CI2
aktív tag
válasz
paparazzi2 #13951 üzenetére
amúgy a FAQ-ba 62. LibreELEC 7.0.x. verzió telepítés. itt szerepel
szia
S905X: Device trees for these boxes start with gxl. magyarul azt Kell választanod mibe GXL szerpel az S905X cpu-hoz.
You can leave a tree that is already present on SD card (fresh install only) or choose one according to your RAM amount.LACI fordítás azt kell választanod GXL-böl amennyi ram-od van Tehát neked 2G-set
-
kmarci25
veterán
válasz
paparazzi2 #12709 üzenetére
Gearbest-en is van MXIII II. Kínából olcsóbb, de két napja még volt EU raktárban is.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
paparazzi2 #12709 üzenetére
Ugyanazt, ami neked is van. Ha már nem találsz S905-öst, akkor jó lesz nekik az S905X verzió is, Mini MX III II néven fut. De vannak még egyéb ajánlott típusok is, lásd összefoglaló. Van ott egy ajánlat az amazonról is.
S905-ből amit találtam még egy gyors kereséssel: KIII, M18, K1 Plus. -
azbest
félisten
válasz
paparazzi2 #9965 üzenetére
az ilyen trükkös megoldások nem annyira működnek, azért mondom mert előbb én is valami hasonlót próbáltam. Aztán a meglévő usb hosszabbító kábelhez vettem egy filléres gender changert. Az a-a kábel 1300-ról indult volna, ez meg 320 volt és végső soron akár direktben is összedugható vele, ha odafér
-
Pelican
őstag
válasz
paparazzi2 #9965 üzenetére
Az a kábel biztos nem jó.
-
Szegedin
tag
válasz
paparazzi2 #9961 üzenetére
Elobb nyomd be a Start gombot, miutan betalloztad a file-t, es csak utana dugd ra a dobozt, benyomot resett gombbal.
-
azbest
félisten
válasz
milyen kábelt használsz? Ha jól látom A-A kábel kell ahhoz is. Ha több különböző kábelből toldottad össze, akkor az lehet nem működik jól.
Mindkét usb porttal kipróbáltad? Általában csak az egyik tudja ezt a módot.
Ha bebootol a box amikor összedugod a géppel, akkor próbáld úgy a flashelést, hogy az usb burning tool-ban előbb elindítod a folyamatot és utána dugod rá a boxot, akkor elcsípi a megfelelő pillanatot.
Ha így sem megy, akkor lehet valami driver hiányzik hozzá a pécéről, de azt elvileg feltelepíti az usb burning tool. -
envagyok
veterán
válasz
Tápot használsz?
Nem kell.
Esetleg másik usb -
junkpod
veterán
válasz
paparazzi2 #8450 üzenetére
Meg se merem kérdezni hova dugtad be.
-
Beni2360
félisten
válasz
paparazzi2 #8450 üzenetére
A te tv-n van hdmi a másik tv kellene tudni, hogy mik vannak csati ügyben. Lehet, hogy HDMI átalakító kell mer nem lesz jó a kép. Ezt nálad másik tv-hez nehéz ügy. kell egy olyan lejátszó amit rá lehet kötni arra a másik tv-re.
Meg gondolom a másik tv nem lcd és oda akkor elég a droidon való filmlejátszás és ott több lehetőség van. Talán össze jön a kimenet. Élősszőr ott csinálnám meg és akkor már mehet a móka. Olvastam, hogy több féleképen kötik be a boxba és van aki át is forrasztotta a kábelt. Én is vettem egy sencor tv a kis szobába és 2 db vezetéket adtak. Kipróbáltam az én K1 plus gépemmel és csak az egyikkel ment.Tök egyformák voltak és más bekötéssel.Na nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek.
-
zsupyro
csendes tag
válasz
paparazzi2 #8417 üzenetére
Nexbox a95x s905-m van,51cm képcsöves tévén használom,az összefoglaló alapján csináltam hozzá av-rca kábelt,mert volt egy itthon de más volt a bekötése. Kodi, youtube, mindigTv,külső hdd tökéletesen megy,wifije gyenge, de lan-ról minden ok.meg vagyok vele elégedve eddig...
Az enyém akkor csinált ilyen vibráló képet amit linkeltél amikor a jack dugó nem volt rendesen "tövig' bedugva a boxba...
Ja és gyári android van rajta.. -
Beni2360
félisten
válasz
paparazzi2 #8447 üzenetére
-
Songoman
aktív tag
válasz
paparazzi2 #8446 üzenetére
Nem a Samsung TV tipusara kivancsi?
-
Beni2360
félisten
válasz
paparazzi2 #8428 üzenetére
TV-t soha nem használtam még RCA bemenettel. -nem véletlenül az AV2 -re kellene kapcsolni, mert az AV 1 a EUROSCART bemenet.
Milyen a samu tipusa? -
azbest
félisten
válasz
Android vagy LE alatt kérded az analóg videót? Ha jól emlékszem, mintha valahol olvastam volna, hogy LE alatt nincsen támogatva. De nem vagyok benne teljesen biztos.
-
gabywap
tag
válasz
HDMI-n ne legyen bedugva és lehet kell egy ujra inditgás is, mert csak egy-re add ki képet vagy HDMI vagy AV.
-------------------
hátha másoknak ez is jól jön.
hu.mtva.mediaklikk APP -
kzkz
őstag
válasz
paparazzi2 #8306 üzenetére
Nekem megy a teamviewer. Első indításkor még egy plugint letölt és telepít, utána tudom vezérelni a PC-ről.
Viszont másik android kütyüről nem lehet vezérelni. -
paparazzi2
tag
válasz
paparazzi2 #8246 üzenetére
Megvan
Az AV csatlakozóban van a reset gomb. -
paparazzi2
tag
válasz
paparazzi2 #8224 üzenetére
Ezen a csodán (T95N Mini Mx+), nincs is reset gomb...
Így el lehet valahogy indítani a LibreElec-et? -
válasz
paparazzi2 #7815 üzenetére
De felmegy írtam is hogy utána sikerült!
azóta már végig vittem kb 4-5X gyári android ról nand -ra le módot!
a 008 as már felment ahogy le van írva! tehát usb/microsd ről elindítod az LE -t majd SSH-n belépsz és
installtointernal
felteszedRestartol és rájössz hogy nem indul mert ez fogad
itt kivárod a 2 percet még végig megy és ezt látod
ezután újra beteszed a sd-t vagy usb -t amiről az előbb telepítetted és erről indulsz el és még egyszer végig mész az SSH -s telepítésen ezután már nem lesz hiba restart után!
Vagy van a gyorsabb biztonságosabb módszer hogy rögtön TWRP alól feltelepíteni itt elsőre megy minden és még elindítani sem kell az LE -t előtte!
-
paparazzi2
tag
válasz
paparazzi2 #6499 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat.
A gearbest visszautalta a készülék árát.Jani
-
válasz
paparazzi2 #7532 üzenetére
MiniMX III ban Realtek Wfi/Bt modul van tehát a gxbb_p200_2G_1Gbit_RealtekWiFi.dtb kell hozzá!
-
Cs.I.T.
csendes tag
válasz
paparazzi2 #7532 üzenetére
Én is éppen ezen rágódtam, aztán próba-szerencse alapon a gxbb_p200_2G_1Gbit.dtb-t másoltam fel, átneveztem dtb.img -re, és elindult. Wifi hálózatot be tudtam rajta állítani, de tovább nem teszteltem, mert az asszony aludni akart már.
-
junkpod
veterán
válasz
paparazzi2 #7051 üzenetére
Engedélyezni kell.
-
Pelican
őstag
válasz
paparazzi2 #7051 üzenetére
Első induláskor a második képernyőn lehet bekapcsolni az SSH (és samba) hozzáférést, vagy ha akkor kihagytad, akkor utólag a beállíításokban.
-
paparazzi2
tag
válasz
paparazzi2 #6853 üzenetére
Sziasztok!
Ahhoz hogy a putty program futtatásakor elérjem ssh-n a LibreElecet, a LibreElecen kell valamit át állítsak a gyári állapothoz képest?
Jelenleg Network error, connection refused üzenettel a csatlakozás leáll.
Köszi Jani
-
válasz
paparazzi2 #7043 üzenetére
igen ilyen kell! De itt is érvényes az arany szabály ahogy a telefonok töltéséhez használt kábeleknél is! A lehető leg rövidebb verziót vedd, én nem vennék 1.Méternél hosszabbat!
Egyébként biztosan van a háznál egy normálisabb USB <=> MicroUSB kábeled akkor pedig elég egy ilyen átalakító adapter is
-
Beni2360
félisten
válasz
paparazzi2 #6806 üzenetére
Válaszok megjöttek.
-
válasz
paparazzi2 #6806 üzenetére
ha jól emlékezem Beelink MiniMXIII asod van ugye? Azt simán bármikor vissza tudod állítani gyári Android -ra USB Burning Tool -al fel lehet tenni rá bármikor a gyári FirmWare -t csak kell egy USB-A <=> USB-A kábel! hozzá!
-
Beni2360
félisten
válasz
paparazzi2 #6800 üzenetére
van rá lehetőség de akkor ugrik a droid.
-
válasz
paparazzi2 #6780 üzenetére
Keresd ebayen sinceritytrading eladót, vagy courtesytrading eladókat.
4-8Gb class 10 elég. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
paparazzi2 #6710 üzenetére
K1 Plus, Mini MX a gearbest-ről, $36-38.
Ha nem gond a kikapcsolás, akkor Nexbox A95X (S905) $30 alatt, de van a hardveraprón is. -
dugesz77
őstag
válasz
paparazzi2 #6710 üzenetére
Talán most ez a T95N a legolcsóbb már ha nincs kuponod vagy beváltható pontjaid igaz csak 1/8-as de filmezéshez elég. Nem nagyon találtam semmi negatív kritikát az N-es változatról.
-
válasz
Nem lesz egyszerű menet! Mármint GearBest el dűlőre jutni!
Nekem is hibás a Sunvell T95 MAX om amit küldtek!
2.hétig ment a vita 17.db levelet írtam nekik! Tegnap lett vége a történetnek, most melózom, nincs időm mesélni de délután leírom a történetet!
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
paparazzi2 #6509 üzenetére
How to use the Amlogic USB Burning Tool to manually update firmware
A cikkben a USB Burning Tool v2.0.6.2 verziója van linkelve, ha nem megy vele, akkor nézz egy másik után.(#6507) junkpod: Sunvell T95M + android-ról van szó.
-
Songoman
aktív tag
válasz
paparazzi2 #6502 üzenetére
Amlogic USB Burning Tool v2.0.8-al flashelje ujra
-
Fleto93
tag
válasz
Szia!
Épp most szenvedek a gearbesttel garancia ügyben. A beelink mini mx-em a dobozból kivéve semmi másra nem hajlandó, minthogy lilán világít a led rajta - 0 reakció reset gombra, távirányítóra, bármire. Több tévével, több HDMI kábellel is bekötöttem, illetve próbáltam USB-n gépre kötni is, de továbbra is csak egy szép lila ledként funkciónál. Fogpiszkálós módszerre sem csinál semmit Libreelec SD kártyával.
Ezt leírtam nekik hétfőn a saját felületükön, ma hajnalig annyira jutottunk, hogy cseréljek elemet a távirányítóban, és a TV-n próbáljak másik bemenetet választani.
Kezd fogyni a türelmem, szóval indítottam dispute-ot paypal-en, és ha holnap hajnalig (mindig csak hajnalban válaszolnak, gondolom az időeltolódás miatt) nem kezdik normálisan kezelni, akkor megy a claim is paypal felé. -
lacko6
senior tag
válasz
Usb tollal ragd ujra a rendszert.Visszakuldeses minimu 4-5 ezer.
-
válasz
Videó, refund. Semmi gond nem lesz.
-
GZoli7
senior tag
válasz
paparazzi2 #6151 üzenetére
Fogpiszkálóval benyomod a reset gombot és úgy dugod rá a tápot.
Általában működik... -
Alien!
senior tag
válasz
paparazzi2 #6129 üzenetére
android alatt kapcsold ki a HDMI-CEC-et. nekem emiatt felejtett el anno minden beállítást.
-
interstate76
addikt
válasz
paparazzi2 #6034 üzenetére
PPSSPP - ezt a PSP-emulátort használom.
Sok sikert! Amiket én próbáltam rajta, azok a vas határait feszegetik, de biztos van egy csomó, ami jól megy az S905-Mali450 kombón. Pl. az egyik flipperes program, ami Xbox360-on is megvolt, egész jól játszható rajta, de most nem jut eszembe a neve.
-
Beni2360
félisten
válasz
paparazzi2 #5049 üzenetére
2016.09.13 12:37 22000(Czech Republic Item information :
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
Ez mit jelent? - hát azt jeleni amit kértél Cseh postát, tehát a csehek fogják szállítani addig ne te voltál a célpont. Tehát Csehek küldik neked. Elég fara muci de így jött nekem is. Ők ragasztanak rá sárga cédulát, hogy nem vámolt terméket továbbítanak. De innen meg nem fogsz látni semmit, de aláírós lesz. Kb ennyi a Cseh posta lényege. -
mihalko.gsi
csendes tag
válasz
Nálam ugyanez, 24 nap alatt jutott el odáig, hogy elkezdték vámkezelni... Aug. 16-án rendeltem, most dolgozzák fel a beküldött dokumentumokat.
-
interstate76
addikt
válasz
paparazzi2 #5060 üzenetére
Itt írtam az UNIC UC40-esről.
-
Zebra23
csendes tag
válasz
Pont most váltott az enyém is erre
Abban igazad van, hogy az eredeti az Kína, De a CZ-s postai azonosító szerint Csehország.
Vagyis Kínában feladták, majd a Frankfurti központban (gondolom európai központi szétosztó) pihent a csomag, amíg be nem regisztrálták/át nem került Csehországba, ahol előjegyezték a csomagot a CZ végű postai azonosítóra.
Véleményem szerint csak az elsőnél tartunk most.De javítsatok ki ha rosszul gondolom/értelmezem.
-
junkpod
veterán
válasz
Nyugalom, türelem és off.
Hiába írogatjatok ide a tracking infokat, egy perccel sem fog hamarabb jönni mint ahogy jön.
Azért ne várjunk dhl szolgáltatást ingyen postaval... -
válasz
paparazzi2 #4946 üzenetére
Szia!
Sajnos a cseh posta nagyon belassult.
Kb 1 hónap.
http://www.sky56.cn/english/track/index
Itt nézd meg, és ha az lesz, hogy information sent to cseh. Utána pár nap múlva már elvileg látni fogod a trackitonline.ru-n is. -
junkpod
veterán
válasz
paparazzi2 #4946 üzenetére
kínai rendelések topikban kapsz sok segítséget
-
paparazzi2
tag
válasz
paparazzi2 #3650 üzenetére
Sziasztok!
A gearbestől 2016.08.23-án megrendeltem a lejátszót, de még nyoma sincs.
A Tracking Number: RR508831095CZ de nem ad rá semmi infót a gearbest oldal. Máshol hol érdemes nézzem.
thx Jani
-
paparazzi2
tag
válasz
paparazzi2 #3862 üzenetére
A kérdésemre van esetleg valakinek ötlete?
Köszi -
sepsi0
őstag
válasz
paparazzi2 #3647 üzenetére
Mivel még nincs nálam az eszköz és 1 hete olvasgatok a témában, nem tudok tapasztalatból válaszolni, de azt olvastam jó kell legyen...
Én biztosan ezt fogom venni, ismerve a gyerekeimet...
Xiaomi Wireless Bluetooth Gamepad(#3648) KTU
Megelőztél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Mac mini (2023 with M2)
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged