- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
BD-E8500-asom van: minden ráeresztett anyagot kadenciahelyesen visz, és 35 GB-os mkv-k sem okozzák neki a legkisebb gondot sem. Az, hogy szépen felskálázza a DVD-lemezeket és szintén szépen megszólaltatja az audió CD-ket, hab a tortán. Médiaplayerként verte az összes, eddig általam próbált mini pécét, pedig jópár darab megfordult a kezeim között.
Az, hogy egy E szériás Samu BD Player nem játszik le DLNA-n keresztül semmit sem rendesen, az konkrétan ennek a topiknak az eddigi egyik legnagyobb hülyesége. Próbáltam hálózaton az E-5500-ast is, szépen vitt mindent.
-
mrrr74
aktív tag
Nos, igazad volt, kihagyhatatlan, kénytelen vagyok megvárni amíg olcsóbb lesz az unlock hozzá
Tegnap megérkezett a doboz, kb. 10 nap alatt EU-ból. Épp csak beüzemeltem, egyelőre úgy nézem a G-t küldték, n-es wifivel is tökéletes (nálam azzal kisebb a jelerősség általában), nem is kábeleztem be. -
interstate76
addikt
Köszi, de nekem másik készülékem van, az általad linkelt cuccok nem mennek fel rá.
Nekiálltam próbálgatni a firmware-eket, azok közül sem ment fel semmi, végül újra elindítottam azt, amivel elsőre elakadtam, és rájöttem, hogy ha billentyűzettel nem is tudok kiválasztani semmit a hibaüzenet felett megjelenő recovery menüben (rámenni rá tudtam az összes menüpontra, de az enterre nem reagált), egérrel meg tudom ezt tenni, és az "update from external" (vagy hasonló) menüpontban kiválasztva az SD kártyán lévő romot (M8S+ készülékhez való, így a lanom nem is megy) végül egy működő M8S-t kaptam.
Öszefoglalom, hátha segít valakinek:
És ez a módszer hozott sikert, a fentebb linkelt rommal. Egyszerűen nem tudok jobbat a készülékemhez, sehol nincs olyan, hogy "Vensmile S812 firmware", vagy hogy "M8S XT-S812-V10 firmware", szóval a LAN nem megy, de a wifije olyan erős, amilyet droidos mini pécénél még nem tapasztaltam (a földszinten van a router, az emeleten az M8S, és nemcsak a szint alja árnyékol, de még egy fal is, SpeedTest-tel mégis 30 Mb/s-ot mértem, aminél többet nálam lehetetlen, mert ekkora netem van - majd később kipróbálom a hálózaton belüli írási/olvasási sebességet is).
-
interstate76
addikt
Na, megpróbáltam ezt a módszert, hátha nem kell rövidre zárogatnom meg ilyesmi. Letöltöttem hozzá egy firmwaret, megcsináltam mindet, amit a linkelt oldalon írnak, bekapcsolás után bejött a kis robot képe, aztán kiírta (többek között), hogy:
E:unknown volume for path [firmware_neve.zip]
E:failed to map file
Installation aborted.
OTA failed!
.
.
.Jól sejtem, hogy ez azt jelenti, hogy nem megfelelő firmwaret tettem az SD-kártyára, tehát nem a rövidre zárás elmaradása okozza a hibát? Ha így van, akkor tovább keresgélek hozzá, ha nem, akkor rövidre zárom. A lényeg, hogy nem teljesen halott a készülék, csak szeretném tudni, hogy merre lépjek tovább.
-
tahepa
senior tag
-
interstate76
addikt
Hát, ennek ma este már biztos nem ugrok neki (hulladék vagyok), de ha hétvégén lesz energiám, akkor kipróbálom. Viszont jól működő eszközöm akkor sem lesz, ha sikerül, mert nincs hozzá jó firmware.
(#4415) Janaboy Ezt értem, de ekkora kavarás eddig - tudtommal - egyetlen típusnál sem volt, és most is csak az M8S-nél.
Ezért nem szeretek az Aliról vásárolni (pedig több, mint 20e minősítése van az eladónak). Probléma esetén eBay-en 1 vagy 2 kivételtől eltekintve mindig meg tudtam egyezni egy jó megoldásban az eladóval, Alin viszont sosem ment Dispute nyitása nélkül a reklamáció.
Jól értem, hogy MXIII esetén nincsenek ilyen klón/nem klón problémák, tehát ha jól működő S812-es cpu-val szerelt eszközt szeretnék custom rommal, akkor MXIII-at kell rendelnem?
-
interstate76
addikt
Az enyém így néz ki. Direkt rákérdeztem a hülyeb@rom eladónál, hogy tutira jó lesz-e a linkelt firmware, mert sok a klón. Ja, és még vásárlás előtt arra is, hogy klón-e a készülék, de letette a nagyesküt, hogy nem az. Ahogy az Alit ismerem, a nyakamba varrják a visszapostázás költségét, ha full refund-ot kérek, márpedig az utóbbira hajlok, ha nem tudom újraéleszteni és nem találok jól működő custom rom-ot.
-
mrrr74
aktív tag
Köszi, olvastam, hogy Te is mintha ezt használnád. Vissza lehet térni Androidra?
Kodi a számítógépemen megy az addonok miatt, de azt meg nem látja a TV. Az első ötletem az lett, hogy csak Kodis mediaplayer, viszont ahogy megláttam az Androidosat, egyből eszembe jutott, hogy a kisfiam biztos örülne neki. Ha meg elfut így is a Kodi és .m3u listákat meg tudok etetni vele, akkor inkább Android. -
HENE
aktív tag
Köszönöm!
Ezek szerint sd kártyáról simán mehet az apk telepítése?Jól sejtem, hogy ennek a gépnek vinni kellene a FULL HD videókat is (nem extrém bitrátájúra gondolok) Most valami 14 RC 1v2 van fent. Okozhatja ez a szaggatás?
A hálózat tudja, korábban egy HTPC volt ezen a helyen, ott ment simán minden.Hétvégén elmélyedek benne...
-
kenand
veterán
Klón/nemklón dolgot a hűtőborda alapján lehet eldönteni?
mivel az enyém- akcióban- 44 usd volt, nem kétséges,hogy klónom van.....
Bár ha mehetne az Openelec simán sd-ről bootolva akkor kipróbálnám. De mivel kell a Tarr tv app, egyelőre maradnék az Androidon. Mivel nehéz biztosan jó fw-t találni egyelőre az van rajta amivel jött. Végül is tűrhetően megy vele. -
Janaboy
veterán
Érdekes, hogy ez a rom jó hozzá, akkor tuti nem lehet s802-es..viszont a revízió alapján akkor Csaba-é is s812-es kell legyen..
Extracsaba: Van még egy utolsó ötletem..töltsd le ezt: [link]
Ebből a rombol vedd ki a recovery.img-t, másold egy szűz SD-re és a resetnyomva tart áramot adok verzióval próbáld ki..a HDMI legyen bedugva és kapcsold át a tv-t is! -
Extracsaba
tag
Teljesen ugyanaz mint az enyém
és nálad melyik a 17-18-as pin?
honnan számolod?
De azt 2 lyukat mivel zárod össze ami a usb és a hdmi között van?
Akkor meg sem tudod nézni, hogy működik-e a távirányító?
Mert nekem ugyanarra a romra jön vissza a kék led de a tévén semmi kép nincs -
Extracsaba
tag
Le tudnád lépésről lépésre irni mit csinálsz ha nincs leded
mert most nekem sem ég a lámpa, és a tegnapi napom azzal ment el hogy probáljak lámpát csinálni.
Azzal a rommal amivel te is csinálod most álandóan 4%-nál leáll
eddig pedig sikerült vele kék lámpát csinálni, igaz a képernyő az továbbra is azt irja nincs jel.
Nem lehet hogy a hdmi kimenetem is tönkrement? -
Extracsaba
tag
Le tudnád irni pontosan hogy csináltad a téglamentesitést?
a tápkábelt bedugtad?
Végig rajta kell lennie a jumperen a rovidrezárásnak?
Mondjunk az a rom amivel re csináltad nekem jumper nélkül is felmegy, de nem jó a készülékemhez
mert nem jelenik meg semmi a tévén
másik rom meg megáll 2%nál -
Extracsaba
tag
nekem fekismeri az usbér de nem tud irni a ramra, és mikor nem viláfit a kék led csak akkor ismeri fel, és csak az egyik usbét
command exec:setenv bootargs ${bootargs} a9_clk_max=600000000
[T 6][19:33:56]: load command: setenv recovery_command --usb_burning
[T 6][19:33:56]: write command data to ram failed!
[T 6][19:33:57]: failed ,current step is 3 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest