- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko6
senior tag
válasz
tatararpad #6047 üzenetére
Akinek megy a vietnámi
-
SzlobiG
félisten
válasz
tatararpad #6047 üzenetére
Igen lesz s905 utódja.
-
dh66e
veterán
válasz
tatararpad #5719 üzenetére
App valóban nincs.Kollégának mivel segédprogramot írt ezért linkeltem neki a bluestarks-ot.Ezen már túl vagyunk nem erre gondolt.
Abból indultam ki hogy aki digit rendel az legalább net+tv-t fizet elő.Igen így nézve két előfizetés kell.
Nekem tökéletesen megy tableten,meg a win 8.1 notin is(BS-al). -
dh66e
veterán
válasz
tatararpad #5696 üzenetére
Nem nagyon értem milyen román appokról beszélsz mert magyar a digi alkalmazása,meg hogy a tv go meddig jutott(ez hogy jön ide
), a D.O-hoz eleve egy előfizu kell a kezdetek óta.
-
dh66e
veterán
válasz
tatararpad #5657 üzenetére
A droid azért kell hogy a két kis lurkó tudjon játszani rajta nagy ritkán. rpi2-t majd magamnak veszek
-
Lifeforce
őstag
válasz
tatararpad #3542 üzenetére
A best szó jelentése pont elég a félrevezetéshez, mert aki nem tud angolul az is tudja mit jelent.
Az ilyenekre pont ugyan úgy ugrom, mint egy olyan linkre, ahol egy kínai eladónál kiírt 32$-os eszközre azt írja, hogy 9000Ft-ért elérhető.
Aztán jön a sírás, hogy ááá megfogták a vámon, és az mindjárt jó esetben 11,5, rossz esetben 12, a legrosszabb esetben pedig meg sem érkezik.
Nem, nem érdekel hol dolgozom, örömmel linkelem hol lehet olcsóbban megvenni a kütyüket, csak az áfát ne felejtsd el rászámolni, biztos ami biztos.
Ha pedig bekéri a vám mi is ez, ne a számláról írd rá, hogy Android mediaplayer, mert az +0,034%, hanem miniPC-t.
A lényeg az, hogy szegény fórumtárs ne szívjon egy vélt vagy valós félrevezetés miatt. -
Lifeforce
őstag
válasz
tatararpad #3538 üzenetére
Mi bizony nem szeretjük, és mindenkit elriasztunk és lebeszélünk róla nyomós indokokkal!
Egyébként pont előtted szóltak hozzá, hogy mennyire jó az 5-ös, és ehhez a tapasztalatomon kívül a Samu note 3-om is a bizonyíték, pedig abban nem 2gb ram van.
Vissza is raktam a régi rendszert. -
törölt tag
válasz
tatararpad #3538 üzenetére
Nekem ebből az jön le, hogy nem sokat tudsz a miniPC -kről és az Androidról. A Tronsmart -ra sincs 5.1 támogatás, csak 5.1 -van. Megveszed, oszt nem működik semmi. Pont ugyanúgy, ahogy eddig az összes ilyen kütyünél. Aztán jönnek az olyanok, mint Lifeforce és megpróbálják orvosolni azokat a hibákat, amiket a Tronsmart -hoz hasonló gyártóknak kellene, de sz...k rá. Szóval, a Lifeforce -hoz hasonlók nélkül b..6nád az 5.1 -es kütyüdet. A miniPC nem teló. Nincs olyan feature, amitől Lollival jobb lenne. Sőt! JB -vel volt eddig a legjobb a miniPC -s használat. A KK már rontott rajta. De, ez nem csak a miniPC -kre igaz. Az Androidban JB -ig tartott a Google mézesmadzagja. Onnantól csak a látványról szól a fejlesztéseket bemutató marketing, miközben egyre zártabb lesz a rendszer, ahogy a Google sorban csukja be azokat a kiskapukat, amik lehetőséget kínálnak a fejlesztőknek arra, hogy eltérjenek attól az iránytól, ami felé a Google az érdekei szerint terelgeti az Androidot.
-
Lifeforce
őstag
válasz
tatararpad #3534 üzenetére
Nem, ilyet nem írok.
Nem személyeskedtem, de ha te annak vetted, akkor valahol érzed a visszásságot!
Linkelsz valamit, amiről azt állítod te is mennyire jó.
Igaz nem csak itthon, de külföldön is már régen eltemették.
Természetesen tiszteljük a véleményedet, amíg azt alá tudod támasztani.
De egyelőre te vagy a második az évek alatt, de lehet 3. aki azon eszközöket keresi, amin 2GB rammal szerelt eszközön, 5-ös android legyen, és csak azért mert.
És amikor megkérdezzük ennek az okát, akkor még annyit sem vagy képes leírni, hogy igen, mert tetszik a gyári boot képernyője.
Mindegy hogy mit, csak valamit adj amiért próbálod azt sugallni az írásoddal, hogy egy 3.2-es androiddal szerelt eszköz rosszabb lehet.
Ennek a fórumnak nem az a célja, hogy vegyél olyan eszközt amin van 5.1 mert szép a beállítás menüje, hanem az, hogy segítsd a hozzászólásoddal mások bizonytalanságát, vagy építsd a közösséget.
Én megtettem, leírtam miért egy nagy fos az android 4.-től felfelé, és mely eszközök támogatottak jobban, és nem a te véleményedet fikáztam, te még is magadra vetted. -
törölt tag
válasz
tatararpad #3536 üzenetére
De én tőled kérdeztem. Liferorce véleményét ismerem. De, ha neked hiányzik az 5.1, akkor biztos tudsz vmi ütős ficsőrt. Erre lennék kíváncsi.
-
törölt tag
válasz
tatararpad #3534 üzenetére
Sajnos, ez nem mindíg működik. Látod, hogy én is normális hangnemben tettem fel a kérdést, de válaszra se méltattál.
-
Lifeforce
őstag
válasz
tatararpad #3527 üzenetére
Szoftevers támogatás?
5.1?
Szerinted az szoftveres támogatás, hogy felhányok valamit, majd felhányok egy nagyobb verziószámot?
A szoftveres támogatás ott kezdődik, hogy Zido x9, ahol havonta van firmware támogatás, és valóban odafigyelnek amit csinálnak.
Ahol van hardveres távkapcsos ki-be kapcsolás, szoftveres EXT támogatás, szoftveres smb, és még vagy ezer dolog.
Vagy töltsek le neked egy MXIII firmwaret, és mutassam meg, hogy az egyik mag inaktív?
Lehet, hogy még a net sebességek sincsenek beállítva rajta, nem hogy még smb meg kutyafüle.
Jah, hogy örülni kell egy 5.1-nek?
Minek?
Annak, hogy tele van hozzáférési jog problémával, vagy annak, hogy egy 2GB rammal szerelt kütyüre húznak egy minimum 3GB-ra tervezett oprendszert?
Vagy annak örüljek, hogy csillog-villog a beállítás menü?
Ne tréfálkozzunk már kérem...
Annak örülnék ha azt mondanák, itt van egy 3.2-es mag, csináljatok vele amit akartok...
Nah annak tudnék örülni, mert arra lenne támogatás.
Arról pedig egyenesen nem is írok, hogy TM.. az az STomato, vagy Tomatoból rengeteg megy el, és eddig 2db készüléket hoztak vissza belőle, de ott sem maga a készülékkel volt probléma.
Az egyik a távkapcsolós volt, a másik egy kijelzős probléma.
A tronsmartokból meg van az irodámban 3 nagy doboz hulladék, gyakorlatilag 50% feletti a meghibásodási rátával.
Szóval akinek tronsmartja van az tegye össze szépen a két kezét, és örüljön
Aki pedig nem hiszi, kérdezze meg satmen fórum társunkat, ő rendszeres látogatója az irodámnak -
törölt tag
válasz
tatararpad #3527 üzenetére
Miben tud többet az 5.1?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest