- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjnet
aktív tag
Szerintem neked egy Medi8er kellene venned az tökéletes média lejátszó. 44500Ft. Mindent tud.
Ha mellette másra is akarod használni akkor rakj össze egy HTPC-t több SSD kell bele több indítási lehetőséggel(Dual BOOT)
PL: 1. LINUX-KODI, torrent stb (vagy Windows)
2. Android
3. OpenelecIgaz ha 4K lejátszást is akarsz nagyon izmos gép és VGA kártya is kell bele Blu-ray olvasó stb... Ez így kb 250000Ft
Nem kevés pénz. Persze a fogyasztásról még nem is beszéltünk. -
interstate76
addikt
Új BD Playerek vannak 20e Ft környékén, amik médiaplayerként is megállják a helyüket. Használtban olyat is kapsz ugyanebben az ársávban, vagy kicsit többért, ami merevlemezes és vagy dvb c/t tuneres, ill. még jobb képminőséget biztosít.
Egyszerűen nem értem, mit akartok ezektől a kis droidos gépecskéktől. EZERSZER leírtuk, hogy akinek médiaplayer kell, az vegyen célhardvert. Ha netezni is akarsz, akkor 10e Ft alatt vehetsz a célhardver mellé egy MK808B Plus-t és kész, 30e Ft-ból van egy tök jó médiaplayered, ami még a lemezeidet is lejátssza, ill. tévézhetsz is rajta, ha akarsz, plusz egy olyan mini pécéd, ami veri tudásban a legokosabb okostévét is. Miért kell csodát várni 15e Ft-os, dzsunkákon összegányolt kis kínai ketyeréktől?
-
coreska
aktív tag
Az az egy lehetőség lenne, de az van amit itt írtam.
-
coreska
aktív tag
Milyen firmwaret használsz?
Az én M8S készülékemen KOT49H.20150827 test keys van fenn eredetileg.
Ha visszaolvasol a Hz váltás megoldható androidon, de viszont az igazi 3D playback sajnos nálam sem működik.
VidonXBMC-vel a TV nálam átvált 24HZ-re és 3D-be, de viszont kép nincs csak hang, majd lefagy teljesen. -
Beni2360
félisten
Egy 3840x1080 nagybitrátás MKV pl. pont ugyanúgy kell kinézzen mint a bluray..
A half más tészta.- hát én pont erről írtam MKV 3D half és a 3D ISO közti különbségről.
Én 3D MKV filmet csak half-ba láttam.
Mind két film bitrátája 25456 kb és mégis más az iso.
Még valami ezek nem média lejátszók, hanem mini pc-k.Mindig ezt hangoztatják. -
Beni2360
félisten
A kodiba meg a VidonXBMC is lehet állítani a váltást de én eleve az androidba állítottam be a 24 értéket.
Magától nem váltott át.pedig az androidnál volt olyan, hogy 1080p-50 és akkor aktiválódott a legfelső automata lehetőség, de nem váltott. Mivel a filmet többsége 23.976 körüli én a 24-est választottam és akadás nélkül vitte az MKV és bd iso filmeket is. 3D nekem kellett a TV váltani 3D-re ezt tudtam kihozni belőle. De eltettem és eladom, mert vettem egy 3D blu Ray lejátszót és mindent visz. ISOkat meg kiírom újraírható lemezre vagy a laptoppal összekötöm a TV . Meg kell, hogy jegyezzem a 3D mkv és az eredeti 3D ISO közt ég és föld a különbség.Én is próbálkoztam vagy egy hétig de most a családé az idő, úgy hogy most egyenlőre a fórumozást is mérsékelem.
Kellemes ünnepeket és jó éjt.Ui: nincs pixel csík telt színek, stb
-
Beni2360
félisten
Hát nekem se volt a gépen az elején flott, a 4K nem ment és nem volt az igazi.
Csináltam egy gyári vissza állítást és már működött a 4k lejátszó és persze feltettem a KODI legújabb változatát. és még próbálkoztam, vagyis telepítettem a VidonXBMC_V14.2.1.apk progit és így együtt működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged