- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Kolbi_30 #27423 üzenetére
95W 6c6t@ 4,6GHz (~30%-os OC-val) hozta akkor a 65W 4c/4t 1200-as szintjét.
Single-be még így is biztos jóval erősebb az R3.
Annyira rossz nem volt , de nagy szükség volt már a Ryzen-re!
Nekem is megvan még a 8370/50 de hogy ha kategóriájába vált az ember Fx-ről Ryzenre akkor durva a külömbség. Értem ezalatt például ha akkori 6magost cserélsz egy 1600X-re vagy egy 8magosról újítasz 1700-1800X-re. -
--Disztroj--
senior tag
válasz
Kolbi_30 #25162 üzenetére
Az utóbbit én kizárnám, mert mint mondtam tényleg sok gépet raktam össze gond nélkül és nem ma kezdtem, a gépet meg már két lappal többszöri szereléssel néztem meg.
MSI-vel a slotokat nem látta, de legalább az indulással sosem volt baj. A házban érintkezési gond nem lehet, mert egy évig futott benne egy konfig, meg MSI-vel is a cseréig.Beretvás: Lehet nem a platform hibája, csak sok évnyi Intelezés után nekem ez egy sz@r élmény, hogy bármit teszek alá, nem megy a cucc megbízhatóan, vagyis immáron sehogy.
MSI lappal korábban felmerült mint hibalehetőség, hogy lehet a procival van baj, de én stresszeltem a procit és ha gondja lett volna akkor biztos kidob valami hibát, de sem alapon, sem pedig húzva nem volt baj. MSI-vel rendereltem, teszteltem, vagyis a single challet leszámítva tökletesen tudtam használni.Ezzel a lappal meg csak ilyen indulási gondok voltak, de új biosszal az is kb eltűnt, egészen eddig.
Még nem adtam be gariba az MSI lapot, így hát szétkapom megint az egészet, hogy megnézzem mi túró van, csak már rettenet hogy többet masszírozom ezt, mint a csajom hátát
-
füles_
őstag
válasz
Kolbi_30 #24914 üzenetére
Attól, hogy a B350M Pro4 szériahibás még nem lesz az összes ASRock alaplap fos. Az ATX-es Pro4-gyel semmi gond nincs az égvilágon, szvsz a legjobb ár-érték arányú B350-es deszka. Ugyanúgy az ASUS mATX B350-esei sem érnek sok mindent a TUF kivételével a hűtetlen VRM miatt.
(#24911) --Disztroj--
Elvileg először csak a drágább, X470-es alaplapok fognak jönni a Pinnacle Ridge-dzsel, a B450-eseket csak későbbre várják.
Szerintem a TUF-ot nyugodtan megveheted, jó lapnak tűnik. -
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Kolbi_30 #18917 üzenetére
nezd at az osszefoglaloban linkelt tablazatot.
( friss tulajok meg toltogessek ki ! )
magam reszerol az msi tomahawkot merem ajanlani, ez 30 korul van, ha nincs ekkora keret, es nem akarod huzni, akkor a 20 eft kategoriabol az asrock ab350m pro4 -rol is jo tapasztalataim vannak. -
SECTORnooB
addikt
válasz
Kolbi_30 #18917 üzenetére
Asus B350 Prime Plus, Msi fronton Tomahawk,B350 Gaming Plus (tegnap raktam össze egy Asrock B350M Pro4. R3 1200-as kombót a lap BIOSA sokkal ergonómikusabb számomra mint a mostani lapomé (MSI Tomahawk) és Asrock fronton már kint van az új BIOS-is
Fentiek közül talán az Asus megoldása a legjobb ár/érték arány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Stellar Blade
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged