- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi a tippet! Elvileg 10 rugóért van nekik. De, a kamionban van 12V -om is, ami egy adapter. Előbb rámérek, mert ha az stabil kimenetet ad, akkor sztem közvetlenül is rádughatom a TV -t.
Lifeforce:
Lehet, hogy le kell közösíteni, de itt egy 4 A -s. De, ha csak egy HDMI van rádugva, akkor sztem egy 2,1A -s is elviszi. -
Jozsó
tag
Én is örülök, hogy nyugvó pontra jutott a vita.
Szóval szétszedtem, lefényképeztem, de szinte csak a wifi chip száma kivehető rajta, RTL 8723BS (hűtő bordát nem feszegettem le). Nemtom ezzel mit lehet kezdeni. Programból szinte mindent leszedtem róla, de így is csak 200 mega az üres. Gyanítom, hogy a leleményes kínai mérnökök vhogy átverik az androidot, hogy több ramot mutasson. Tehát a root még mindig kérdéses lenne.
Tegnap egyébként teszteltük élesben, egyszer állt meg a kép film közben, egyszer meg mikor volt egy pause akkor csak úgy indult újra, hogy a gépet is újra kellett indítanom.
Még nem tudom, hogy ez elfogadható kompromisszum lesz-e a családnak, vagy nem. Ha viszont nem, akkor ezt néztem ki utódnak: MXIII-G (2GB/8GB) Android TV, a soxor emlegetett webáruházból. Namost az, hogy rendelésre az azt jelenti, hogy egyszercsak megjön, vagy itt jön az, hogy ők is csak bizonyos cuccokat tudnak beszerezni, és erre hiába várnék?
-
Márton
nagyúr
Köszi, htpc már van 2 is (egyik a melós-pc, másik a cipelős, ezzel vetítek passzív 3d-t).
Most egy hangtalan, kicsi, 2-300g-os pehelysúlyú lejátszót keresek, ami az mp4-eimet viszi, és jó lenne a BD3D is. Az M8S már súrolja az elvárásaimat, biztos lesz tavaszra valami jól működő. Addig várok, olvasok -
interstate76
addikt
"Csak az a dobozka 45000Ft És nem elégíti a vájt szeműek minden igényét ahhoz több száz ezres HTPC kell.
lásd projektor topik."Ok, a videofileket nem vettem figyelembe!
, de a Medi8er-ről olyanok is jókat írnak/mondanak, akik ennél drágább készüléket is gond nélkül lesz.roznak.
"Húszezerrel nem tud többet."
Ezt én így nem jelenteném ki, mert akkor ennyi erővel mindenki vegyen MK808B Plust vagy MXQ S805-öt, mert 8-10e Ft-ba kerülnek és OpenELEC-kel olyan tudású médialejátszók, amiknél semmi nem tud annyival többet, amennyivel drágább.
Vagy azt mondod, hogy az S812-es CPU a Mali 450-nel eléri/megközelíti egy Medi8er tudását? Én nem láttam ezeket egymás után, nem is merném kijelenteni, hogy nem igaz a fenti állítás, de nagyon meglepne, ha igaz lenne. Talán azt aláírnám, hogy a legtöbb háztartásban nincs olyan megjelenítő, amin kijön a dedikált médiaplayer előnye, de ebben sem vagyok biztos.
-
interstate76
addikt
Köszi, ismerem ezt a hirdetést, de droidos mini pécéért én biztosan nem adok 20e Ft-nál többet, részemről az a legeslegteteje. Túlságosan elkényeztettek a kis kínaiak
, ill. szerintem ennyivel nem tud többet az amlogic vonal az RK-nál. Ezzel persze lehet vitatkozni, de nekem szent meggyőződésem.
(#4463) Janaboy Igen, pont ugyanott tartok, mint Szabadh
, csak én előbb kezdtem reklamálni az Alis arcnál.
-
-
-
Janaboy
veterán
Elvileg az u-boot.bin ha jól látom az a bootloader..vagyis az indításért felel, meglehet próbálni bootcardmakerrel u-boot.bint ráírni aztán rámásolni a romból a boot.img-t ha jól értem ez a kernel..ezzel már elvileg adnia kellene képet..innentől a romot rámásolni tömörítés nélkül rámásolni az SD-ra és nézni mi történik
Persze a resetnyomvatartós módszerrel kell indítani..
-
synar
őstag
Igen, innen töltögettem le én is őket, próbáltam az M8S és az S806-S812 verziókat a legújabbakból többet is. De ezeken kívül próbáltam még Somatom és az Eny romokból is többet. Minden esetben a telepítés végén elment a kép és nem is jött vissza, áramtalanítás után a led sem vílágított.
-
kenand
veterán
Köszönöm
Itt a sok változat közül melyik a nekem megfelelő?
ENYM8S 02.29.2015: https://mega.co.nz/#!JI9ywJiY!RmIV-E...FdbTNXtKyw-R1Q
5)EM8S 01.23.2015: https://mega.co.nz/#!ZElnRaCJ!HYKlVI...rOxHV2nlzR65Y0
6)M8S 0313: https://mega.co.nz/#!4NdmmSab!f7xknA...As0_4VwxbkcQiQ
7)M8S 02.03.2015: https://mega.co.nz/#!9FdhxTqZ!s6vrDt...Zhy8Y9eWP7zNVc
8)M8S 11.05.2014: https://mega.co.nz/#!RF0DxJ6a!Ski-BZ...WswJMcNQfFYweI -
synar
őstag
Ugyanezzel a jelenséggel kínlódok én is napok óta egy M8S box-al, de már feladni készülök, úgy érzem minden lehetőséget kimerítettem, kipróbáltam mindent amit korábban írtál és amit sikerült találnom a net-en. Az első téglásodáskor nem volt kék led, akkor felismerte a pc usb-n keresztül és az Amologic programjával sikerült feltenni az Em9_ap6330_2g8g_150203_usb rom-ot. Majd kártyáról telepítettem a gyártó oldaláról a legutolsó elérhető firmware-t: cyx_m8s_ap6330_8g2g_150728_SD升级, ez is működött hibátlanul. Majd egy újraindítás után már nem jött vissza a kép a kék led világít, de ezen kívül semmi életjel, a recovery-be nem akar belépni, kártyát nem lát bármelyik verziót próbálom is rámásolni, sőt ezúttal már a pc sem érzékeli usb-n keresztül az eszközt, így onnan sem telepíthető újra a korábban már bevált módszerrel. Itt tartok most.
-
synar
őstag
Nekem is sikerült beállitani az m8s-t a tégla-sorba, holnap megyek usb-usb kábelt venni, remélem sikerül feléleszteni. A telepítés végén elment a kép, ekkor még világított a kék led, fél órán keresztül nem nyúltam hozzá, mivel nem történt semmi, áramtalanítottam, de azóta már nem is világít a led sem és a recovery sem jön be így marad az Amologic programja pc-ről.
-
kenand
veterán
Valahol van leírás a teklepítéshez? És ha esetleg vissza akarnám tolni az Androidot?
44USD-ért szert tettem egy 8s-re, de az OPENELEC kiváncsivá tett kipróbálnám azt is, de ha nem jönne be, visszetennném az Andoidot. (Dualbootnak örültem volna, kis Mele A2000-esm okosabb, ha SD van benn arról bootol, ha ninics a NANDról, bár az andoidja nem túl jó, és az Openelechez hasolnó Geexboxxa sem jó HD videora, de szerverként tökéletes) -
vlevi
nagyúr
-
törölt tag
Pont ez a jó benne, hogy nem is kell. Ha van a kompatibilis routerben 16MB belső tárhely, arra már felmegy a Tomato AIO (All In One), aminek része a Transmission torrent kliens.
-
törölt tag
Ilyesmire gondolsz?
Youtube linkcsadi0011:
Miért nem kényelmes? Ha a kütyü tápot kap, akkor bootol. Androidból szoftveresen le tudod állítani. Akkor egy "okos" távirányító power gombját ráprogeamozhatod az IR dugaljra is. Az eredmény ugyanaz, csak áramtalanítottad a droidot. A POE =Power Over Ethernet. A Lan kábelen van két szál, amire a nethez nincs szükség. Ezg szokták kis fogyasztású eszközök tápellátására használni, hogy ne kelljen külön tápot vinni. A miniPC -hez kevés, de egy relét tud vezérelni, ami kapcsolja a droid tápját. Ezt lehet hálózatról is vezérelni, ami megfelel a WOL = Wake On Lan funkckónak, vagyis, egy számítógép internetről indításának. -
junkpod
veterán
Persze, biodiversity rules
Na de így általánosságban ezt kijelenteni, túlzás. Olcsóbb típusok szerintem nem tudják.
Amúgy meg régebben én is ragaszkodtam ehhez, a 24p-hez, de a mostani playa ezt nem tudja és rajottem, hogy semmit nem erzekelek ebből a hibabol.
Viszont a Kodi messze a legtokeletesebb lejátszó, már a felület megjelenése is élmény (Aeon Nox). A filmezés is jobb élmény ilyen színvonalas jukboxbol indítva. -
törölt tag
Megértem. Csak az nem szimpi, hogy ha vmi médialejátszós feature nem jön össze, akkor az eszköz van szarnak kikiáltva. Pedig nem az a hibás, hanem a koncepció. Ezt nem rád értettem, hanem általában. Azért, azt lássuk be, hogy 24Hz üzemmód nélkül is lehet filmet nézni és ezt hozzák is ezek a kütyük. A 24Hz egy minőségi lépcsőfokot jelent a filmnézésben. A minőséget pedig mindenhol meg kell fizetni
-
törölt tag
Egy médialejátszónak ezt tudnia kell, mivel célhardver! Ott a bibi, hogy ezek a kütyük nem médialejátszók, csak a userek kitalálták, hogy milyen jó lenne a célhardvert kiváltani velük. A 24p egy médialejátszónál alap, egy Androidos miniPC -nél viszont nem. Nem is értem ezt az igényt. Egy médialejátszótól sem várja el az ember, hogy e-mailezni, Facebookozni, vagy Skype -olni lehessen vele, mert az nem médialejátszós feladatkör.
-
törölt tag
Szerintem mindegyikre meg lehetne, talán még jobban, mint a Rockchipre, a Linuxium előtti időkben. Az S802 (sztem a többi S8xx is) úgy van kitalálva, hogy először a mikroSD -n, aztán a belső táron keres recovery -t. Én Finless -t használok. Ezzel két recovery -m van. Ha a külsős helyett töltődne be a Linux kernel, amiben a mikroSD elérési útjai lennének az Open Elec betöltéshez definiálva, akkor működnie kéne. Pont úgy, mint anno, RK3066 -on a Picuntu. Csak, ott ezért be kellett áldozni az Androidos recovery -t. Itt viszont, csak ki kellene húzni a mikroSD -t Linuxostul, recovery -stől, és utána kiadva a reboot recovery parancsot, az Open Elec helyett, az Android recovery indulna a belső tárról. De, ehhez át kellene faragni az Open Elec eléréseit a mikroSD -s telepítéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest