- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Envo_
aktív tag
-
-
Z10N
veterán
válasz
syberia #23546 üzenetére
2x6pin es egy 3-4 hocsoves design mar eleg ket ventivel. Ez nem nagy mutatvany mar vagy 6 eve. Megvarok egy custom dvi/hdmi/minidp vagy in-the-box atalakitosat az eyefinity miatt es dollarbol megveszem, nem szenvedek az itthoni lehuzassal. A tobbieknek is az amazon-t vagy a szlovakokat ajanlom, mert 100k nevetseges a refert meg kezdesnek is, mikozben a gtx1060 mar szivarog.
-
Omli85
őstag
válasz
syberia #23267 üzenetére
Többnyire én is a hárombetűsről vásárolok de ott meg vannak érdekes "pofátlan" akciók.. akció előtt felárazás aztán vissza... mikor alaplapot akartam venni pont akció volt és akciósan 5K-val drágább volt mint előtte pár nappal mikor néztem
. Szóval vannak ott is azért érdekes dolgok nem árt figyelni.
-
törölt tag
válasz
syberia #23267 üzenetére
Nem az hogy szidjuk de amikor vettem a Sapphire Furyt náluk 208 ezer ft volt, a Giga g1 gaming 980TI meg 210e
Miközben Amerikában volt közte 100 dollár eltérés , ez már a piac torzítása szerintem !
Így megvettem 180 ért máshol holott szeretem Ipont.
Ami valakinek jó az másnak meg nem ennyi... -
stratova
veterán
válasz
syberia #23202 üzenetére
Akkor a szokásos AMD féle gyári túlfeszeléshez van szerencsénk, hogy minél több kártya feleljen meg. Az persze ebből nem derült ki, hogy a feszültség emelésével, egyedi hűtővel mennyit bír.
gbors: úgy néz ki marad a Tonga féle 4 SE, ha ez az ábra helyes:
Így már különösen kíváncsi leszek RX 470-re.
-
sutyi^
senior tag
válasz
syberia #21811 üzenetére
Fix felbontáson renderel a különböző FS profilok, majd leksálázzódnak. a monitorra ahol az adott felbontás nem elérhető.
Firestrike Performance - 1080P
Firestrike Extreme - 1440P
Firestrike Ultra - 4KHa teszem azt otthon csak FHD monitorod van akkor Extreme és Ultra esetében is nagyobb felbontáson megy a rendes és a számítások, te viszont a monitorod natív felbontására visszaskálázva kapod a képet.
-
válasz
syberia #21322 üzenetére
Sőt, ha jól nézem, alacsonyfogyasztású (<120W) szegmensben az AMD odacsapott, uis a zöldek egyelőre (sajnos) várnak a 1040/50/60-nal. Nettó vga teljesítményben pedig a 480 tuti jobbnak néz ki, mint a 1060, a 460 pedig nem lesz gyengébb a 1040-nél - bár ebben a szegmensben többet számít, hogy milyen csatik vannak a kártyán, mint a gpu nettó ereje.
-
-
Remus389
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged