- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
Mike8212 #32085 üzenetére
RAM az baromi jó, masszív, tök stabil ez a DDR4, mondjuk először megijedtem, nézem, jó irányba teszem be, aztán mégis össze-vissza recsegett-ropogott, akkor azért megijedtem picit.
Meg Asrock-on a PCI-e tök jó, hasonló mint a ram, lenyomós ha ki akarod venni, nem az az AGP-s időkből maradt csúszkás meg pöcök benyomós, meg ilyen-olyan
-
válasz
Mike8212 #32083 üzenetére
Nem tudom milyen foglalat minőség problémáról beszélsz.
Nálam az Asus Prime B350-PLUS hibátlan, minden csatlakozó szép és működik.
Ha esetleg arra gondolsz, hogy "puhább" műanyagokat használnak, az azért lehet, hogy Fakezű Jóska önjelölt szerelő ne törje le őket, ha rákönyököl a VGA-ra vagy RAM-ra. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Mike8212 #32073 üzenetére
kuldjed meg ibt/avx maxxal, valami ilyet fogsz latni, vagy szornyubbet, ( a 198W -s screenshotot epp nemtalalom ) ha nemkapcsol le a tap es nem melegszik el a proci, akkor valoszinuleg birnifog mindent is. nemmondom, hogy ovatosan, mert hulyen hangzik, annyi biztos, hogy nekem a kepen szereplo 1700 nem degradalodott, -- a lap vrmjeert inkabb izgultam -- kb. masfel ev elteltevel is 3.7 -en duruzsol allcore, uresjarat perpill nemnagyonvanneki, megy a folding@home.
-
pengwin
addikt
válasz
Mike8212 #32073 üzenetére
Az 1,4V az nagyon sok, mert annál a valóságban még többet kap a CPU.
Ezek a modern CPU-k úgy tudom szinte kizárólag a 12V-os ágat terhelik, de majd mások kijavítanak ha hülyeséget írok.Mivel méred a fogyasztást?
Mert a szoftveres mérések inkább olyan közelítő becslések.A kúler meg kúl.
Scythe hűtők jók, én egy Grand Kama Cross-szal szemeztem, de ez a félig top flow, félig torony Katana 3 is egy jó darab -
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mike8212 #32040 üzenetére
Mielőtt összehányatod a biost ott a ryzen master vagy az asus saját progija. Ha stebil és fasza akkor lehet biosba menteni. Szerintem.
Az más kérdés, hogy all core 4 giga meg a többi sallang csúcsra fogja tekerni a tápot ha mind a 8 magon és 16 szálon 100%-ra járatod a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest