- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
Új hozzászólás Aktív témák
-
guesswho620
csendes tag
Köszi mindkettőtöknek a választ!
Abból gondoltam hogy klón, hogy MXQ pro néven egy egész más, bár nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkező eszközre találtam a legtöbb találatot, egyedüli különbségként csak annyit láttam, hogy az enyém gigabites.
Lassúság: egér kurzor rengetegszer akad, lagol. Store-ból egy csomó appot nem sikerül telepíteni, mert félóra telepítgetés után egyszercsak elszáll a play app, pl Facebook. Chrome használhatatlanul lassú, kifagy, viszadob launcherbe folyamatosan. Már egy andry birds is folyamatosan szaggat, illetve menet közben kidob launcherbe. Úgy általánosságban az egész rendszer borzasztó lassúnak érződik.. Kodi szépen elfut rajta, ott még nagyon kevés problémát tapasztaltam, de azon kívül bármi mást használni borzasztó élmény.
Megpróbálom szétkapni, megnézni, és az alapján keresni hozzá firmware-t.. ha ebbe az irányba indulok, segítetek nekem, hoyg elboldoguljak a cserével? Mint mondtam régen nem okozott gondot ROM-ok fel le dobálása, de az már 3-4 éve volt, nem tudom azóta mennyit változott az androidos világ.
Interstate, firmware-t merre felé keresgéljek? az alatt, hogy mielőtt hozzányúlnék a jelenlegihez, arra gondolsz, hogy ne akarjak abba beletenni, vagy kivenni? Vagy hogy értsem?
Eladót már kértem, hogy adjon fw linket, de gondolom ha már ő rakta rá ezt a fost, nem fog sokkal jobbat adni, vagy rosszul gondolom?
Beni, review az enyém, igen..
-
Beni2360
félisten
válasz
guesswho620 #6196 üzenetére
1: Honnan veszed, hogy klón? - Mihez képest klón?
2: Miben nyilvánul meg a lassúsága?
3: Te írtad azt a hozzá szólás ahol vetted a gépet? -
interstate76
addikt
válasz
guesswho620 #6196 üzenetére
Sztem 2 opció van:
1. Szedd szét, és ha találsz az alaplapon valami beazonosításra használható infót (pl.: "S905-v08-2016.01.10"), akkor ez alapján keress hozzá fw-t, még azelőtt, hogy hozzányúlnál a jelenlegihez. Ez az egyszerűbb és - remélhetőleg - gyorsabb út.
2. Írd meg az eladónak a problémát, ill. azt, hogy ha nem tud segíteni, akkor kénytelen leszel visszaküldeni, de ha linkel neked egy szuper fw-t, akkor mindenki boldog lesz visszaküldés nélkül.
2/A) Ha nem hajlandó segíteni, akkor fordulhatsz az Alihoz partial refund-ért, mondván, hogy az eszköz csak korlátozottan használható, az eladó pedig nem segít. Ez a legrosszabb opció, mert valószínűleg azt fogják mondani, hogy visszaküldheted, de tiéd a postaköltség.
2/B) Ha segít, akkor pedig nyeregben vagy, mert vagy jó lesz, amit linkel, vagy ha téglásítja az eszközt, akkor ő tehet róla és full refundot kell fizetnie. Utóbbit Alin nem kicsivel nehezebb érvényesíteni, mint eBay-en, de nem lehetetlen.
-
guesswho620
csendes tag
Sziasztok,
egy s905-ös klónnal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Igaz, hogy csak 1 giga, de ahhoz képest is nagyon lassú, és azon gondolkodtam, hogy egy ROM csere segítene-e? Régen droidos voltam, nagyjából képben vagyok, de ha egy kis olvasnivalóhoz irányítanátok a következő témákban, megköszönném:
- pillanatnyilag fent lévő ROM lementése, hogy vissza tudjam pakolni ha kell
- ebből vezérlők kinyerése (pl távirányító), és belefőzése más ROM-ba
- ROM csere téglásítás nélkülMennyire, és miben specifikusak ezeken a boxokon a ROM-ok, ha véletlenül rosszat teszek rá, vissza tudok térni korábbira?
Illetve légegérrel kapcsolatban még egy kérdés: be lehet vajon úgy állítani, hogy a kurzor poziciója az egérhez képest mindig abszolút legyen, tehát legyen egy nulla referencia állása az egérnek, amikor a kurzor pont középen van? Borzasztó idegesítő, hogy úgy kell "visszarángassam" időnként a kurzort, ha értitek miről beszélek...
köszi előre is
-
Sanzaa
senior tag
válasz
clava01 #6193 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Meg is rendeltem így egy usb gamepadet ebayről.
TV Boxnak meg [EZT] néztem ki. EU-s raktárból, 2GB RAM, 8GB háttértár, Amlogic S812 Quad Core, Mali 450 és Bluetooth 4.0. 73 dollárért. Ha spanyol raktár, akkor nem megy már erre semmilyen plusz költség, ugye? Ár-érték arányban jó ez a cucc? -
törölt tag
válasz
clava01 #6192 üzenetére
Én ezt használom a telóimon és a miniPC -imen is:
Servers Ultimate Pro. -
clava01
csendes tag
Sziasztok van egy mxiii boxom ha rá kötök usbn egy vinyó t, van olyan alkalmazás amivel egy kis mini felhőt lehet belőle csinálni? Inkább csak képek mentese szinkronizálás.?
-
Sanzaa
senior tag
Sziasztok!
Tervezek venni majd egy droidos tv boxot vagy eu stockból, vagy itthonról használtan (2GB ram a minimum feltétel, esetleg van valakinek eladó?) A kérdésem az lenne, hogy USB-s gamepadeket kezelnek-e ezek a kütyük? Volt egy korábban, de nem volt alkalmam kipróbálni. Ilyen ebayes 2500 Ft-os gamepadekre gondolok. Unokaöcsémnek lesz majd. -
törölt tag
válasz
Martinitius #6188 üzenetére
Nekem M8 -van, amin egy nem rávaló romot használok. Ezzel nincs IR, tehát távirányító sincs. Eddig nem éreztem a hiányát. Évek óta egér/bill kombót használok a miniPC -imhez, nincs szükségem külön távirányítóra.
-
Bandus99
őstag
válasz
Martinitius #6188 üzenetére
Lehet egérrel irányítani
-
törölt tag
válasz
Martinitius #6185 üzenetére
Nem tudunk olyanról, amit ne támogatna.
-
csabi63
senior tag
válasz
Martinitius #6185 üzenetére
Az első kérdésre nem tudom a választ.
Vezeték nélküli billentyűzet + egér jól működik vele. Pillanat alatt felismeri, azonnal használható. -
Martinitius
tag
Van itt olyan, aki MX III-G nevű készüléket használ? Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e rajta másik (valami normális) launchert futtatni? Mert hallottam olyanról, amelyiken ez le van tiltva. Elsősorban Google Now launchert szeretnék rá. Lévén, hogy még vásárlás előtt állok, előbb gondoltam utána járok ennek.
Másik kérdésem pedig, hogy bármilyen vezetéknélküli billentyűzet + egér kombót támogat?
A választ előre is köszönöm! -
ftibor
csendes tag
Csak egy kérdés a megnyugtatás kedvéért: Kodi backuphoz elég ha lementem az alábbi könyvtár tartalmat?
\sdcard\Android\data\org.xbmc.kodi\files\.kodi\ -
baranorbi
csendes tag
Sajnos nem működik, leállítás helyett csak lefagy a box, mint a többi playről letöltött 'shoutdown' appnál is.
De igazából az lenne a cél hogy a gyári távszabályzóval ki és be is tudjam kapcsolni a boxot, mint ahogy az egyes MXIII-as készülékeknél működik is.
Valahol a romban kellene módosítani valamit hogy ne csak a képkimenetet kapcsolja ki és be.
Tud valaki segíteni ebben? -
-
DoItYourself
addikt
-
macchi856
újonc
Dicsértesék!
https://www.wish.com/c/567cfd965ff12c4838f0887e
Mi a véleményetek erről a készülékről..
Eddig egy ilyet használtam: http://www.iamm.co.kr/eng/index.php?m=2&s=83
Le szeretném cserélni..
-
baranorbi
csendes tag
Sziasztok. Esetleg abban tudna valaki segíteni hogy MXIII esetében a boxon lévő gombra és a távirányító power off gombjára ne csak a képkimenetet kapcsolja ki hanem magát a boxot?
-
Ciccuka
veterán
válasz
interstate76 #6161 üzenetére
Ezt megnéztem jó lett volna, de elfogyott EU-s helyről.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
interstate76 #6171 üzenetére
Az éjjel még 3 db volt kb 23h-kor kosárba raktam és amikor megvettem 12.45h akkor is még 3 db volt.
-
GZoli7
senior tag
válasz
Beni2360 #6169 üzenetére
Semmit nem tudok a készülékről.
Csak az adatokból tudok számolni.
Egyenfeszültség esetén P=U*I. 12V*1A=12W.
Ebből nem derül ki, hogy mennyit bírnak az USB portok, csak az, hogy elég a készüléknek az 1A.
Azt, hogy mekkora stabilizált 5V-ot tud leadni, ki kell próbálni. Én legalább 1A,5V (5W)-ra tervezném, ami a mai 2,5"-os HDD-knek elég. Viszont nem én tervezem.
Az USB 2.0 500mA, az USB 3.0 900mA, de simán tudhat többet. Ez csak a szabvány szerinti minimum. Sok alaplap tud is többet, hogy töltsön eszközöket, stb.
A táp méretéből sem lehet túl sok következtetést levonni, bele kéne nézni. -
Beni2360
félisten
Láttam egy másik termék videót ugyan evvel a soccal és ott csak 5V táp volt.
Ez a 12v több energiát ad le az USB portokra és jobban elvisz egy külső 2.5 vinyót?
Habár a táp mérete nem volt nagyon megnyugtató. Vagy ez nem számít?
Az éjjel ezt találtam egyelőre: Videostrong K1 Plus Specifications
Innen tovább menve találtam valami frissítést hozzá, habár megjegyezte az illető, hogy nagyon ne várjunk a gyártótól további frissítést, ha jól értelmeztem. -
Beni2360
félisten
válasz
Megrendeltem egy db majd meglátjuk mit tud.
-
Beni2360
félisten
válasz
Azért érdekes, hogy ez a Ki Plus TV Box 12V-os 1 A , táppal működik.
-
interstate76
addikt
válasz
Ciccuka #6155 üzenetére
Semmiképpen. Vagy azt vedd, amit Milka 78 javasolt, vagy pl. ez itt kiszállítva kb. 50 USD, de nem tudom, vannak-e már rá custom romok. Utóbbi egy újabb CPU-val van, de éppen emiatt bizonytalanabb dolog is megvenni, mert még nem ismertek az esetleges gyerekbetegségei.
-
Ciccuka
veterán
Ezt milyennek találjátok? Beelink X2 H3 Mali400MP2
-
Lifeforce
őstag
válasz
DoItYourself #6153 üzenetére
Gyanítom lehal majd.
Az s812-nek is azért nem csináltunk külön témát, mert a hazai piac nagyon kicsi.
Simán megfér egy témában csak maga a processzor család.
Úgy is egy nagyobb forgalmú témába fognak beleírni, ezért is olvad sokszor össze az s802, és a Baytrail téma. -
DoItYourself
addikt
Indítottam egy új topikot az Amlogic S9xx kütyüknek.
-
Jozsó
tag
Van nekem ez a gagyi M8S-em. Végül is kábelen lett bekötve, az szuper. Sajnos úgy tűnt, hogy az S802-esek esetében gyakori hiba, hogy a Kodi nem tud leállítani egy filmet majd újra elindítani, illetve beletekerni sem tud.
A legújabb viszont már hibátlanul csinálja. Tud beletekerni, meg minden. Ráadásul ébren tartja a bluetooth-ot, ami korábban probléma volt (22 másodpercenként mexakadt, ha pause volt).
Most már csak annyi a baj, hogyha a Kodi fut akkor a cucc nem kapcsol ki teljesen. Remélem ezt még majd javítják.
-
Bandus99
őstag
Tudatlan kerdes
MXIIIG kutyum van. A beallitasokban csak azt talaltam, hogy 30 perc utan kuldje el aludni a kutyut. Azt, hogy sose, nem talaltam. Ezek alapjan miutan kikapcsolom a TVt gondolom fel oraval lekapcsolja magat.
Hogy tudnam ezt kivedeni? Torrentre melyik klienst hasznaljatok ezzel a kutyuvel? Izles dolga, vagy van ajanlott kliens? Ha elkezdek torrentezni rajta, elofordulhat hogy a kikapcsolas gondom is megszunne?
Nezzetek el nekem, ha nagyon egyertelmu dologra kerdezek ra, de en meg most ismerkedek ezekkel a kutyukkel. Amire hasznalom eddig, Horizon Go pl arra nagyon tetszik, csak a program vezerlese nehezkes kicsit a taviranyitoval a sima TVhez kepest. -
remex
tag
Tegnap megjött az MX64, eddig jók a tapasztalataim vele
Mióta átvariáltam egy kicsit az otthoni hálózatot, a 120 Mbit-es UPC-s netemen a gigabites kütyük (Minix X8H Plus és MX64) hozzák a 120 Mbit-et, az MXIII pedig kb. 80 Mbit-re megy fel a Speedtest alapján.
A Wifi az MXIII-nál nálam is gyalázatos, a Minix kb. 40 Mbit-et tud, az MX64-et még nem nagyon teszteltem. -
vlevi
nagyúr
válasz
drogery #6139 üzenetére
220 voltos M8N gépem van, 120-as net, amiből a kütyü csak a 100-at tudja kihasználni, mert az m8-ban nincs gigabit. De a 10mbyt/sec letöltés rendszerint megvan.
Egyszer volt gondom, router cserénél, qmikor belassult. Ki kellett kapcwolni a routeren a hw nat-t, ettől helyrejött minden. -
pcbrr
csendes tag
válasz
drogery #6139 üzenetére
Szia,
Én többek közt pont erre használnám ( a lejátszáson kívül), de wifi nyűglődés miatt kissé nehézkes.
Etherneten keresztül, 4-5 mb a max, leginkább 1-3mb-vel megy, amikor épp működik oké kb ugyanez a sebesség wifin keresztül is. Nekem volt korábban régi single core Gbox, 1GB rammal, ott picit lassabb volt a letöltés max 3 mb, viszont érezhetően megakasztotta a gépet, ha ment rendesen a letöltés, az MXIII-nál ilyet nem éreztem.
-
drogery
tag
Sziasztok,
akik torrentre is használják a kütyüket, milyen letöltési sebességet tapasztalnak usb-s hdd-re?
-
pcbrr
csendes tag
Sziasztok,
Továbbra is szenvedek a jó kis MXIII piros 4k feliratú dobozzal, 2G/8G verzió, android 4.4.2-vel
Amlogic S802 1.2GHZ Quad Core (Cortex-A9)
Powerline adapteren kereszül lassú a net, úgyhogy maradnék a wifinél, ami viszont nem megy rendesen
. wifi router gipszkarton fal mögött kb 5 méterre a doboztól.
Egy idő után belassul, pl torrent megy 2-3 mbittel majd egyre lassabb, végül 1-2k-val
, majd leáll, wifi ki be kapcsolás után, hol jó hol nem, amikor megy akkor rendes sebességel jön az adat. Wifi ikon néha narancssárga színnel jelenik, ki be kapcsolás után ez is megszűnik.
Nem tudom mit lehetne tenni a wifi javítására, még a "gyári" rendszer van rajta, nem piszkáltam semmit. Milyen firmwaret lenne érdemes felölteni, van-e valami tanácsotok, ami esetleg megszünteti ezt a hibát?
Maradnék az androidnál az mvideo player pro-t használom amit megszoktam már, kodival nem tudtam megbarátkozni.
-
DoItYourself
addikt
válasz
DoItYourself #6072 üzenetére
Lesz, ami lesz alapon rendeltem egyet a Geekbuying-tól, 62 € lett a vége + majd áfa, ha ideér. A Gearbest-től akartam 60 €-ért (hétvégén flash sale, vagy mi volt), de mire feltoltam ma a zsét a paypal-ra, már 70 € volt az ár.
-
lacko6
senior tag
Hi.
Meglett az MXPlus hat a reset gomb fake.
Openelecet fel tudok tenni ugy hogy az sdt brlerakom es reboot recoveryt nyomok androidbol? -
interstate76
addikt
-
Kodek, vagy optimalizálatlanság az oka.
Nem melegszik túl én az MXII-G-t telibe fújattam egy 12 centis ventivel és úgy is előjött a hiba androidon és openelcen is teljesen mind1 volt.
Viszont találtam egy moddolt Openelecet azzal jó lett az 50 gigás teszt filmem lefutott akadás nélkül.
-
GZoli7
senior tag
válasz
interstate76 #6132 üzenetére
Én is így vagyok. A minimális követelményeket kielégíti.
Mondjuk eleve a hálóba vettem, csak filmet nézni kodival.
Azt hiszem, ha komolyabb igényeim lesznek, mindenképpen HTPC-t építek.
Ezekkel majdnem mindenki szív, azt lehet olvasni.
Stabil Oe-re ott a WETEK, igaz csak s805/s812. -
interstate76
addikt
Hát jah, nem egy világbajnok. Mindegy, az MK808B Plus helyett megteszi, erre legalább usb to lan átalakítót nem kell aggatni és usb-s hangkártyával a hang-kérdés is megoldódott. Majd ha lesz olyan S905-ös vagy S912-es cpu-s eszköz, amire lesz stabil OE, akkor talán lecserélem, addig biztos marad.
-
HENE
aktív tag
Valahogy sikerült feltennem klón M8S-re egy Openelecet.
A LAN és a távirányító nem működik, a LED-ek fordítva működnek.Wifi és légegér OK. Légegérrel ugye nem lehet bekapcsolni, de a ki és bekapcsolást elvégzi a TV a HDMI-n keresztül. Elég használhatónak tűnik.
Továbbra is van akadás/megállás a nagyobb bitrátájú filmeknél, de időben később következik be, mint az Android alatt. Lehet ez is melegedés? Vagy a használt kodek miatt? Csak egy sorozatnál tapasztaltam.Merre induljak el?
Egyébként megdöbbentő, hogy az Openelec milyen kevés erőforrást használ...
-
GZoli7
senior tag
válasz
interstate76 #6129 üzenetére
Az az egy az OTG-s. Ugye éleszteni is csak arról lehet.
Elég vacak kütyü ez, nem túl nagy támogatással... -
GZoli7
senior tag
válasz
interstate76 #6127 üzenetére
Ezt nem tudom, este kipróbálom.
Csak HDMI-vel van a hálószobai tv-n.
Megtaláltam a kore-ban, tényleg hozzá lehet adni. Majd kipróbálom. -
interstate76
addikt
Szerintem hozzá lehet adni több gépet is, legalábbis nálam benne vannak a korábbi mini PC-im a Kore és a Yatse progiban is.
OpenELEC alatt nem tudok működésre bírni egy, az MXQ S805-ösre dugott kis 2.1-es hangfalszettet (próbáltam az AV- és az S/PDIF-kimenetet is). A beállításoknál szürke a hangeszköz ("M8audio, S/PDIF out" szerepel ott vagy valami hasonló), nem lehet kiválasztani semmit. Ez nálad is ilyen?
-
GZoli7
senior tag
válasz
interstate76 #6123 üzenetére
Akkor a te géped szerencsésebb példány.
Ismerem az említett programokat, de kényelmesebbnek tartom a saját távot.
A nappaliban lévő számítógépet+projektort viszont kore-al kezelem. Azt hiszem nem lehet beállítani két gépet rá.
Esetleg kombinálhatnám a yatse-vel. -
Gemein
csendes tag
Hali Mindenki!
Van egy MXIII (2GB/8GB) box-om és piros leddel nem indul el. Egy romot próbáltunk feltenni rá, mikor belefagyott az elején és azóta nem indul, csak a piros állapotjelző megy.
Nem tudtok valakit, lehet akár szerviz is, ahol megoldják a dolgot? Esetleg olyan valaki, aki olyan romot tudna rávarázsolni, amivel kezeli a gamepad-okat?Előre is köszi mindenkinek!
By:
Gemein -
interstate76
addikt
Nagyon kösz!
Nekem stabilan fut vele a Kodi, a Digi Online és a Horizon Go is (a vezetékes hálózati tempó szokott ugrálni egy kicsit), de mivel az esetek 99%-ában a Kodi megy rajta, ezért úgy döntöttem, hogy bepróbálkozom az OE-vel. 1 GB RAM-mal megáldott eszközre úgyis ideálisabb választás, ill. én mindenképpen okostelóval irányítom majd, tehát a táv nem fog hiányozni. A Kore és a Yatse nevű alkalmazásokat gondolom ismered.
-
GZoli7
senior tag
válasz
interstate76 #6120 üzenetére
Örülök, hogy neked működik jól. Nekem kevésbé.
Vagyis csak kodit használok rajta, feltettem a legújabbat és a vidon XBMC-t is, mindkettőt bezárogatja rendszeresen.
Emiatt én is OE-t használok már, egy külön usb-s távval (legolcsóbb kínai), nem minden billentyű megy, de nagyjából el lehet vele lenni.
Itt a cucc.
Van leírás is hozzá, de nekem nem akar menni a táv megoldása.
remoteconf file már megvan, de nem tudom hová kéne másolni, mert nem az a file szerkezet, amit írnak.
Nem nagyon segítőkész a tag, aki leírta... -
válasz
shelbygt #6113 üzenetére
Melyik kell?
Tronsmart MXIII Plus new firmware 106L1_151029
Ez a legújabb tudtommal én ezt ajánlom, próbáltam én is.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #6111 üzenetére
Látszik, hogy nem vagy régi topiklakó. Az MK802, 808, 908, S802 -es topikok végigkövették a miniPC -k fejlődését, de eddig még soha nem járt egyikben sem moderátor úgy, hogy nem közakarattal kértük meg valamire. Ezekben a topikokban mindíg azok voltak a szabályok, amikben a topiklakók megegyeztek.
-
Bandus99
őstag
válasz
DoItYourself #6107 üzenetére
Csendben megkérdem mi lett volna a helyes magatartás?
Nyit neki egy új topikot és ott belinkeli hogy érdekes konfig? -
törölt tag
válasz
DoItYourself #6107 üzenetére
Így legyen ötösöm a lottón! Biztos voltam benne, hogy nem fogod megállni!
-
törölt tag
-
lacko6
senior tag
Hi.A hofokot a kodiban hogy nezitek?Vagy van valami bevalt app?
-
törölt tag
válasz
SzlobiG #6098 üzenetére
Az az evolúció következő foka.
Anno a kütyüknek nyitották (nyitottuk) a topikokat, de ez nem volt tartható. Amikor jött az M8, akkor kértem Lifeforce -ot, hogy ne M8 topikot nyisson, hanem S802 -t. A fene se gondolta volna, hogy még ez is túl szűk lesz. S8xx kellett volna. A 9xx -et már nem venném bele, mert az egy köv. generáció, aminek különbözhetnek a jellemző tulajdonságai, problémái.
-
Sirjames73
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest