- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Olvasd vissza, hogy milyen szép nagy arcod volt, amikor minden alap nélkül ironizáltál az értő olvasás cseppet sem nehéz tudományának alkalmazása helyett, és legyen holnap egy konfliktusmentesebb napod!
(#4762) Somatom Részemről over, neked pedig jó szórakozást holnapra!
-
interstate76
addikt
Mind tjnet, mind pedig én EGYÉRTELMŰEN az M8S-re írtuk, hogy droidot futtatva nem kadenciahelyes, ugyanis coreska a linkelt hsz-ek előzményeiben e típus kapcsán érdeklődött. Ha efelett elsőre elsiklottál, az benne van a pakliban, sok a hsz., sokszor kevés az ember ideje, felületesen olvas, stb., de az, hogy utólag is kötöd az ebet a karóhoz, az siralmas.
(#4753) Somatom 20-30e Ft-ért lehet olyan használt Samu BD Playert kapni, amit én is árulok, és ami szinte mindent visz hdd-ről, lemezről és hálózatról is, kadenciahelyesen. Szóval én sem tárolok 50 GB-os filmeket sehol, de ma már relatíve olcsón is van egész jó minőségű médialejátszás, és ha van, akkor miért ne azt venné meg az ember? Szóval én inkább azt mondom, hogy aki kiad 200+e Ft-ot egy nyamvadt TV-re, az etesse már olyan anyagokkal és vegye körül olyan lejátszókkal, amikkel ki is tudja használni. Mindezt nem vitaképpen, csak úgy érzem, máshonnan nézzük ezt a dolgot - ami persze egyáltalán nem baj.
-
coreska
aktív tag
Hogy lezárjam a vitát, senkinek nincs igaza, mert a kérdés igy szólt.Itt már mindenről volt szó openelec, kadencia stb. csak arról nem, ami a kérdés volt. Mégpedig melyik lejászó képes az M8S készülékkel 3DBD.ISO fájl lejátszására. És a kérdés azért merült fel, mert android rendszerrel árulják, és rábiggyesztik, hogy 3D lejátszásra is alkalmas, ami ebben a formában mint kiderült nem igaz.
-
törölt tag
Egyértelműen hitvita. Nem hiszem, hogy képes lennék 50GB -ot elpazarolni egy vacak filmre, amikor másfél gigán is elfér. Ha jól tudom, akkor 60 -as képfrissítésű a droid. Szvsz. a filmből egy 30fps verzió pont jó lesz. Ha meg nincs olyan, akkor lesz...rom a kadenciát. Számomra elég vicces, hogy valaki ennyit áldoz szabad tárhely kapacitásra, 3D TV -re, X.1-es hangrendszerre és pont a lejátszót akarja húsz Forintból "megúszni".
-
Lifeforce
őstag
Az a baj, hogy bántásnak veszed, pedig nem az.
Már jó sokszor kitárgyaltuk, hogy nem a készülékekkel van a hiba.
Bármennyire is szeretnéd, hogy az android jó legyen, sosem lesz az amíg Google nem változtat az elképzelésein, vagy ki nem rúgják a projekt managert.
-
interstate76
addikt
Nem emlékszel jól. Úgy kezdődött, hogy az M8S-ről volt szó, arra írtam, hogy OpenELEC alatt tudja csak a kadenciahelyes lejátszást és hogy állítólag vannak olyan lejátszók, amik androidot futtatva is képesek erre, ill. tjnet is az M8S-ről írt.
(#4728) envagyok Az S905 - OpenELEC kombóra én is nagyon kíváncsi vagyok!
-
envagyok
veterán
A himedia impressive engine-re gondoltam.
Mindenesetre ez az amlogic topic
És akárki akármit mond, a Stock android nem támogatja jelenleg az alkalmazások belüli refresh rate váltást. Tehát a himedia, bfs, stb. megoldása az mókolás. Tudom, mert nekem volt. Alapvetően nem gond, ha vki médialejátszót akar, mert azt tudja.
De nekem mind a nas eléréssel, mind a pvr kliensekkel gondom volt.Az amlogic és raspberry pi cuccom openeleccel meg csak teszi a dolgát, nincs semmi problémám.
Ps. Szerintem himediás hozzászólásokkal inkább a himedia v az android fórumokban kell jelen lenni.
-
Lifeforce
őstag
Sajnos nem egészen így van, és a kadenciahelyes lejátszást is sokan félreértelmezik.
Most ne menjünk bele a számolásokba, de a lényeg az, hogy nem minden esetben pontos a frame, így az android nem tudja rendesen követni. (Az androidos hardver/szoftver részéről pedig inkább nem is írok semmit, sokan ismeritek a véleményemet.)
Erre sajnos csak a linux és a win képes.
Bár nem fogod észrevenni a 24 és a 23.xxx közötti különbséget (kizárt), ennek ellenére nem pontos.
Viszont ebből kiindulva az OpenElec igen, ám ott nincs asztalra lehetőség.
Egyrészt bosszantó, hiszen linuxnak van arm támogatása, tehát egy laza XFce simán elférne.
A Kodi asztalként (X) működik linux alatt, tehát amibe éppen bejelentkezel, azt tudod használni.
Nem értem ennek a lehetőségnek a kihagyását.
Sőt, tovább megyek.
Én az egészet nem így csináltam volna meg, hanem dual boottal, így egy linux asztal esetében magad is tudnál telepíteni programokat.
Ha egyszer nagyon lesz időm, lehet megpróbálkozok egyel.
Sajnos a kernelek forgatásában már nem vagyok profi, így számomra nehéz lesz. -
Boxi88
őstag
Az egy kicsit drágább kategória mint az MXQ S805
Szerintem nincsenek nagy elvárásaim az MXQ S805-el kapcsolatban (bár lehet, hogy nem jól mértem fel a dolgokat), így feltenném a kérdést amit vásárlás előtt kellett volna:
Megfelel e nekem az MXQ S805 ezekre(?):
- fullHD filmek nézése
- netezés
- torrent
- 4TB-os vinyók kezeléseHa igen, tudnátok e ajánlani hozzá valami jó romot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest