- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
Extracsaba #6866 üzenetére
A Linuxos változatot én szedtem össze a Pipora és a Wintelre is.
Megvan az USB telepítője is, megígértem, hogy kiteszem, de azért várok még ezzel, mert a WiFi és a BT nem megy vele, ahhoz kernelt kell forgatni.
Én megtettem, de majd kitalálok rá valamit, hogy közkincsé tudjam tenni kernelforgatás nélkül.
(32bit UEFI miatt vannak a problémák ami miatt nehéz telepíteni) -
interstate76
addikt
válasz
Extracsaba #6861 üzenetére
Tehát egy usb - mini usb kábeled van. Akkor arra van szükséged, amit linkeltem. A Wintelhez biztosan kell. Én ilyeneket használok. Ez itt még olcsóbb.
(#6864) Arolotifar Komoly fogyasztó vagy!
Idénről vagy tavalyról tudsz olyat, ami kevésbé felkapott de azért jó sorozat? Mint pl. korábban a Jericho, a Survivors vagy a Rubicon.
-
Beni2360
félisten
válasz
Extracsaba #6857 üzenetére
Hát ahhoz a rövidebb kábelhez oda viszel egy 5v töltőről áramot esetleg egy usb hosszabbítóval,
Megelőztek de inkább 2x mint 1x sem. -
interstate76
addikt
válasz
Extracsaba #6857 üzenetére
Akkor azt mondd meg, hogy milyen kábelt használsz hozzá! Y kábelből is többféle van (mini, micro és normál usb-s).
Az Y kábelt úgy használod, mint egy normál kábelt külső hdd-hez, csak pluszban a "rövid leágazásnak" adsz külső tápot mondjuk egy mobiltöltő és egy usb apa - usb anya kábel segítségével.
(#6858) csabi63 Hasonlóképpen!
Csak sajnos kevesebb sorozat fér bele - de azért igyekszem!
-
interstate76
addikt
válasz
Extracsaba #6852 üzenetére
A Wintel W8 vagy a Wintel Pro a te géped. Szerintem.
A külső vinyót nem feltétlenül kell lecserélni ahhoz, hogy külső tápot adj neki. Nekem van usb 3-as "egybeépített", de annak is van a házán tápellátáshoz szükséges bemenet, ill. Y kábelt is adtak hozzá, meg van 3 noti vinyóm külső házban, amikhez szintén Y kábelt használok (mondjuk eBay-ről rendelve a külső házzal együtt sem került annyiba, mint a linkelt helyen a kábel külön). A te külső HDD-d pontosan milyen típusú?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Tizegynehany torrentet elvisz az s802 is, közben a filmlejatszas is belefér, de nagyonnagy bitrataju filmeknél, főleg bd isonál (sok torrent közben), hogy kevés neki az usb2-es hdd sebessége, be-beszaggat. Ha nem megy közben a töltögetés, akkor nem emlékszem ilyenre (de lehet, hogy volt, csak nagyon ritkan).
Böngészés az csak nyögvenyelősen megy, meg sem közeliti az asztali gépes szintet. -
junkpod
veterán
válasz
OMG! 3-4 film naponta?
-
interstate76
addikt
válasz
Extracsaba #6849 üzenetére
Itt a topikja. Többször is írtam róla, nemrég itt is említettem. Röviden összefoglalva: az androidos része az eddigi legjobb droidos rendszer, amivel találkoztam, pedig volt már a kezemben jópár eszköz, a wines részét pedig Tixatival a letöltések, Plex Média Szerverrel a megosztások menedzselésére használjuk, továbbá - Kodit, VLC-t és MPC-HC-t használva - médiaplayerként is funkcionál. Emellett nagyritkán böngészgetünk is rajta, ill. korábban pár játékkal (pl. GTA III, Tropico 3, AoE III, Half-Life, Crysis) is kipróbáltam.
Külső vinyót mini PC-n sosem használok táp nélkül. Vannak ellenvélemények, de szerintem nincs igazuk.
Ha csak Kodira kell, akkor inkább olyan eszközt vennék, amire van OpenELEC.
-
Lifeforce
őstag
válasz
Extracsaba #3936 üzenetére
Ha van rá, biztosan...
-
tjnet
aktív tag
válasz
Extracsaba #3908 üzenetére
Szerintem hívd fel az urat és kérdezd meg.
-
Lifeforce
őstag
válasz
Extracsaba #3900 üzenetére
MXIII-at.
Most hozok belőlük, vagy geekbuyingon vedd meg.
Részemről az M szériát kifuttatom, mert rossz irányba haladnak. -
tjnet
aktív tag
válasz
Extracsaba #3902 üzenetére
Én is ajánlok neked valamit link:[link]
Én is tőle vettem garancia és számla.
-
Janaboy
veterán
válasz
Nem akarok nagy butaságot mondani, de szerintem ezen menni fog, de majd inkább a többiek mondják biztosra:
[link] -
headhunter
addikt
válasz
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3896 üzenetére
Bakker
-
törölt tag
válasz
Extracsaba #3894 üzenetére
Azt nem állítom, hogy minden részét kenem-vágom, de a lényeg sztem az a bizonyos "adress". Ez hexadecimális formátumban adja meg a .bin -ek elhelyezkedését. A 3188 -asoknál is mindíg azzal kellett kezdeni, hogy az eredeti ROM -nál ki kellett olvasni ezeket a memóriacímeket. Ha ezek nem stimmelnek, akkor összekeveredik az egész és error -ba fut a betöltődés. Minden eszköznél adott, hogy az egyes összetevőknek pontosan mettől, meddig kell betöltődniük. Amlogicon még nem néztem. RK -n a dmesg parancs kimenetéből kiolvashatóak ezek az infók.
Szerk:
Így már tényleg nincs jelentősége. -
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3894 üzenetére
Haat ezt most elpasszolom..az u-boot orig az egyertelmuen u-boot.bin szeeintem...de az spl azt nem tudom..de nem biztos h ezzel erdemes jatszani mert lehet h meg tovabb rontasz..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3890 üzenetére
Innetől csak jó lenne az UART bekötés hogy látható legyenek a történések..más opciót már nem tudok..
-
tjnet
aktív tag
válasz
Extracsaba #3890 üzenetére
Akkor passz.
-
tjnet
aktív tag
válasz
Extracsaba #3887 üzenetére
Esetleg próbáld meg nem HDMI-vel csatlakoztatni hanem az AV csatlakozóval.
Ezzel ki lehet szűrni a HDMI hibát.
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3883 üzenetére
Sajna nem és többen is kérdezték, hogy kell img-t csinálni egy adott romból, de válasz nem jött rá..
tjnet: Elvileg lehet..de az is lehet, ha a bootcardmakerrel u-boot.bin-elt SD-re felmásolt rom simán működne..kérdés, hogy a romot, hogy kell rádobni..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3874 üzenetére
Egyszerűen azt nem értem, ha synarral ugyanazon boxotok van, hogy nem jó az a rom, ami neked van!
Synar, Csaba: a NAND-on lévő típusszámot írjátok már le ide pls..
-
törölt tag
válasz
Extracsaba #3872 üzenetére
Sorry! Akkor az valóban ROM hiba. Mellesleg, pont az ilyenek miatt nem éri meg ilyen kütyüt külföldről beszerezni. Van 220V és itt van nekünk Lifeforce.
Szztem nincs akkora árrés, amennyiért megérné kockáztatni, hacsak nem tuti a forrás.
-
törölt tag
válasz
Extracsaba #3863 üzenetére
Csak jelzem, hogy annak más oka is lehet (pl. hibás EDID, vagy nem egyező felbontás). Custom ROM -okban szokták orvosolni az ilyesmit, de klónra nehéz custom ROM -ot találni. Ezen kívül, lehet HDMI kábelhiba, vagy másik HDMI input a TV -n.
-
synar
őstag
válasz
Extracsaba #3868 üzenetére
A fotó szerint a felső sorban jobbról számolva a 17-18. A két lyukat egy lapos csavarfejjel zártam össze, ahogy már leírtam korábban. Ennek csak addig van szerepe, amíg a pc felismeri az eszközt. utána el kell távolítani, akkor nem áll le 4%-nál.
-
synar
őstag
válasz
Extracsaba #3864 üzenetére
A 17-18-as pint zártam rövidre és a két jumper lyukat kötöttem össze, ahogy már korábban is írtam. Az infrás távirányítót nem próbáltam, mert BT-set használok az működött vele. de csak addig kellett amíg a gyári zip-et feltelepítettem.
Találtam a net-en egy képet, ami olyan mint az enyém: -
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3863 üzenetére
Gyanús, hogy a tied valami hw hibás és ezért nem megy!
Nem írja, hogy sikerült neki, csak hogy próbálkozott vele..Amúgy pls próbálj már tömöríteni a hozzászólásokat, nem kell 3-4, írd egybe őket!
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3859 üzenetére
Moroboro?
Le lehet szedni a ragasztást is, csak marha óvatosan kell csavargatni..meg persze kellene vmi alkohol szerűség majd a maradék letisztításához, különben nem fogok látni, hogy mi van alatta..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3857 üzenetére
Ezt a TWRP-s módszert kipróbálhatnád:
#3839 -
Extracsaba
tag
válasz
Extracsaba #3850 üzenetére
Ezt elszúrtam
synarnak akartam cimezni
Neked van egy képed az alaplapodról?
Janaboy
Most már kék lámpám sincs -
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3851 üzenetére
Szerintem egyszerűen ennyit írj (nem tudom mikor vetted):
"Dear Seller!
My m8 is not working. Have blue light, but nothing else happening. Can you help me to solve this?"
"Kedves Eladó!
Az m8-am nem működik. Világít a kék led, de semmi más nem történik. Tudna segíteni megoldani?"
Amúgy ha még nem régi és van paypal dispute lehetőség, akkor az lenne a legjobb, bejelenteni, hogy ez egy klón hulladék..
-
synar
őstag
válasz
Nálam is leállt 4%-nál, amíg el nem távolítottam a rövidre zárásokat (ez amúgy csak a kék led-es téglánál kellett), utána újra start gomb és végigment a telepítés. Végül a gyári rom-ot vissza tudtam tenni, most már nem kísérletezek tovább openelec verziókkal, marad így. Amikor nem volt led-em, akkor nem kellett soha rövidre zárni, minden alkalommal felismerte a pc és települt az em9-es rom.
-
Extracsaba
tag
válasz
A távirányitó is működik neked azzal a rommal?
Mármint azzal a rommal amivel visszahozod a készüléket. -
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3828 üzenetére
Próbáljunk valami újat:
[link]Ezt töltsd le, nevezd át recovery.img-re! Egy sima SD kártyára másold (nem kell u-boot.ini stb)..aztán berakod resetet nyomod közben tápot adsz..nézzük van-e történés..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3834 üzenetére
Szerintem azert, h usb-s program tudjon irni a nandra..amugy azt irja h van h 8x-10x is ra kell nyomni ha megall mondjuk 5%nal es az egyiknel elkapja, persze ugy h zarja a 17+18 labata..
-
tjnet
aktív tag
válasz
Extracsaba #3830 üzenetére
Szerintem ez egy klón. Azt hiszem nem nagyon tudok segíteni neked.
-
tjnet
aktív tag
válasz
Extracsaba #3826 üzenetére
A proci fölött milyen írást találsz?
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3813 üzenetére
Haat esetleg olyasmi h nem tudja meghivni a bootmanagert..nem tudok mar mit mondani
-
Extracsaba
tag
válasz
Extracsaba #3812 üzenetére
szerinted ez mit jelent?
failed to call bootm
egy régebbi usb burnerrel is probálom csinálni de a 6. lépésnél ezt irja ki -
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3810 üzenetére
O openelecet rakott fel, de s812es SoCra, a recovery mod nala se volt masabb mint a korabban leirtak..neked a megfelelo bootloader kellene elokaparni..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3802 üzenetére
Szerintem nem lehet, erről abszolút nem írtak..
A Nokia kábel levágása nélkül eléggé körülményes odahelyezni a kábelt..forrasztás nélkül is sajna..
Én egy ideje ilyesmi eszközt használok erre a célra: [link]
-
tjnet
aktív tag
válasz
Extracsaba #3806 üzenetére
Ha ez a készüléked töltsd le először a romot.
Ha abban van u-boot.bin akkor azt rakd a programba.
Utána azt a romot rakd rá. -
tjnet
aktív tag
válasz
Extracsaba #3804 üzenetére
Akkor sd-ről talán fel lehet rakni a rom-ot. meg kell formázni a kártyát az amlogic programjával és bele kell rakni az u-boot.bin file-t. Utána rámásolni a kártyára a: 3 filet.
Nyomni kell a reset gombot és úgy tápot adni a kütyünek. Táp után tovább nyomva a resetet kb 30mp után elengedni és várni öt percet. Ha nem történik semmi se akkor nincs tippem. -
tjnet
aktív tag
válasz
Extracsaba #3802 üzenetére
Ha bedugod a táp kábelt világít a kék led?
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3798 üzenetére
Fő gond, hogy nem találok usb img-et, amelyik m8hoz való..a korábbi img az m8s-hez van..
Az UART azért lenne jó, mert látnánk az agyában, hogy mi történik.. -
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3797 üzenetére
A nokia kábel fejét le kell vágni, kimérni a megfelelő kábeleket (a korábban linkelt kép alapján) és odaforrasztod az m8 boardjához vagy forrasztasz bele tüskéket és utána arra húzod rá..én pl anno csináltam hozzá régi CD-ROM audio kábelből ilyen csatlakozást és a 4 tüskére pont rámegy..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3795 üzenetére
Nincs Skype..
Hogy éred el, hogy ne legyen kék lámpa? A NAND rövid zárral?
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3793 üzenetére
Az USB és HDMI közötti jumpernek az a jelentősége, hogy az első USB-t ne OTG-ként hanem slaveként értelmezze, ezért tudja felismerni a PC, viszont többen is írták, ha enélkül is felismeri a gép, márpedig neked felismeri, akkor annak a rövid zárására nincs szükség..
Amúgy merre laksz? Ha nem messze, lehet jobban betudnék személyesen segíteni.. -
tjnet
aktív tag
válasz
Extracsaba #3784 üzenetére
Ahogy a Janaboy által linkelt képen van úgy van nálam is.
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3789 üzenetére
Ezt nem értem, bedugni hova?
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3787 üzenetére
Korábban említetted, hogy van Nokia CA-42-es kábeled..ebben 3 kábel van..egy a GND egy TX és egy RX kábel..
Ezen a képen látod: [link], hogy hol van az UART csatlakozás az M8-on..na most oda kellene forrasztanod vagy tenned a lábaknak megfelelően a kábelt..a 3.3v lábat nem kell bekötni..
utána mehet a putty, ahogy korábban leírtam..ilyetk ellene látnod:
[link]Nokia kábelnek itt a lábkiosztása: [link]
A színek eltérhetnek, de kimérheted a lábak alapján egy multiméterrel, hogy melyik melyik.. -
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3780 üzenetére
A soros csatlakozásnál kösd be a lábaknak megfelelően a kábelt..a 3.3v-ot szerintem elhagyhatod nyugodtan, mert úgyis kap áramot az eszköz és szerintem ilyenkor nem kell..
Aztán letöltöd a Putty progit, megnyitod..
Felül átállítod a Serial-ra, megadod a sorosport számát pl COM3, a sebesség legyen mondjuk 115200.
Baloldali menüben megnézed a Connection -> Serial beállításokat ott Databits: 8, Stopbits 1, a többie none legyen..legalábbis nekem régen az Asus médiaplayert így sikerült megcsinálni
Aztán OPEN..
Adsz kraftot a boxnak és nézed, hogy történik-e valami..ha nem akkor próbálni kell a sebességet csökkenteni..57600, 9600, 4800.. -
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3781 üzenetére
Akkor még próbáld már meg ezt légyszi:
[link] itt a fw..ez elvileg k200-hoz van.
1. Törölj mindendt az SD-ről.
2. A rar-ban lévőt másold a kártyára.
3. Nyiss a gépeden egy Notepadot, másold bele ezeket a sorokat:
--update_package=/sdcard/k200-ota-20140722.zip
--wipe_cache
--wipe_mediaMajd mentsd el a kártyára 'factory_update_param.aml' néven.
4. Három fájlnak kell lennie a kártyán:
k200-ota-20140722.zip
factory_update_param.aml
recovery.img5. Tápot húzd ki a boxból, tedd be az SD-t.
6. Nyomod a resetet, közben áramot adsz és addig tartod, amíg elvileg nem látod a recoveryt a képernyőn. Ez maximum 12 mp-en belül meg kell történnie..tjnet: Ez esetben, akkor lehet félreértettem valamit a fórumon..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3778 üzenetére
Én értem, hogy látszólag milyen romod van, de van olyan, aki leírta, hogy m8-at rendelt amiben ugye s802 soc van, de amikor lebontotta a hűtőt, akkor látta, hogy m8s-e van (s812-vel)..innentől megint más romot kell babrálni..márpedig a panelről eddig leírt dolgok alapján (pl nincs pin kivezetés az USB+HDMI között), elég gyanús, hogy s812-esed van..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3774 üzenetére
Az SD kártyás recoverynak mennie kell, ha a bootcardmaker-el csináltál sd kártyát, ennek az a lényege, hogy onnan tölti be a recoveryt, majd elvileg felismeri a kártyán lévő romot és kezdi telepíteni..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3771 üzenetére
Próbáld ezeket a fw-ket is:
[link]A soros csatlakozás az eszköz jobboldalán (persze nézőpont kérdése), feliratozva van elvileg..RX-TX-3.3V-GND
Továbbra is erősen ajánlanám, hogy vedd le a hűtőbordát és nézd meg a rajta lévő típust!
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3768 üzenetére
Puttyhoz kell egy eszkoz, mint a regi nokia kabel, asszem ca42..
Akkor csak m8s romot kell keresned, csak lehet masikat..regebben linkeltem egy freaktab hozzaszolast, ott volt vagy 10* rom..vegig kellene probalni oket.. -
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3765 üzenetére
Én úgy vettem ki, hogy sokat számít az időzítés..tehát ha túl hamar leveszed a rövidzárat a NAND-ról, akkor nem fog végigmenni..próbáld kivárni a 30 mp-et! Amúgy még lehet egy kört futni az rs232-putty témával, ott legalább látod, hogy mi történik..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3763 üzenetére
Hát jó kérdés..még a recovery.img csak-csak megvan, de a bootloader.img-t nem találom..
Amúgy még annyit írt, hogy a tools-ban van egy másik u-boot bin, ami nem a bootcardmaker.rar-ban van, azt is érdemes kipróbálni..Szerk: Sajna a link, amit megad a bootloader.img-hez azt már nem él..máshova nem osztotta meg..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3761 üzenetére
1. Szedd le az amtoolst
2. Töltsd le az 'én' (mármint az eredeti hsz szerzőjétől) recovery.img-et és a bootloader.img-et a másik topicból
3. Nevezd át a bootloader.img-t u-boot.bin-re.
4. Indítsd el BootCardMakert.
5. Válaszd ki az SD kártyát (biztosra menj, mert tönkreteheti a HDD-t is!!)
6. Kattints az igenre, hogy formázza és particionálja.
7. Katt a megnyitásra (open) és töltsd be az átnevezett u-boot.bin-t.
8. Katt a készítésre (Nyomj a Startra ha feljön a format dialóg)
9. Töltsd le a 'finless 1.8' fwt, ha még nem lenne meg.
10. Másold rá az SD kártyára az alábbiakat:
em8_finless18.zip
factory_update_param.am
recovery.img (ez a másik topicból)
u-boot.bin (ez pedig a korábban a bootloader.img-ből átnevezett)
11. Távolítsd el az SD kártyát.
12. Helyezd az M8-ba a kárytát és tartsd legalább 30 mp-ig nyomva a recovery pint (ne aggódj azért, ha nem jelenik meg semmi a képernyőn), majd várj 5 percet azért, hogy a flashelés végbemenjen, ha minden rendben van, akkor automatikusan újraindul.
13. Ha semmi se történik, akkor ugyanezt csináld me, azzal kiegészítve, hogy a NAND 17+18-as lábát rövidrezárod, aztán reset gomb és áram neki.Eredeti forrás: [link]
Ha jól értettem, akkor itt találod az img-ket: [link]
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3758 üzenetére
Sikerült valamit elérni?
-
synar
őstag
válasz
Extracsaba #3758 üzenetére
Az nagyon maszek megoldás volt, ráállítollam egy kis csavart a lapos fejével lefelé, ami összeérintette a két pontot.
-
synar
őstag
válasz
Extracsaba #3756 üzenetére
Kellett hozzá egy jó nagyító aztán egy biztosítótű hegyét dugtam a két érintkező közé, emellett kellet a jumper is az usb mellett.
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3752 üzenetére
Ez a leírás nagyban hasonlít a második leírásommal..a toolsban lévő bootcardmaker.rar-ban pedig ott az u-boot.bin is..
Így egyszerűbb elérni: #1660
Szerintem az rs232-es rész elhagyható..lényegében az csak a monitorozás miatt kellene..gondolom számolni kell pár mp-et aztán elengedni..
Viszont a lényeg, hogy nem magán a nandon kell összeérinteni hanem mellett lévő üres(?) részen, akkor ez volt a belejelölés a korábban közzé tett képen.. -
synar
őstag
válasz
Extracsaba #3753 üzenetére
Az volt a könnyebbik eset. Pc-ről az USB burning tool segítségével, a Em9_ap6330_2g8g_150203_usb rom-mal.
Most, hogy volt led és úgy lett tégla, végül sikerült a rövidre zárás után felismertetni a pc-vel, így már ment újra a fenti módszer. -
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3750 üzenetére
Akkor probald a masik eljarast..nincs mar nagyon otletem
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3748 üzenetére
Probald megnyomni a resetet kozben vagy addig tartani a rovidzart, amig nem ismeri fel a tool..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3746 üzenetére
Vissza kell számolni
Amúgy meg lehet meg kellene nézned a SoC-od típusát..a hűtőborda alatt..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3744 üzenetére
Melyik fwt probaltad? Jo lenne megtudni, h melyik SoC van a tiedben..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3741 üzenetére
Ahogy felismerte a burn tool, leveheted.
Az uboot.binről ennyit ír..szerintem azt a burnbootcard programban kell betölteni..és ő teszi rá!?
Nem kell elvileg 3. kéz, mert az USB-HDMI közti pinre kell elvileg egy jumpert tenni..ha nincs kivezetés, akkor meg egy vezetékkel összeforrasztani..De szerintem jobban jársz ha ez első leírással próbálkozol, az sokkal egyszerűbb
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3738 üzenetére
A SoC a központi processzor, azért SoC, mert minden eszköz ebbe az IC-be van integrálva!
Azt írta a srác, hogy nem kell azt rövidre zárni, először azzal próbálta, de lejjebb írja, hogy utána megcsinálta anélkül is simán..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3736 üzenetére
Akkor nézzük mit írnak:
1. Tölsd le innen az Amlogic USB Burning Toolt [link]
2. Innen a frimwaret. [link]
3. A NAND memórián rövidre kell zárni a 17-es és a 18-as lábat!
4. Utána az első usb-be bedugod az A-A usb kábelt és a burning toolnak érzékelnie kell, hogy ott az eszköz.
5. Ha megtalálta a program, akkor le kell venni a 17+18-as láb összekötését..szerintem érdemes valami csavarhúzóval rövidre zárni.
6. Mehet a flashelés.Annyi érdekesség van a történetben, hogy a leírás szerint az adott box bár M8-nak volt címkézve, mégis M8s volt (tehát s812-es SoC volt benne)..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3734 üzenetére
De ott irja a megoldast, probaltad a szerint?
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3731 üzenetére
Linkeld pls ahonnan a kep van..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3729 üzenetére
Ugy latom h a kepen jelolik is h mit h merre, szerintem meg kellene nezned a forumot ahonnan ezt a kepet linkelted..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3727 üzenetére
Esetleg par kepet feltehetnel..
-
tjnet
aktív tag
válasz
Extracsaba #3722 üzenetére
Esetleg táp kábel nélkül próbáld meg, hogy csak usb kábelt dugsz rá. Nálam az m8s-nél így sikerült.
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3720 üzenetére
Probald amit irtam korabban, a linken levo fweket probald egy ures memoriakartyara kitomoritve ramasolnines mehet ezva resetes modszer..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3717 üzenetére
Kihuzod a tapot, nyomvatartod a resetet es bedugod, aztan szamolsz 2ig es elengeded a resetet.
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3713 üzenetére
Mintha azt olvastam volna, h ugy kell bedugni h nyomod a resetet es akkor keresi az fwt a kartyan..
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3704 üzenetére
Egy memoriakartyara...
-
Janaboy
veterán
válasz
Extracsaba #3700 üzenetére
Ha van led, akkor ezt próbáld meg: [link]
-
törölt tag
válasz
Extracsaba #3693 üzenetére
Vegyél egy HDD tápot és nézd meg, hogy hány Amper van ráírva! Azt vond ki abból, amit az M8 tápján látsz! A maradék jut az M8 -nak. Hát ez a baj. Meg kell várnod, amíg kifejlesztik a perpetuum mobile -t és a kínaiak beépítik az Androidos kütyükbe. Addig marad az aktív HUB, vagy a külön tápos HDD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mini-ITX
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest