Hirdetés
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martinitius
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Na így meglett, köszönöm!
(viszont ha ki - be kapcsolom a kütyüt, akkor alapértelmezettként megint csak rejtve marad. Nem lehet valahogy állandóra állítani?)(#6377) interstate76 Az tény, hogy volt szó a navigációs sávról, de nem pont ebben a kérdésben, és még csak nem is ugyan arról az eszközről volt szó, másrészt a launcher lecserelése önmagában nem hozza elő a navbart. Egyébként meg hetek óta rendszeresen olvasom a topikot, így azóta minden hsz-t elolvastam. Én megértem, ha valaki nem olvassa el pontosan a másik kérdését, és úgy szólja le, de azért jó lenne előbb mégiscsak elolvasni.

(#6380) coreska Nekem a navbar kellene, nem a statusbar, meg ahogy nézem, neked 4.4 fut rajta, és az enyémen ezért minden máshogy néz ki.

-
Martinitius
tag
Most jött meg egy MXIII-G, valaki tudna segíteni, hogy hol lehet bekapcsolni alul a navigációs sávot? Nem találom sehol, távirányítóval meg nem akarom használni.
-
Martinitius
tag
Fogalmam sincs mi értelme, de direkt megnéztem az N5-ömön is, és ott is csak a jelenlegi terhelést mutatta.
-
Martinitius
tag
válasz
guesswho620
üzenetére
Szerintem nem kirívóan rossz, bár nem is nagy eresztés ez a pontszám. Viszont 1GB rammal eleve nem vennék semmit, amin Android fut, pusztán azért, mert a rendszernek egész egyszerűen kevés ennyi. És ezen a hiányon nem segít semmilyen másik (droidos) rom.
(#6263) Somatom A pillanatnyi terhelést mutatja ott az Antutu, nem a teszt alattit.
-
Martinitius
tag
válasz
guesswho620
üzenetére
Az elküldéstől számított 5 percen belül lehet csak szerkeszteni, utána nem.
-
Martinitius
tag
Van itt olyan, aki MX III-G nevű készüléket használ? Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e rajta másik (valami normális) launchert futtatni? Mert hallottam olyanról, amelyiken ez le van tiltva. Elsősorban Google Now launchert szeretnék rá. Lévén, hogy még vásárlás előtt állok, előbb gondoltam utána járok ennek.
Másik kérdésem pedig, hogy bármilyen vezetéknélküli billentyűzet + egér kombót támogat?
A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- Android szakmai topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(viszont ha ki - be kapcsolom a kütyüt, akkor alapértelmezettként megint csak rejtve marad. Nem lehet valahogy állandóra állítani?)