- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Köszönöm.
Végül is kipróbáltam ezt LibreELEC-MX3G.arm-7.0.1.4.zip A LibreELEC csak 1 GB RAM-ot lát de nem gond, LibreELEC-nek bőven elég. Egy probléma van,hogy jó lenne hozzá a távirányítónak megfelelő remote.conf. Mert nem látja agyári távot. (LAN és Wifi szépen megy)
De a 905-ös buildhez hasonlóan szépen megy, a rezet gomb az AV port mélyén van, fogpiszkálóval kell megnyomni, úgy indítani a 905-ös buildekhez hasonlóan. Utána már megy a dual boot. Ha benn van az SD a LibreELEC indul, ha kiveszem akkor meg az android. -
törölt tag
Ez az! Erről írtam régebben. Tudnád linkelni az SD -ről futó változatot? Én most nagyon el vagyok havazva, de vki kicsomagolhatná, és összehasonlíthatná a sajátjához való telepítőssel. Úgy gondolom, hogy a Te "mintád" alapján csak pár sort kéne módosítani ahhoz, hogy ne telepítse, hanem csak indítsa az SD -n levő állományt. Sztem még az Androidos gyári, vagy custom recovery -t sem kéne feltétlenül bebukni, mert az Sxxx -eknek van másodlagos boot szekvenciája a recovery -re, ami a belső tárhely gyökerére mutat. Ha oda bemásolunk egy indítható recovery -t, akkor kivett SD -kártya esetén onnan is automatikusan elindítja. Finless Bob -tól lestem ezt a trükköt.
-
Pedro0000
csendes tag
-
Pedro0000
csendes tag
Most volt időm kicsit foglalkoznom a lejátszóval, szóval nem boot-olásnál akad el. Az openelec szépen lefut , és amikor a Kodi indulna akkor van egy elakadás, mintha a Kodi nem tudna elindulni, és folyamatosan újraindul de csak a Kodi. A reset gomb megnyomásával az alábbi kép fogadott. Mit kellene csinálnom?
Köszönöm előre is. -
interstate76
addikt
Mármint az a CL720D nem lesz 800 közelében, amire 3000-et írnak? Lehet, abszolút tapasztalatlan vagyok ezen a területen, eddig csak más vetítőjét láttam/próbáltam, de azt egy vásárlói visszajelzésben olvastam, hogy kb. olyan a fényereje, mint egy 1000 ANSI lumen fényerejű márkás projektornak. Persze ki tudja, mennyire megbízható, aki írta, de gondoltam, ha 3-mal vagy 4-gyel elosztom, amit megadtak a termékleírásban, akkor közel leszek az igazsághoz.
Na mindegy, mert ilyet végül nem tudtam rendelni, csak egy még gagyibbat.
-
interstate76
addikt
Tudom, tisztában vagyok vele, mit rendeltem, próbáltam már nem csúcskategóriás, de normálisnak mondható, full hd projektort. A CL720D bőven jó (lett volna) esti meccsnézéshez a ráírt 3000 = kb. valós 800-1000 lumenes fényerejével. A projektoros topikba viszont ilyesmivel nem szabad menni. Ahol a 100 ezres vetítővászon belépőszintűnek minősül, ott ilyen készülékeket nem szabad megemlíteni, csak akkor, ha valaki virtuális mazochista.
A mini pécés topikok ennyi OFF-ot bőven elbírnak, emiatt biztos nem fognak kidobni.
De azért most már befejezem.
-
interstate76
addikt
Igazi projektor mellé jó is a HTPC, de amit én rendeltem, az nem ez a kategória. Először nekifutottam ennek, aztán ennek, végül ennek: mindhárom 720p-s és az utóbbi 2 kb. 40e Ft-ból lett volna itthon (azóta az utolsónak változott az ára), de az elsőnél nagyon sok lett volna a szállítás, a 2. és a 3. pedig - állítólag - épp kifogyott az eu-s raktárukból. A végén ez az UNIC UC40-es lett, de még nem ért ide. Remélem, a még kisebb felbontás és fényerő ellenére jó lesz a cimbikkel esti EB-meccsekhez. CL720D-t szeretnék majd, ha lesz valahol eu-ban, egyrészt a jobb felbontás miatt, másrészt pedig azon antennával fogható az M4, minden egyéb csatlakoztatása nélkül.
Örülök, hogy a végén ilyen jól sikerült gatyába rázni a kis klónodat!
Egyébként legtöbbször nálunk is sorozatok pörögnek az éppen aktuális mini pécén.
-
interstate76
addikt
Azt nem csodálom! Annak idején annak is örültem, hogy sikerült feléleszteni tégla állapotból (ezúton is köszi a fw-t!
), most meg lassan csodamasina lesz belőle!
Remélem, arra is lesznek okosságok, amit én rendeltem! Ezen mindenképp szeretném meghagyni a droidot, szóval az sd-kártyás megoldások érdekelnek a leginkább, de az sem baj, ha "csak" olyan lesz, mint a Beelink Mini MX Ver 1.0 volt, azaz out of the box működik és kész (rendeltem Kínából egy projektort esti meccsnézésekhez, amellé kellett valami egyrészt a Mindig TV és a Horizon Go appok futtatásához, másrészt meg néha egy kis kertmozizáshoz).
-
interstate76
addikt
Te jó ég, micsoda dömping van itt mindenféle jóból!
Kösz, hogy szóltál, de sajnos már nincs meg. Jelenleg csak egy Wintel W8-ast használok, ill. úton van felém egy ilyen Beelink Mini MXIII. Figyelem: ha valaki ilyet és innen rendelne, előtte levelezze le az eladóval, hogy eredeti Beelinket szeretne vásárolni, nem valami klónt, így utólag van mire hivatkozni probléma esetén.
(#7035) Somatom "Na, úgy néz ki, hogy itt az M8 vége. Nincs képkimenet, és az egér sem világít. Naná, hogy a barátnőmnél adta meg magát. Most nézhetem a Spanyol TV -t."
TV-t kidobni, irány a tengerpart/belváros/akármi!
-
-
vlevi
nagyúr
"A UPC régebben csak saját dobozzal adott digitális csatornákat, "
Néhány éve már van doboz nélkül is. Mediacard szolgáltatás néven, a CI+ foglalatos eszközödbe kapsz egy CI+ kártyát, amivel box nélkül nézheted. Fontos, hogy nem sima CI, hanem CI+ kártyafoglalat kell hozzá, ez pl. Samsung TV-knél saccperkábé 2010-2011 környékét jelenti, azelőtti samukban nem volt, csak "sima" CI foglalat.
Lényegalényeg, ha a tuneredben nincs CI+ foglalat, akkor esélytelen a UPC. -
guesswho620
csendes tag
A birka ránk, vevőkre utal.
jogos, gondolhattam volna erre a megoldásra is
Amit lementesz twrp-vel, arra sincs garancia, hogy vissza is megy.
komolyan?? hogyhogy? ha már egyszer rajta volt.. vagy az, amelyiket utána rátöltök meg tudja úgy kavarni, hogy nem megy vissza az eredeti? -
Beni2360
félisten
Láttam egy másik termék videót ugyan evvel a soccal és ott csak 5V táp volt.
Ez a 12v több energiát ad le az USB portokra és jobban elvisz egy külső 2.5 vinyót?
Habár a táp mérete nem volt nagyon megnyugtató. Vagy ez nem számít?
Az éjjel ezt találtam egyelőre: Videostrong K1 Plus Specifications
Innen tovább menve találtam valami frissítést hozzá, habár megjegyezte az illető, hogy nagyon ne várjunk a gyártótól további frissítést, ha jól értelmeztem. -
interstate76
addikt
-
interstate76
addikt
Hát jah, nem egy világbajnok. Mindegy, az MK808B Plus helyett megteszi, erre legalább usb to lan átalakítót nem kell aggatni és usb-s hangkártyával a hang-kérdés is megoldódott. Majd ha lesz olyan S905-ös vagy S912-es cpu-s eszköz, amire lesz stabil OE, akkor talán lecserélem, addig biztos marad.
-
interstate76
addikt
Szerintem hozzá lehet adni több gépet is, legalábbis nálam benne vannak a korábbi mini PC-im a Kore és a Yatse progiban is.
OpenELEC alatt nem tudok működésre bírni egy, az MXQ S805-ösre dugott kis 2.1-es hangfalszettet (próbáltam az AV- és az S/PDIF-kimenetet is). A beállításoknál szürke a hangeszköz ("M8audio, S/PDIF out" szerepel ott vagy valami hasonló), nem lehet kiválasztani semmit. Ez nálad is ilyen?
-
interstate76
addikt
Nagyon kösz!
Nekem stabilan fut vele a Kodi, a Digi Online és a Horizon Go is (a vezetékes hálózati tempó szokott ugrálni egy kicsit), de mivel az esetek 99%-ában a Kodi megy rajta, ezért úgy döntöttem, hogy bepróbálkozom az OE-vel. 1 GB RAM-mal megáldott eszközre úgyis ideálisabb választás, ill. én mindenképpen okostelóval irányítom majd, tehát a táv nem fog hiányozni. A Kore és a Yatse nevű alkalmazásokat gondolom ismered.
-
interstate76
addikt
Áááá, köszönöm, de nem! Örülök, hogy működik, én most nem teszek erre semmi mást!
10e Ft volt és tetszhalott állapotból odáig jutott, hogy fut rajta a Kodi, a Digi Online és a Horizon Go, azaz - ha már nincs rá OpenELEC - mindent visz, amire vettem.
Most már csak az M8S-emre kellene egy olyan OpenELEC, amivel nem kék képernyő fogad újraindulás után (egyet már rá tudtam hegeszteni, de minden újraindításnál/újraindulásnál újra fel kellett volna tenni, az meg kicsit fárasztó
), de most nincs kedvem tovább próbálkozni vele.
-
interstate76
addikt
Ezer köszönet, működik!
Én 2.0.4.3-as usb burning tool-lal jártam sikerrel (ez volt meg, nem próbáltam másikkal), 32 bites windows 10-et futtató gépen. A 112K4.img nevű, amiről korábban bazsy_ írt, nem ment fel (igaz, hogy 32 bites XP-s gépen csak egy korábbi verziójú usb burning tools-szal tudtam kipróbálni, de nem hiszem, hogy ez volt a gond).
A végén csak sikerült életet lehelni mindkét klónomba!
-
interstate76
addikt
A vicc az, hogy mindkét téglásított eszközöm esetében tudta az eladó, hogy mit fogok rátenni a készülékre, rá is bólintott (az egyik esetben az eladó küldte a rossz firmware linkjét), aztán amikor kértem volna az eredeti, gyári cuccot, akkor csak pislogtak, hogy azt ők nem tudják linkelni. Az eBay-es becsületére szolgáljon, hogy a visszapostázást is fizeti, ha elküldöm neki, de az alis egy gigantikus nagy gyökér volt: azt kérdezte, miért nem használtam úgy, ahogy volt. Mindezt azután, hogy ő linkelte a fw-t, amitől tégla lett az M8S-em. Mindegy. Mindenesetre szuper amlogic cpu-k ide, sokat szidott windows oda: a dual bootos wintel a legjobb vétel, amit 2015-ben sikerült megejtenem. Ja, nem egészen: az MK808B Plus is nagyon megérte (OpenELEC-et kellett rátenni, hogy jó legyen, de az ment elsőre).
-
interstate76
addikt
Melyik ROM-mal tudod visszaállítani és milyen oprendszeren, ill. hányas verziójú usb burning tools-szal? Csak mert én téglásítottam az enyémet egy OpenELEC-kel úgy, hogy nem tudom visszatenni azt sem, amire korábban írtam, hogy jó. Ha visszaküldöm Kínába, akkor az eladó visszaadja a vételárat és a postaköltséget is, de szívesebben kelteném életre.
Az a baj, hogy annyi mindent próbáltam már az M8S-en és az MXQ S805-ösön, hogy nem emlékszem, mit mivel tettem fel. Ha .img kiterjesztésű, amit linkeltem, akkor valószínűleg így jártam el vele, ha több file található a .zip-ben, akkor pedig így. A 3. opció az, hogy egy működő rendszerre húztam rá az update alkalmazást futtatva android alatt, de ez nem valószínű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest