- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubica
senior tag
válasz
Pokesz007 #27539 üzenetére
Hát, nem tudom. Beállítottam az XMP profilt. Első indítás után tök jó volt, minden a megadott értékeken ment.
Most bekapcsoltam, és megint semmi értékem nincs beállítva.
Memória 1066 Mhz, processzor 3,4Ghz (de van, hogy 3,2-re lövi be magát).Hiába mentem el F10-el, első indítás után elfelejti.
Valakinek, valami ötlet ?Lehet valami beállítást kifelejtettem, ami ez ellen tesz, hogy visszaállítsa magát ?
Üdv. Tubica
-
BeZol
őstag
válasz
Pokesz007 #18330 üzenetére
1080Ti-hez majd jó ramok kellhetnek. De ilyen szitu bármelyik procilimites helyzetben előjöhet gyengébb kártyával is.
Felmerül a kérdés, hogy ha ilyen mértékű gyorsulások lehetségesek, mi lesz itt később, ha jönnek új ryzenek.
Egyelőre 2 gyengeség van ugye. Az egyik a 4ghz-es procituning-fal, a másik a 3200mhz körüli memória-fal. Nincs is nagyon mi mást fejleszteniük (max kis IPC növelést), kíváncsi leszek mit alkotnak majd.A héten most ezt tesztelem játékokra:
Hozzá tartozó beállítás:
Én 1.45V-ot adtam neki, aztán meglátjuk idővel. Egyelőre túlélt egy gépindítást és gép újraindítást is.
-
wassabi11
senior tag
válasz
Pokesz007 #17840 üzenetére
Hello
Igen taliztunk másik fórumban, nekem eddig A6-7400k volt 2mag 4 gpu, 3 évig aludt a video karim az a proci mellett, azzal is meg próbáltam a bf1-et low beállítás ( 11-18 fps) Gta V (20 fps) tök mind1 volt neki a felbontás és más ilyenek, de tegnap óta meg változott az életem
az 1400 mellett singlibe rángatja a játékokat
40+ fps meg lesz bf1, gta V, ezeket próbáltam, bár multiba szerintem már nem lenne ennyire jó fps high be állítással. De bízom benne hogy neked is befog jönni és te is látni fogod benne a kakaót.
(nekem 2400 mhz ramom van, lehet nálad még jobb is lesz a dolog)
-
Tengo
aktív tag
válasz
Pokesz007 #17424 üzenetére
Most elkezdtem Linux alatt is tesztelni, lehet hogy megszopatott a Windows, és a google ramtesztje W10 alatt ubuntu terminálból mindenképp hibát dob. (Kicsit azért lever a víz, mert számtalan órát basztam már el a ramra és ha a W10 szopatott meg tényleg, akkor idegállapotba kerülök.)
-
Tengo
aktív tag
válasz
Pokesz007 #17312 üzenetére
Nekem G.SKILL TridentZ 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZB - em van és nagyon nem ajánlom. Tök baró, hogy elindul 3200on a gyári időzítésekkel, akár XMP-vel is, de nem lehet hibamentes állapotba hozni semmilyen beállítással, már hetek óta próbálkozom vele, ezernyi kombinációval. Ubuntus stressapp alatt folyamatosan elhasal. Még nevetségesen magas CL21 időzítésekkel is próbálkoztam, szénné feszelve mindent, az összes ProcODT értékkel. Hynix M-Die teljesen felejtős ha gyors és stabil ramokat akar az ember.
-
bandika0626
senior tag
válasz
Pokesz007 #12780 üzenetére
Szia.
Igen én elégedett vagyok vele még egy jó páran itt a fórumon.Bár most akadt itt egy kolléga akinek problémája adódott aztán segítünk megoldani. Nem akarok hülyeséget írni de lehet, hogy ebből a lapból van vagy 10db.
Én elégedettséggel használom problémamentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged