- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
-
kenand
veterán
válasz
Milka 78 #3989 üzenetére
Még mindig a legjobb sima filmnézésre (usb hddről, lokál hálóról- upnp/samba) a wd live. Sok lejátszó volt már nálam az asus oplayől a playon hd-n át az androidos kütyükig. Nincs semmi extra pl kodi, max youtube. De film nézésre a legjobb. Minden hókuszpókusz nélkül egyszerűen csak lejátszik mindent, pedig már 4-5 éves...
-
nimfas
addikt
-
nimfas
addikt
válasz
Milka 78 #2771 üzenetére
melyik az?
Interstate76 : [link] itt írtad, hogy max 10W... Nem kötekedés képpen....
http://www.techspot.com/review, de én sehol nem találtam a rendszer fogyasztását 23-25 W alatt... Az 365 nappal számolva 200kWh....(23/1000(kW)*24óra*365nap) olyan 10eFt durván évente. Megjegyzem 8eFt a havi villanyszámlánk.... Csak a HTPC hogy menjen a torrent (amire bőven elég a fele, vagy kevesebb fogyasztású picto "nas"-om)
-
-
törölt tag
válasz
Milka 78 #2602 üzenetére
Biztos, hogy hasznos. Nem azért nincs rajta gyárilag ilyen, mert nem lenne hasznos, hanem azért, mert megdobná az árát. A 808 -asok óta megy ez a hűtő moddolás és bizony, némelyiknek jót tett. Igaz, hogy azok még 45nm -esek voltak és ha a gyári 270MHz körüli értékről feljebb toltad a GPU -t, akkor kifolyt a panel a kütyübölől. Ugyanez a GPU a 28nm -es 3188 -ban már 500MHz -en ment. Ott a stabilitás miatt volt hasznos a plusz hűtés. Nálam a 802 -es atom stabil, soha nem volt váratlan összeomlásom (mármint olyan, ami nem vmi nyakatekert kísérletem miatt volt). Igaz, hogy nem vagyok gamer és csak 720p -t kezel a kütyü.
Hogyan tovább? Vízhűtés? -
remex
tag
válasz
Milka 78 #2425 üzenetére
Mi a konkrét problémád a Kodi-val?
Nem vagyok benne profi, mert annyi funkciója van, hogy szerintem az 1 %-át sem használom, de pl a feliratok kezeléséhez én beállítottam az opensubtitles.org-ot felirat kiegészítőt és gombnyomásra eddig minden filmhez letöltötte a megfelelő feliratot... -
vlevi
nagyúr
válasz
Milka 78 #2381 üzenetére
Az ékezetes okosítást úgy kell megoldani, hogy a beállításokon belül a nyelv és bevitel menübe belépsz, rákattintasz az alapértelmezettre. Ott bekapcsolod a fizikai billentyűzetet, és az android billentyűzetet.
Ezután a fizikai billentyűzet résznél a magyar nyelvet ráállítod. Nekem így minden működik, egy Hama Uzzanoval.
Többféle billentyűzet is fel van itt sorolva, érdemes mindegyiket beállítani magyarra. -
remex
tag
válasz
Milka 78 #2368 üzenetére
Az hogy a Play szerint mi kompatibilis és mi nem az csak egy dolog, nekem is rengeteg app van fenn, ami szerinte nem kompatibilis.
Sőt van olyan app is, amelyiknek a korábbi verziója (pl. TV GO, Horizon Go) jól fut, az újabb meg már nem. Mivel én az automatikus frissítést nem szeretem engedélyezni a Play-en, amikor időnként frissíteni akarom a saját alkalmazásokat, az viszont gondot okozott, hogy feljöttek ezek is mint frissítendő appok és nem tudtam rányomni egyszerűen az Összes frissítése gombra. Ennek megakadályozására viszont kiváló megoldás, hogy a feltelepítendő, jól működő régebbi apk-t átfuttattam egy ZipSigner nevű progin, amely olyan szignóval látta le azt, hogy azóta a Play már nem látja és nem akarja frissíteni (sajnos egyéb megoldások, pl. Titanium - Leválasztás a Market-ről nem hozott tartós megoldást a problémára).Ha az Anysoft-ot szertnéd használni, akkor érdemes megpróbálni más módon letölteni és feltelepíteni az apk-t, lehet hogy teljesen jól fog működni.
-
törölt tag
-
kazan23
aktív tag
válasz
Milka 78 #2332 üzenetére
Milka 78
Ellenben azt nagyon nem szereti ha osztozkodni kell a Tabbal a sávszélen/egyazon szobában(TM8C Youtube+GPad 10.1 PH fórumozás=akadozás,80/50-es net).Miért nem csinálsz egypár külön SSID-t a cuccaidnak?
- Milka_78_Tab
- Milka_78_TMC8
- Milka_78_Guest
- Milka_78_Nagyi
stb -
törölt tag
válasz
Milka 78 #2338 üzenetére
PC -n:
Elsőre semmi, be sem jön a felület.
Aztán szól, hogy friisítsem a böngészőt.
Aztán a mittudoménmilyen kiegészítőt (tán Java, vagy Flash volt)Viszont én nem használok PC -t. Meg egy Androidos miniPC -re, SD -ről flashelhető ROM -hoz, legyen már elég ,a miniPC, meg az Android! A NAS -ra sztem nincs ilyen Megaszar kliens, a normál letöltő meg nem jó neki (pedig a Pyload van telepítve, ami elég jó cucc). Androidon Firefox alatt elindul, a fos netemmel pár óra alatt lejön, de a fájl sehol. Se egy ablak, se egy figyelmeztetés, semmi. Marad az Androidos kliens, ami önmagában még kevés, mert kell regisztráció, Mega fiók, mega beleegyezés, hogy elfogadom Dotcom úr adatkezelési elképzeléseit. Mega f...om nem kéne egy nyomorult letöltéshez? A Gdrive -os linket sem tudom bármilyen letöltőnek megadni, de legalább megy böngészőből, áthúzhatom sajátra és webes kezelővel rendelkező letöltésvezérlővel (pl. ADM) is működik. Meg ez egy Google cucc, amit natívan kezel az Android. Nekem még a kliens sincs telepítve. Fájlkezelőből is ugyanúgy elérem a GDrive -os cuccaimat, mintha az eszközön lennének. Na, ilyet biztosan nem tud a Mega. Sőt, sok formátumot a drive -ban, webes felületen is szerkeszthetek és sok kiegészítő is telepíthető a Gdrive -ra. Aztán ott a streamelés. Megáról tudok egyszerű link -kel streamelni?
-
beers
addikt
válasz
Milka 78 #2317 üzenetére
Play nekem is szaraxik!
Wifiről kábelről egyaránt!
Először felraktam a full gappz-t, aztán egy darabig nem is volt vele gond!
Rá 1-2 napra megmakacsolta magát, ekkor rákötöttem kábelre!
Sajnos ez sem oldotta meg! (youtube, netrádió, böngésző tökéletes)
Lassan ott tartok, hogy pc-n apk letölt, sd-ről telepít...... -
doomman
csendes tag
válasz
Milka 78 #1060 üzenetére
Teszt:
TM8
XBMC
[Coalgirls]_Sword_Art_Online_01_(1920x1080_Blu-ray_FLAC)_[A68B77F5]1080p hi10bit anime-t nem képes kezelni a készülék.
HW dekódolásnál: folyamatos a kép és a hang csak a színek nem képes jól megjeleníteni!
SW dekódolásnál: folyamatos a kép jó a szín de a kép szaggat!Viszont ha csak 720p kell akkor tökéletes.
-
Pozitron
tag
válasz
Milka 78 #1054 üzenetére
Kiprobaltam en is, sima M8-al, XBMC-vel NAS-rol lejatszva. Szoftveres es hardrveres dekodolasnal sem esett 24 FPS ala a framrate. Nalam nem akadozott egyaltalan, bar nincs tapasztalatom benne milyennek kell lennie.
géeles: Az fps-t XBMC-ben akkor latod ha bekapcsolod a system/settings/debugging-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest