- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Probalj meg ez alapjan elindulni.
[link]
A lényeg, hogy rootolt készülék kell hozzá. De elötte ki kell olvasnod milyen parancskódok tartoznak a gamepadnál az egyes gombokhoz és az alapján kell készítened egy saját vendor fájlt, amit fel kell töltened a rootolt boxodba. Akkor fogja tudni a boxod értelmezni a gamepadod gombjait. -
Bandus99
őstag
TVGO eseteben nem a telepitesnel vannak a gondok, hanem mikor hasznalni szeretned.
Nekem ez a tapasztalatom. Kiirta hogy kulso kijelzon nem hajlando es a root miatt is panaszkodott.Elvileg itt van hozza megoldas, de nekem sajnos nem sikerult.
Illetve ha fel is teszem a RootCloak modult ott sincs fogalmam mikent is kellene felvenni vele a TVGO progit. -
guesswho620
csendes tag
én is új vagyok Kodiban, vagy korábbi nevén XMBC-ben, korábban csak álmodoztam róla, hogy jó lenne egyszer elkezdeni használni. Ezen a boxon amit vettem minden jósággal előre csomagolva - különböző pluginek, amik friss telepítés után utólag letölthetőek - érkezett. Igen, gyakorlatilag egy ingyenes videolejátszó szoftver, annál azonban sokkal több. Katalogizálja a különböző média típusokat, online szolgáltatásokhoz kapcsolódik, hogy film és sorozat infokat töltsön le a netről - persze ha elég beszédesen van elnevezve a file vagy a könyvtár amiben van, hogy meg is találja az infokat -, vagy épp egy kattintással magyar feliratot tegyél hozzá, és időzítsd, ha véletlen nem passzol. Ezen felül olyan pluginek is léteznek, ahol nagyon profi, nagyon lelkes közösség által aktuálisan tartott adatbázisból nyerve egy klikkel érhetsz el olyan stream folyamokat, amivel a legfrissebb sorozatok epizódjait, vagy mozifilmeket tudsz két kattintással bámulni a nagyképernyőn. Gyakorlatilag ha elég vastag a neted, akkor értelmét veszti szinte a torrentezés, ha populáris - és leginkább angol nyelvű, bár már magyar tartalomból is van sok - tartalmakat fogyasztasz. Zseniális no, kicsit olvass utána, ugorj fejest, nem akarsz nagyon utána máshogy mozgókép tartalmat fogyasztani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crypto Trade
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest