- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
válasz pckownz #30267 üzenetére
Szia! Te kipróbáltad ezt a új bios? (AGESA ComboAm4v2PI 1.1.0.0). Ha igen mik a tapasztalatok vele? Jelenleg ezt a bios-t használom "7B86vH5" ami agesa 1.0.0.4b használ. Lenne javulás ha frissítenék? (konfig az adatlapomon). Semmi tuning, csak pbo auto és xmp-be 3200-ra. Mert jelenleg vannak játékok ami simán megvan a <60 fps, mégis be döcög sokszor (stuttering).
-
-
Chaser
legenda
válasz pckownz #30300 üzenetére
nem tudnád megfizetni tavaly vettem 99 hó garral alzáról, 1,2v@3000mhz cl16, minden gépben minden cpu-val pöccre ment, pedig volt már pár az egy év alatt ( :
szerk:
benéztem, azt hittem 2x16 mellé vettél még 2x16-ot
nálam 2x16 dr hynix van[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz pckownz #30298 üzenetére
elállással visszadobnám
egyébként érdekes, nekem is ez van
hynix dr, de én tavaly nyár elején vettem őketszerk:
sajnos 2133mhz-en nincs értelme járatni őket együtt, az már jelentősen visszafog sok mindent
tegnap is rászántam bő fél órát zen2-ram órajel kombókra, 3000@cl16 már igen kellemes, de 2666 alatt igen kellemetlen a végeredmény
afölött meg adott sw függvénye hogy hoz-e érdemit[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz pckownz #30293 üzenetére
"Ahogy nezem Aidaval, az uj kit dualrank hynix, amig a regi single rank samsung... Szerencsere centire ugyan azt a ramot rendeltem, lehet ebbol gond?"
te magad mondtad el a gondot
vagy 4x sr, vagy 4x drszerk:
Géjza
nem jött pm, reggel töröltem, sajnálom
nem az én msi-m volt hanem az alzáé én csak átadtam volna ha kell vkinek[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz pckownz #29326 üzenetére
Nekem a 3600 erezhetoen rocogos volt 4K -ban meg VR -ban is. Most a 3800X eg es fold, megszunt minden zavaro tenyezo. Ha nagyon oszinte akarnek lenni, akkor ez boven eleg mindenre, ami nem durvan szamitasigenyes feladat. Az mar csak labjegyzet, hogy e melle nem is melegszik annyira, meg jobban is megy mindket reszlege.
Szoval neklem mar ez igy kellemes meglepetes, szvsz nem gondoltam volna. De a 3600 -as az katasztrofa.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
CJ4567
nagyúr
válasz pckownz #29269 üzenetére
Nem mindig teljesen szemben ülök a monitornak, és az eddigi tapasztalataim alapján a TN-es monitorokat ha nem 100%-ban szemből nézed, akkor akár "szemben" ülve is láthatóan eltér a kijelző tetején, és alján a fényerő, ez akkor a legjobb, ha nem állítható az állvány, szóval vagy túl magas fixen a monitor, vagy alacsony.
#29271 Chaser Általában a 24" 1080p144 IPS pont annyira színes szinterű, hogy feltűnően fel vannak húzva a színek, de nem annyira, hogy tényleg igazi wide gamut legyen. Az AOC is ilyen, a gyári sRGB módjában meg nem állítható a fényerő, így kisüti a szemed... de már megszoktam a túlhúzott színeket, játékokban még nem is rossz.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Chaser
legenda
legtöbb tn-nél már 24"-on is más a panel teteje és alja, színben és láthatóságban is
nekem aztán oly mindegy hogy játék vagy olvasok, nagyon pocsék volt míg olyat használtam
emellé hozzátehetem, hogy a 24"@144hz-es ips panelek többsége sem nagy trúváj' színtérben, sőt, egyik sem az
27"@1440p-ben vannak már igazán jó panelekR3laX
na az a kategória ami oleden üt, ahhoz képest meg qled és nanocell mesék is elbújhatnak
forza teljesen más világ volt az oleden, lcd-n csak tesztelgetem a vasat mit bír, de mintha egy teljesen más játékot látnék
persze ára van...de ha eléül egyszer az ember akkor tudja mért - persze beéghet, meg bármikor elcsaphat egy ótó' is a járdán, veszélyes az élet ( : -____________
akinek kell de nem jutottt crucial 2x16gb kit lesse alzát, az enyémet lemondom, jó lesz nekem a csóri' aegis - átadni nem tudom, több dologgal rendeltem -
3
2
1
( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
worxland
addikt
Játéknál nekem nem számított, de amikor filmet néztem fotelben fetrengős, láb felrakós módban és kicsit lentebbről néztem a monitort, hát valami borzalom volt. IPS/VA panelnél nincs ilyen problémám, nézhetem bármilyen szögből. TN színei nálam fakóbbak voltak, de ez lehet, hogy a régebbi monitor sara volt, nem a technikáé.
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest