- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Nem ilyen egyszerű ez. Kellene a modemek típusa (a nem hozzá való modem modul miatt nincs wifi), valamint az eredeti partíciókiosztás, memóriacímek szerint. Ezek hexadecimális értékek és az egyes partíciók kezdetét és hosszát definiálják. Ha ezek nem passzolnak, akkor nem indul el a ROM. Ha olyat teszel fel, amiben a bootloader is rosszul van megadva, akkor utána már semmi sem indul el.
-
RVR400
veterán
-
-
DoItYourself
addikt
amlinuxmedia.com - az oE szekcióhoz regisztrálni kell
-
interstate76
addikt
-
-
törölt tag
Szerintem Finlesseken "tanulj"! Sok kütyün használtam (az M8 -on is Finless van annak ellenére, hogy nem rá való és ezért bukom a kékfogat, meg az infrát) és sztem átgondolt, jól összerakott ROM -ok. Ezt a dupla recovery -s megoldást is Bob -tól láttam először. A build.prop -ból is kettő van. Alapértelmezett az általa moddolt, de az eredeti is ott van, átnevezéssel aktiválható. Továbbá, telepítési és használati útmutató a ROM zip -jében, megjegyzések a build.prop -ban, stb. Szvsz. profi munkákat ad ki a kezéből, néha értékes extrákkal. Pl. RK -kon az egérgörgős nagyítás, vagy a Wimo, mint rendszeralkalmazás (sajnos, AML -en ezek nem működnek).
-
w.miki
veterán
Én pedig BangGood-ról vennék.
Ha újra vennék... legmegbízhatóbb bolt mostanában.
De egyelőre nem vennék semmit, már 2x megszívtam.
Szerintem ezek az androidos boxok még nincsenek kiforrva.
Ha egy olcsó telefont rá lehetne kötni a TV hátuljára, és távvezérelni, sokkal jobban járnánk, min ezekkel az akadozó kütyükkel.
A Geekbox tetszik, de már a geekbuying-gal is megszívtam.
Esetleg az RPi jobb lenne Kodi-ra, de nekem kell az Android, így az nem jön szóba. -
GZoli7
senior tag
TomTop ugyanazt a klón klónját adja, mint bárki más az ebay-ről.
Próbálj keresni Beelink márkájút, talán az az eredeti, de még ez sem tuti. Azonban ezekre szokott lenni ROM, támogatás.
Az sem biztos, hogy abban nincs v1....v133., stb.
Nem egyszerű és senki nem ismer itt több tíz félét, hogy pontos képe legyen.
Esetleg aki kereskedik vele... -
coreska
aktív tag
Valószínű, hogy nem eredetit árul, de nekem is tőlük van az M8S, és használható. Annyi van, hogy 3DBD.ISO lejátszása csak 2D-ben megy. Egyébként meg senki nem tudja megmondani előre, hogy melyik az eredeti. Szerintem más más alkatrészekből készülnek, ezért nem mindegy, hogy milyen firmware kerül rá. Nekem a médialejátszás nem elsődleges funkció, ezért az eredeti firmwareval használom. Ha így megfelel, nem kell félni tőle. Az én alaplapom M8 V8_1, és van hozzá eredeti firmware.
-
interstate76
addikt
Én azt hívom eredetinek, amihez van használható fw, ill. amire gond nélkül felmennek az itt található OE-verziók. Ez nem egy általános definíció, de jobbat nem tudok.
Az meg a klón, amit ha megrendelsz és meglátod, hogy pl. v10 (vagy egy bárányka) szerepel az alaplapján, akkor rájössz, hogy talán soha nem lesz rá használható fw-ed. Aztán vagy kisegít valaki, aki az ugyanilyen alaplappal szerelt gépén kipróbált 200 fw-t és az egyikkel sikerrel járt, vagy nem. Vagy kipróbálsz te is 200-at és mindegyikkel megúszod a végleges téglásítást, vagy nem.
Linkeljek fw-t? Parancsolj.
Az előző hsz-ben leírtam az ajánlott rendelési helyeket.
(#6714) mexel Azt érdemes venni, aminek tetszik a hardvere és amihez van cfw. Az S905-ösökhöz még nem igazán voltak, amikor - pár hete - utoljára keresgéltem, márpedig a gördülékeny szoftver legalább olyan fontos, mint az erős vas.
-
interstate76
addikt
A fw-rel történő mókolás amlogicos mini pécé vonalon olyan szinten nehézkes, amilyet én még egyetlen telefonnál és mini pécénél sem tapasztaltam. Rengeteg a klón és nem kompatibilisek a fw-ek, azaz hiába veszel pl. M8S-t, van belőle legalább 10 féle és csak akkor tudod meg, milyet kaptál, ha szétszeded és megnézed az alaplapot. Láttunk már olyat is, amin nem verziószám volt, hanem egy bárányka.
De tényleg!
A rendelésre leginkább ajánlott helyek (de nem tudom garantálni, hogy itt nem futsz bele klónba): Geekbuying, Gearbest és 200Volt.hu.
Én egyébként azt tapasztaltam, hogy MXQ S805-öst néha olcsóbban kapsz webshopban, mint az eBay-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest