- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
HENE
aktív tag
Valahogy sikerült feltennem klón M8S-re egy Openelecet.
A LAN és a távirányító nem működik, a LED-ek fordítva működnek.Wifi és légegér OK. Légegérrel ugye nem lehet bekapcsolni, de a ki és bekapcsolást elvégzi a TV a HDMI-n keresztül. Elég használhatónak tűnik.
Továbbra is van akadás/megállás a nagyobb bitrátájú filmeknél, de időben később következik be, mint az Android alatt. Lehet ez is melegedés? Vagy a használt kodek miatt? Csak egy sorozatnál tapasztaltam.Merre induljak el?
Egyébként megdöbbentő, hogy az Openelec milyen kevés erőforrást használ...
-
HENE
aktív tag
válasz
interstate76 #5887 üzenetére
Köszi! Megpróbálom, akkor az 5805-ben linket ROM-ot, aztán majd beszámolok róla, hogy nálam mit alakított.
TWRP-t lehet rá varázsolni valahogy?
Az egyébként SW probléma lehet, hogy egy viszonylag nagy fájlnál (4GB - 1 óra), kb a felénél megakad és csak a hang megy tovább? (lejátszás hálózatról). STOP után szépen folytatja onnan. És ezt a sorozat minden részénél eljátssza. A HW-nek gondolom, azért bírnia kéne...
-
HENE
aktív tag
Már reggel szerettem volna írni, de jobbnak láttam megvárni a csata végét. Vagy legalább a fegyvernyugvást. Ez akkor most már az?Szóval továbbra is a XT-S812-V10 típusú M8S-sel küzdök. Tegnap felimádkoztam rá interstate76 által linkelt módszerrel a kapcsoldó ROMot. Nagyjából azok a hibák jönnek elő, amiket ő is írt.
Érdemes kipróbálni az 5805-ben linket ROMot?
Openelec feltehető rá? Fog működni, vagy mivel klón, ne számítsak rá?
Elnézést, hogy megzavartam a csatározást, de megköszönném, ha tudnátok rá válaszolni.
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam (sajnos) az XT-S812-V10 alaplapú eszköztulajdonosok táborához.
Sajnos jelen állapotában elég használhatatlan. Olvastam, hogy legalább ketten is hasonló cipőben jártok.
Milyen lehetőségek vannak?
A legjobb egy andoridos működő rendszer lenne (a játék miatt), de ha van rá stabil Openelec az is szóba jöhet. Esetleg tudtok ilyenről?Itt olvastam egy módszert a rom felrakásra. Van esetleg más módszer, tekintve, hogy az enyém meg működik? A fogpiszkálós módszer nem működik.
Előre is köszönök minden tanácsot, ötletet!
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Egy M8S készüléken szerettem volna belépni a fogpiszkáló módszerrel a recoverybe. De mindig az Android jönni be. Ez normális vagy bug? Hogy tudnék belépni a recoverybe? Illetve megállapítani a készülék pontos típusát?
Köszi
-
HENE
aktív tag
Korábban írtam, hogy az USB-s távirányító nem kapcsol be (M8S-n). Nos úgy tűnik még is. Legalább is a kék fény pirosra vált és onnan vissza is lehet kapcsolni. Ugyanott folytatja, ahol kikapcsoltam, szóval nem bootol újra.
Viszont az a gondom, hogy a Kodiban pause utáni újraindítás esetén a hang elindul a videó viszont nem. Külföldi fórumokon utánanézve, ezt az USB csatlakozás okozza (a távirányító előtt tényleg nem volt ilyen), viszont, ha a Hardveres gyorsításnál kikapcsolom az amcodec engedélyezését, akkor megszűnik a probléma. (szintén külföldi fórumos tanács).
Kérdés, hogy ront valamit az amcodec kikapcsolása a lejátszáson? (néha mintha lenne egy minimális akadás)
Egyébként és ezt így hogy?
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Egy M8S készülékhez rendeltem egy Mele F10 deluxe airmouse-t. Működik minden, kivéve a TV BOX bekapcsolása. Csak a gyárival tudom bekapcsolni, utána működik az légegér. Ez normális vagy nem? Van valami állítási lehetőség?
Ami még érdekes, hogy a légegéren TV gomb megnyomása az androidos beállításokat hozza elő. Másnál is van ilyen?
-
HENE
aktív tag
Köszönöm!
Ezek szerint sd kártyáról simán mehet az apk telepítése?Jól sejtem, hogy ennek a gépnek vinni kellene a FULL HD videókat is (nem extrém bitrátájúra gondolok) Most valami 14 RC 1v2 van fent. Okozhatja ez a szaggatás?
A hálózat tudja, korábban egy HTPC volt ezen a helyen, ott ment simán minden.Hétvégén elmélyedek benne...
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Ma megérkezett az [MXQ Amlogic S805 ]1GB RAM-os készülékem.
Hálózaton keresztül szerettem volna lejátszani videókat, de mindegyik nagyon lassú, kockáról kockára játssza le.Igazából nem mélyedtem el benne.
Mit kéne ellenőriznem?
Elvileg van hozzá frissebb KODI. Azt, hogy tudom telepíteni?Egyébként elég jó minőségűnek néz ki.
Előre is köszi az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Projektor topic
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest