- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
e90lci
senior tag
válasz
DoItYourself #7318 üzenetére
Szia
Köszi kipróbálom,pénteken. -
kenand
veterán
válasz
DoItYourself #7298 üzenetére
Köszönjük az infot
-
vargalex
félisten
válasz
DoItYourself #7298 üzenetére
Köszi, de közben rábeszéltem a főnököt egy S905-re.
-
GZoli7
senior tag
válasz
DoItYourself #7045 üzenetére
Ahogy elnézem a másik topicot, lenne rá érdeklődés.
interstate76: A rendes márkás, pl.: LG Ledes se nagyon tud 1000 lument, hát még ezek.
El ne hidd, amit írnak, közelében nem lesz a 800-nak sem, de teljes sötétben meccset nézni azért jó lehet.Igen a vásznas témát ismerem.
Oda írni sem merek. Annyiba került a zsír új vásznam, mint egy vödör H499.
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #6992 üzenetére
Én nem tapasztaltam semmilyen problémát. Folyamatosan figyelem a lemez kondícióját, ill. 1-2 évente cserélem az adattároló vinyóimat, továbbá minden fontos dolgom ki van mentve egy olyan külső HDD-re, ami nincs rákötve semmire, csak addig, amíg épp mentek rá - őszintén szólva nem tudok ennél ideálisabb megoldást.
(#6991) Somatom Ezt tudom, de a felhasználók néhanap szeretnének ezt-azt az alap dolgokon felül, és csak azt akartam mondani, hogy olyankor sokkal könnyebb dolga van a mezei usernek egy wintelen, vagy egy kibelezett, alacsony fogyasztású laptopon. Arra vonatkozó statom természetesen nincs, hogy a NAS userek hány %-a küzd az extra funkciókért és mennyi elégedett maximálisan az eszközével mindenféle buhera nélkül, de az utóbbiak minden bizonnyal többen vannak.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #6996 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy az állandó működés egészséges állapot, és az általad említett 3-4 évet minden vinyónak el kell így mennie? Esetleg garanciát is vállalsz mások vinyóira? Vagy, ez netán mégsem teljesen általánosan normális üzemmód, hanem neked van szerencséd azzal a vinyóval? Mert ha az utóbbi, akkor ezt nem ártana hozzátenned, mert sztem az a jó, ha általában törekszünk az optimális használati módra.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #6992 üzenetére
Nem.
-
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #6957 üzenetére
Igen az jó, olyanhoz kell.Azt még nem tudom milyenhez, de mindenképpen Amlogic.
-
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #6955 üzenetére
Köszönöm! Itt akkor megtalálom majd az össze típust amihez van openelec? Akkor regizek.
-
robi1979
aktív tag
válasz
DoItYourself #6759 üzenetére
Azt értem hogy alapból a 8gb kevés, viszont van mellette egy 64gb-s kártyám is meg 2db 2,5"-os 300gb-s vinyóm. A 64gb-s kátyáról nem tud futtatni programokat? Mert a 16gb is qrvakönnyen elfogy, és 64gb-s kártya mellett tök mind1 hogy 8gb vagy 16gb ha tud SD-ről is mindent futtatni?!
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #6759 üzenetére
Nem tudja átpakolni SD kártyára az alkalmazásokat? Vagy az csak custom fw-rel megy a frissebb droidokon?
-
vlevi
nagyúr
válasz
DoItYourself #6664 üzenetére
Gyakorlatban annyi se,legfeljebb erős kozelitessel. 25-26 a max, amivel külső hdd-t írni, olvasni lehet. Az usb3 esetén pedig természetesen a hdd a korlát, de vannak pendriveok, mint pl a sandisk cruzer extreme, amire írni 200 körül lehet. Csak ahhoz meg megint z kell, hogy a gépedről tudjál olvasni 200-al...
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #6664 üzenetére
Csak szemelvény a cikkből és sajnos nem én írtam.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #6636 üzenetére
Miért USB3 -as házba? Már évekkel ezelőtt is csak olyan külső házakat vásároltam, amiken USB + E-SATA port van.
-
djherby
tag
válasz
DoItYourself #6636 üzenetére
Igen ez már bennem is megfordult, előbb-utóbb meg is lesz. Már meg is volt hirdetve (Sharkoon Rapid Case).
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #6421 üzenetére
A MM -ban csak háttértár van, külön ház nincs. Nem vagyok orvos. Nem rendelni akarok, hanem vásárolni. Fél háromkor indulok Nagykátára. Onnan este vissza és szerda hajnalban Németországba. Az belefér, hogy valahova beesek és gyorsan megveszem, de ha nincs ott, akkor nem érek rá várogatni.
-
Lifeforce
őstag
válasz
DoItYourself #6153 üzenetére
Gyanítom lehal majd.
Az s812-nek is azért nem csináltunk külön témát, mert a hazai piac nagyon kicsi.
Simán megfér egy témában csak maga a processzor család.
Úgy is egy nagyobb forgalmú témába fognak beleírni, ezért is olvad sokszor össze az s802, és a Baytrail téma. -
DoItYourself
addikt
válasz
DoItYourself #6072 üzenetére
Lesz, ami lesz alapon rendeltem egyet a Geekbuying-tól, 62 € lett a vége + majd áfa, ha ideér. A Gearbest-től akartam 60 €-ért (hétvégén flash sale, vagy mi volt), de mire feltoltam ma a zsét a paypal-ra, már 70 € volt az ár.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #6111 üzenetére
Látszik, hogy nem vagy régi topiklakó. Az MK802, 808, 908, S802 -es topikok végigkövették a miniPC -k fejlődését, de eddig még soha nem járt egyikben sem moderátor úgy, hogy nem közakarattal kértük meg valamire. Ezekben a topikokban mindíg azok voltak a szabályok, amikben a topiklakók megegyeztek.
-
Bandus99
őstag
válasz
DoItYourself #6107 üzenetére
Csendben megkérdem mi lett volna a helyes magatartás?
Nyit neki egy új topikot és ott belinkeli hogy érdekes konfig? -
törölt tag
válasz
DoItYourself #6107 üzenetére
Így legyen ötösöm a lottón! Biztos voltam benne, hogy nem fogod megállni!
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #6096 üzenetére
Abban S8xx SOC van? Mert ez a topik azokról szól(na).
-
Janaboy
veterán
válasz
DoItYourself #6093 üzenetére
De ha célgépet használsz, akkor ez nem a legjobb topik
-
SzlobiG
félisten
válasz
DoItYourself #6075 üzenetére
Én még nem ezek után.
-
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #6075 üzenetére
Hajrá
-
ribrob
csendes tag
válasz
DoItYourself #6065 üzenetére
Igen ez az ,a távirányíto nem sokmindenre jó max hangerő meg gyors vissza lépés , én wifis egérrel használom azzal könnyen kezelhető
-
SzlobiG
félisten
válasz
DoItYourself #6030 üzenetére
S812 utódja én úgy tudom, tehát jobb mint ami van az MXIII-G verzióba. Erősebb, kevesebbet fogyaszt 64bit.
-
SzlobiG
félisten
válasz
DoItYourself #6028 üzenetére
Felejtős ez, nem hiába 30 dodo lehet még egy sima 1080p-vel se boldogul akadásmentesen.
-
vlevi
nagyúr
válasz
DoItYourself #6026 üzenetére
Igen, az RK3229 új dolog, de a 2magos Mali400 az igencsak múzeumi darab.
Itt egyébként rögtön megvan az a három kérdés, ami bennem is felmerül, ha a Rockchip szót hallom.Rockchip RK3229 and RK3399 32-bit and 64-bit Processors Support 4K 10-bit H.265 and HDMI 2.0
"Past rockchip SoCs are reported to:
– be power hungry
– run hot
– suck at video processing.Anything changed since?"
Annakidején (kb 2 éve?) az RK3288 volt nagyon beharangozva, de aztán sosem jelent meg hozzá (amennyire én követtem a dolgokat) rendes, hardveres videódekódolással működő videólejátszó.
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #6002 üzenetére
Igen, errefelé.
-
tatararpad
őstag
válasz
DoItYourself #6005 üzenetére
Nem hiszem, pont erre van a tvheadend. [link]
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #5995 üzenetére
Igen.
Nálam egy wetek play satos van szerverként üzembe helyezve, és két tévénél két pi veszi a tvheadend szerver streamet.
Persze tudja az androidos tablet, telefon, windowsos pc, stb.
Annyi hogy nálam külön van NAS médiaszervernek samba megosztással, a router tölt le egy második hdd-re, a wetek play a tv szerver.Csak nem tudom hogy ha mindent egybe raknék, mennyire bírná a gyűrődést.
A szomszéd nem egy nagy médiaguru.
Vajon a pi2 vagy az mxq gyorsabb, vagy egyik sem eléggé? -
Lifeforce
őstag
válasz
DoItYourself #5994 üzenetére
Ha tudsz tesztelni HDMI erősítőn is, BD, esetleg 3D anyaggal, nosza rajta
De csak a Béke téren tudod átvenni sajna. -
SzlobiG
félisten
válasz
DoItYourself #5973 üzenetére
720p-re bőven jó akármi vinni fogja még wifin keresztül is.
Lifeforce: Feltettem a romot és hát botrányosan lassú mivel nekem a Kodi számít egyéb sallangok nem így azt teszteltem itt még fél órát se megy a film akadás mentesem, hanem azonnal beakad ahogy indul a cpu terhelés is sokkal magasabb. Amire rájöttem egyértelműen az amlogic dekóderrel van a baj az veszti el a "fonalat" ha kikapcsolom még rosszabb és közel 100%-os a terhelés. Szóval valami a kernel és dekóder hiba lehet nincsen rendesen optimalizálva sajnos, de hát béta romról beszélünk a gyári amivel jött az MXIII ettől gyorsabb volt sokkal.
Teszem is vissza az Openelecet Kodira az a legjobb akinek nem kellenek az extrák csak filmezik nekik is ezt javaslom.
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #5965 üzenetére
Én pedig egy ilyet ajánlok. ÁFÁ-val és vámeljárási illetékkel együtt olyan 28e Ft és buherálás nélkül, out of the box működik a windows és a droid is. Itthon is megkapod, hazai garival, 32e Ft-ért, ha újra lesz nekik raktáron.
Melegedési probléma lehet, ha kis hűtőbordával kapod, de ha a nagyobbal, ami akkora, hogy éppen elfér a dobozban, akkor mókolás nélkül is használható.
Saját, szubjektív tapasztalat: akkora a különbség a Wintel javára, hogy semmilyen körülmények között nem fizetnék 20e Ft felett egyik, jelenleg kapható, droidos mini pécéért sem. A gigabites LAN-t leszámítva a droidos része olyan, vagy jobb, mint az MXIII-G-é, és ott van mellette a rengeteg dologra használható windows is. Egyedül OpenELEC nincs rá (legalábbis tudtommal), szóval ha azt szeretnél, akkor olyan droidost kell keresni, amire van jól működő, stabil verzió.
Továbbá az a helyzet, hogy erről a melegedés-dologról mindig csak a wines dobozkák esetében beszélünk. Én kipróbáltam az MXQ S805-öt android alatt futtatott Kodival, és egy közepes minőségű film lejátszásától 80 °C közelében (!!!) volt a CPU (AIDA64-gyel mértem). MXIII-G-m sosem volt (és nem is lesz), de nem hinném, hogy sokkal jobb a helyzet, és akkor 30-40 GB-os, magas bitrátájú filmekről - amiket a Wintel hiba nélkül és 70°C alatti CPU-hőmérséklet mellett visz - még nem is beszéltünk. Valaki kipróbálhatná az MXIII-G-t, hogy tisztán lássunk!
-
SzlobiG
félisten
válasz
Én nem vagyok elégedett vele pedig már openelec van rajta. Működik a bill itt is.
Ha nem akarsz szarakodni és stabil lejátszót keresel, akkor a Med8er termékeit ajánlom igaz drágább, de nem lesz ennyi bosszúság.
-
Arolotifar
őstag
válasz
Nálam elég stabil OE-vel az MXIII-G. Ha csak médialejátszónak kell, akkor szerintem felesleges az Android.
Ha kell billentyűzet, akkor egy ilyet használok: [link] -
Lifeforce
őstag
válasz
DoItYourself #5963 üzenetére
Igen, az ékezeteket pedig HW keyboard helperrel tudod előcsalogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Metal topik
- Dune: Awakening
- Bittorrent topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest