- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Chalez #30411 üzenetére
A cuccaid között 2600X van írva procinak, akkor most az van, vagy csak előre beírtad?
Érdekel mennyit hozna neked, ugyanaz a ram, ugyanaz a vga, ugyanaz az ssd van nekem is, csak az alaplap más, de mire beszereled, addigra lehet meglesz nekem is
Én is most akarnék váltani 2600-ra az 1300X-ről, nem tudom mennyit hozna játékban. Kimértem a Division 2 Benchmark részével az összes variációt, hogy most mit tud egy Vega 56 mellett, meg hogy végülis mire állítsam hogy jól fusson
(a proci ugye gyenge a Vega mellé), végülis nem rossz proci ez sem, csak lassan már nem az új játékokhoz való, azt érezni.
A felső sor a DX11, az alsó a DX12 eredményei:
Remélem nem gond, hogy iderakom az eredményeket és elfér itt
Menet közben észrevettem, hogy a Rainmeter jó 8-14%-ot lefog a prociból
de már úgy hagytam, hogy ugyan úgy legyen lefuttatva mind. Utána kikapcsoltam és megnéztem párat újra, kb. 3-5fps-t jelentett.
DX12 alatt nálam valamiért állandóan összeomlik a játék, hol 5 perc, hol 10, de volt mikor majd egy órát is kibírt. Benchmark közben kb. minden harmadiknál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest